קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 02-12-2010, 17:12
  2. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 18-10-2009, 23:04
  3. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-03-2007, 06:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

[בקשה] הסרט "המשחק מתחיל" עם תרגום מובנה

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

ברירת מחדל [בקשה] הסרט "המשחק מתחיל" עם תרגום מובנה

סרט שקשור לפיקאפ.. לא מצאתי אותו עם תרגום אם מישו יש לו או יודע שיביא בבקשהה...!
    הורדה או צפייה ישירה לא משנה מה.. העיקר עם תרגום עברית
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

תקשיב אני מכיר את הסרט ראיתי אולי חצי הוא משודר פה ושם בהוט באחד מערוצי הסרטים , תנסה לראות מתי הוא משודר שוב או תכנס לVOD אולי הוא נמצא שם

ד"א חיפשתי אולי 20 דקות באינטרנט והסרט לא קיים לא להורדה ולא לצפייה ישירה עם תרגום , ללא תרגום יש ים , אפילו חיפשתי תרגום לבד וגם את זה אין...

בהצלחה

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי neMANot צפיה בהודעה
    תקשיב אני מכיר את הסרט ראיתי אולי חצי הוא משודר פה ושם בהוט באחד מערוצי הסרטים , תנסה לראות מתי הוא משודר שוב או תכנס לVOD אולי הוא נמצא שם

ד"א חיפשתי אולי 20 דקות באינטרנט והסרט לא קיים לא להורדה ולא לצפייה ישירה עם תרגום , ללא תרגום יש ים , אפילו חיפשתי תרגום לבד וגם את זה אין...

בהצלחה
    עד שאני אמצא בהוט זה יכול להיות גם עוד חודשים על גבי חודשים חחח.. תודה שחיפשת גם אני מצאתי רק בלי תרגום.. אבל חשבתי אולי אתם תמצאו או יש לכם במקרה...
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

זה סרט כל כך כל כך זול וגרוע
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    זה סרט כל כך כל כך זול וגרוע
    באמת? אני חשבתי שזה דווקא אחד הסרטים שהכי קשורים והכי מלמדים בנושא... גם השם שלו כזה.. אולי תמליץ לי על כמה סרטים?
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    באמת? אני חשבתי שזה דווקא אחד הסרטים שהכי קשורים והכי מלמדים בנושא... גם השם שלו כזה.. אולי תמליץ לי על כמה סרטים?
    Alfie
    Hitch
    Wisdom of the Crocodiles
    Californication
    Things to Do in Denver When You're Dead

יש לי עוד כמה על קצה הלשון אבל אני לא יכול בדיוק להזכר
    בכל מקרה תלמד ע"פ התנהגויות של אנשים (או דמויות מושכות בסרטים במקרה הזה) לא על מה שהם אומרים, תנסה לנתח ולהבין מה עושה את הדמות הזת מושכת, ומה את יכול לקחת לעצמך, איזה מאיפנים אתה יכול להלביש על הדמות שלך, הסרטים שהבאתי לדוגמא הם סאטים עם דמויות שהדמות ה"פיק אפית" שלי די דומה להם, אבל רק כשאני באמת מתחיל עם בחורה (בהבדל מכשאני מתחיל שיחה עם בחורה, אז אני דמות טיפה אחרת ויותר חברותית, פחות רומנטית)

הסרט "המשחק מתחיל" זה סרט של 2 שקל שפשוט משתמשים שם ב"מושגי פיק אפ" המשחק זול והדמויות לא אמיתיות
    קיצר עלוב, אבל תעשה את מה שאתה רוצה עם המידע הזה, ותיצור את הדמות המושכת שלך איך שאתה רוצה
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ

Alfie
    Hitch
    Wisdom of the Crocodiles
    Californication
    Things to Do in Denver When You're Dead

יש לי עוד כמה על קצה הלשון אבל אני לא יכול בדיוק להזכר
    בכל מקרה תלמד ע"פ התנהגויות של אנשים (או דמויות מושכות בסרטים במקרה הזה) לא על מה שהם אומרים, תנסה לנתח ולהבין מה עושה את הדמות הזת מושכת, ומה את יכול לקחת לעצמך, איזה מאיפנים אתה יכול להלביש על הדמות שלך, הסרטים שהבאתי לדוגמא הם סאטים עם דמויות שהדמות ה"פיק אפית" שלי די דומה להם, אבל רק כשאני באמת מתחיל עם בחורה (בהבדל מכשאני מתחיל שיחה עם בחורה, אז אני דמות טיפה אחרת ויותר חברותית, פחות רומנטית)

הסרט "המשחק מתחיל" זה סרט של 2 שקל שפשוט משתמשים שם ב"מושגי פיק אפ" המשחק זול והדמויות לא אמיתיות
    קיצר עלוב, אבל תעשה את מה שאתה רוצה עם המידע הזה, ותיצור את הדמות המושכת שלך איך שאתה רוצה
    אין תסרטים האלה בכלל באינטרנט
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

לייקים
    106
    נקודות
    50

אין תסרטים האלה בכלל באינטרנט
    אני לא יודע מאיזה אתר אתה מנסה להוריד אותם

Hitch

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ

אני לא יודע מאיזה אתר אתה מנסה להוריד אותם
    אחרי חיפוש מקיף בגוגל... אתה בטוח שאפשר למצוא אותם עם תרגום להורדה?
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

לייקים
    106
    נקודות
    50

אחרי חיפוש מקיף בגוגל... אתה בטוח שאפשר למצוא אותם עם תרגום להורדה?
    אם תרגום אני לא יודע, היטץ' ואלפי בטוח יש עם תרגום, השאר יכול מאד להיות שאין

Hitch

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect