קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 28-01-2007, 11:29
  2. על מה?. על מה אזהרה?
    על ידי Fabio בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 07:36
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-10-2005, 21:25
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 11:08
  5. [העדפות פסיכומטרי] איזה בצפר אתם מעדיפים ?
    על ידי DaRk GoD בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 18:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

אזהרה ממכון פסיכומטרי HIGH Q

Thumbs down אזהרה ממכון פסיכומטרי HIGH Q

אזהרה: לאחר שיחה עם מכון פסיכומטרי HIGH Q רציתי להעביר לכולכם מסר חשוב מאוד תיזהרו מביצוע עיסקה טלפונית עם המכון הזה הם פשוט רמאים ולא אמינים כלל אני נכוותי מביצוע עיסקה כזו ואני בטוחה שאיני היחידה, הם גם מגובים ע"י הגורמים המוסמכים כגון חוק הגנת הצרכן ניתן להם הכוח לסחוט כספים מחיילים משוחררים ומאלו אשר בסך הכל רוצים לרכוש השכלה, יש חוק אומר שניתן לבטל עיסקה טלפונית תוך 14 ימי עסקים אני בצעתי את שלי מול המכון לפני כשבוע אבל אצלהם לא ניתנת האפשרות לבטל עיסקה הם פשוט קושרים אותך אליהם, עליהם החוק לא עובד והם קונסים אותך ב-10% מגובה העיסקה בטלפון הם נותנים לך קוד סודי וסיסמא להיכנס לאתר שלהם לעשות מבחנים אבל לא אומרים לך שבכניסה אתה מאשר את התקנון שלהם שמותר להם לגבות ממך קנסות על ביטול........... תעבירו את האזהרה הזו הלאה לכל חברכם על מנת שיזהרו וידעו לבחור את המכון המתאים והאמין או לפחות שידעו להיזהר מהמכון הפסיכומטרי HIGH Q לא חסרים מכונים אחרים שווה לבדוק.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של reuvend
    לייקים
    229
    נקודות
    -20
    משפט מחץ
    תמונה שווה אלף מילים תמונה שלך אלפיים ... , במגרה יש לי אלף שירים וכולם נכתבו עלייך ..

תודה על הדיווח , נזהר ...

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

ציטוט נכתב במקור על ידי Nicole Cohen צפיה בהודעה
    אזהרה: לאחר שיחה עם מכון פסיכומטרי HIGH Q רציתי להעביר לכולכם מסר חשוב מאוד תיזהרו מביצוע עיסקה טלפונית עם המכון הזה הם פשוט רמאים ולא אמינים כלל אני נכוותי מביצוע עיסקה כזו ואני בטוחה שאיני היחידה, הם גם מגובים ע"י הגורמים המוסמכים כגון חוק הגנת הצרכן ניתן להם הכוח לסחוט כספים מחיילים משוחררים ומאלו אשר בסך הכל רוצים לרכוש השכלה, יש חוק אומר שניתן לבטל עיסקה טלפונית תוך 14 ימי עסקים אני בצעתי את שלי מול המכון לפני כשבוע אבל אצלהם לא ניתנת האפשרות לבטל עיסקה הם פשוט קושרים אותך אליהם, עליהם החוק לא עובד והם קונסים אותך ב-10% מגובה העיסקה בטלפון הם נותנים לך קוד סודי וסיסמא להיכנס לאתר שלהם לעשות מבחנים אבל לא אומרים לך שבכניסה אתה מאשר את התקנון שלהם שמותר להם לגבות ממך קנסות על ביטול........... תעבירו את האזהרה הזו הלאה לכל חברכם על מנת שיזהרו וידעו לבחור את המכון המתאים והאמין או לפחות שידעו להיזהר מהמכון הפסיכומטרי HIGH Q לא חסרים מכונים אחרים שווה לבדוק.
    פנה לכלבוטק

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

כנראה זה כתוב שם ואישרת את זה.
    אני חושב שזה לגיטימי שאם אתה נהנה מהשירותים שלהם במשך 14 יום הם יכולים לקנוס אותך ב10%

למעשה כתבתי שההרשמה היתהי לפני כשבוע ורק פעם אחת נכנסו לאתר באותו היום של ההרשמה לאחר שקיבלו
    את הסיסמא זה לא שבאמת ניצלתי את 14 יום לשימוש באתר, עכשיו התגובה מהמכון זה שאני יכולה להמשיך להשתמש באתר עד 14 יום מיום ההרשמה כי גם ככה אני משלמת את הקנס אז זה לא משנה אם השתמשתי פעם אחת או יותר

