חשבתם שזאת תכונה תורשתית?
מאמינים לכך שככה פשוט נולדתם?
ובכן, אתם טועים! וניל פורם, פרופסור למדעי האדם מאוסטריה, יוכיח כאן את טעויותיכם.
קישור לכתבה
חשבתם שזאת תכונה תורשתית?
מאמינים לכך שככה פשוט נולדתם?
ובכן, אתם טועים! וניל פורם, פרופסור למדעי האדם מאוסטריה, יוכיח כאן את טעויותיכם.
קישור לכתבה
|
|
וואלה הגיוני ם:
.If you think i'm just some stupid kid ruled by his emotions, then so be it"
.It's nonsenes meant for those who don't know hatred
".If anyone wants to deny my way of living, I'll kill everyone they cared about, Maybe then they'll feel a little of my hatred
אם אוכלים במבה אדומה יש מצב להיות גיי ? אההה ... עכשיו אני מבין למה כל השנים האלה התינוק של הבמבה נראה לי הומו ...
המשתמשים שלי:
HotBanana > NewYear > Dursci > DurSci > FullSex > CSS
PHP | SQL | HTML | CSS | JS | JQUERY | AJAX
באמת שטויות של דבר ..
בגלל אוכל להיות הומו ?
זה תלוי בך, אתה אוהב בנים או בנות ?!?!?!
המוזרון - "כל מה שמוזר"
אנו דוגלים באמינות מוחלטת תוך כדי צמצום סילוף עובדות והצגת שמועות בתור ראיות חותכות. אם נפגעת מתוכן זה, סימן שאנו עושים עבודתנו נאמנה.
אמין![]()
הכתבים שם צריכים להחכים בשביל להחשב טיפשים.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
מה אתה טיפש?
זה בצחוק
תקראו את הכתבות באתר
חחח
זה האתר הכי מצחיק בארץ
תקראו את זה:
http://hamozaron.blogspot.com/2011/10/blog-post_15.html
חחח
יואוו.. בגלל זה תמיד שנאתי במבה אדומה![]()
וואי צריך לכרות למנהל של המוזרון את הידיים כדי שלא יוכל לרשום זבל כזה יותר לעולם
MYTH BUSTERS:
1.
הרצתי "ניל פורם" בעבריית ובנאגלית באינטרנט ולא מצא לי לכוםובכן, אתם טועים! וניל פורם, פרופסור למדעי האדם מאוסטריה, יוכיח כאן את טעויותיכם.
2.
"התרופה" הזאת היא בכלל המצאה של סדרה אמריקאית - Our America with Lisa Lingלאחר שהמציא תרופה שתהפוך כל גיי לסטרייט תוך כמה שבועות בודדים (תרופת הפלא Gay-Away ובעברית 'הומו-הסתלק')
3.
למה לעזאזל שחוקר אוסטרי יטוס לישראל בשביל לעשות מחקר? אין בזה שום הגיוםהוטס פורם לישראל במטרה למצוא את הקשר בין אכילת מאכלים "מגייגים
4.
אין באינטרנט שום מידע על ה - "גיינטליאזוס"ממצאיו של ניל פורם היו חד משמעיים וקבעו כי קיים קשר ישיר בין מאכלים מזרזי הורמון ה'גיינטליאזוס' לבין הפיכתם להומואים.