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

נו זה הגיוני.
    כמו שאני אבוא לקנות חליפה לחתונה, אשתמש בה באותו יום ואצפה שיתנו לי החזר מלא יום אחרי בלי קנס אפילו.
    אם השתמשת בשירות אפילו יום אחד אי אפשר להחזיר לך החזר מלא, אף אחד פה לא עובד בחינם. אם היו מביאים לך את כל הכסף זה היה נותן פירצה שכל אחד ירשם ל14 יום, יהנה מהאתר ויפרוש.

אתה באמת מאמין למה שאתה אומר אתה משווה בכלל חליפה לאתר.......אין בכלל דימיון, דבר שני היו צריכים לעדכן מראש והיו משאירים לי את ההחלטה אם להכנס או לא, אבל לא עידכנו בכלל, וכשאתה נרשם לאתר אתה בכלל קורה את התקנון אני בטוחה שהרבה לא קוראים בכלל למי יש את הסבלנות לקרוא את הכל וישר לוחצים אישור והם מנצלים את זה ורושמים שם דברים שהם תמיד לרעתך

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

אז פעם הבאה תקראי או תחשובי בהגיון.
    למה שהם יתנו לכל מי שרוצה 14 יום חינם ואחרי זה יחזירו לו את הכסף?
    סימנת V שקראת את התקנון, את לא יכולה להתלונן.

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי Nicole Cohen צפיה בהודעה
    היו צריכים לעדכן מראש והיו משאירים לי את ההחלטה אם להכנס או לא, אבל לא עידכנו בכלל, וכשאתה נרשם לאתר אתה בכלל קורה את התקנון אני בטוחה שהרבה לא קוראים בכלל למי יש את הסבלנות לקרוא את הכל וישר לוחצים אישור והם מנצלים את זה ורושמים שם דברים שהם תמיד לרעתך
    עדכנו אותך מראש, זה את שלא רצית לקרוא את התקנון אבל בכל זאת אישרת אותו...

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

מצטערת מאוד אבל אני עדיין חושבת שזה לא בסדר, שבשיחה בע"פ לא הזכירו את זה בכלל ורק בתוך התקנון המסורבל הכניסו את זה.

שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

דרך אגב בגלל חוק לשון הרע, אם את קוראת להם שקרנים והם רואים את זה, הם יכולים לתבוע אותך על לשון הרע (כי הם לא שיקרו, את אישרת שקראת את התקנון) ולגרום לך לשלום פיצויים של 300 אלף שקלים אל שפרסמת עליהם לשון הרע באינטרנט. לדעתי עדיף לך להסתפק ב300 שקל

שיתבעו, לא מפחיד אותי, אני לא אמרתי שהם שיקרו לגבי התקנון, מה שעיצבן אותי זה העניין שלא אמרו בשיחה בע"פ על כך שאם אתה נכנס לאתר אתה תשלם קנס, אני רוצה לראות מישהו שיגידו לו את זה והוא עוד יקנס, על מה אתה מדבר בכלל. וכל המטרה שלי בגלל שהם לא הסכימו לבטל לי את הקנס שכולם ידעו את זה מראש שיזהרו כשהם נכנסים לאתר ושהחוק לא מגן עליהם עם הסיסמה של אפשרות ביטול עיסקה תוך 14 יום, זהו שיזהרוווווווווווווו לצעוק בקול גדול...... ת י ז ה ר ו

ודרך אגב הקנס הוא 300 ש"ח הוא 590 ש"ח, וזה לא האישו פה, העניין שיזהרו

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

תוכל לפנות למספר גופים כדי לברר האם הדבר באמת הוגן ומתיישב עם חוק הגנת הצרכן, לי אישית יש תחושה שלא כי אכן מדובר בעסקת רחק כאשר אין מולך חוזה כתוב המפרט את מדיניות ההחזרות והביטולים - לא נראה לי סביר שמידע מסוג זה לא ינתן לך.
    אך לצערי אינני מתמחה בחוק הגנת הצרכן האופן שייאפשר לי לדעת בוודאות.

המועצה לצרכנות

אתר ״תלונה״
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 08-12-2011 בשעה 16:06.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

+ תגובה לנושא

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,499,428 | הודעות: 8,200,021 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect