קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קרב] מוחמד חסן נגד אנדטייקר למי שלא ראה..
    על ידי EviL BunnY בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 104
    הודעה אחרונה: 25-08-2013, 15:39
  2. יש דברים שלא הבנתי בפרום הזה?
    על ידי Perfection בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 16:55
  3. מה הקטע שלא מוכרים מקלדת אלחוטית בנפרד??
    על ידי Mnati בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 20:30
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:54
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 32

כבוד שלא ראויים לו - עמוד 2

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי SirToT צפיה בהודעה
    כבוד שלא ראויים לא? כעם עם רמת המשכל הגבוה ביותר בעולם, עם אחוז פרסי הנובל הגבוה ביותר, עם אחוז זוכי אליפות העולם באולימפיאדה של המוח, שחמט, עם אחוז ההמצאות והגילויים פורצי הדרך הכי גבוה בעולם מהאטום ועד הג'ינס אנחנו לא זוכים למספיק כבוד הדבר היחיד שמבדיל אותנו מכל העמים הוא הדת, אז אתה יכול לטעון שבמקרה יצאנו העם הכי מוצלח בעולם או שאתה יכול לטעון את הטיעון המאוד סביר והוא שיש לכך סיבה.
    צר לי שלא הבעתי מספיק התחשבות באנשים עם בעיות בהבנת הנקרא.

אני לא תוקף גרסה אחת של אלוהים, אני תוקף את כל הגרסאות בין אם אתה יהודי צ׳רקסי או משבט נוודים קונגולזי שמקריב תינוקות לאבוללה - לא אכפת לי.

מה הקשר בין מה שאתה אומר למה שכתבתי? אני בספק אם קראת בכלל העיקר להתנפח, דיברתי על הכבוד המופרז שמקבלת הדת והכוונה לכל דת.

למה דת לדעתך יותר חשובה מזכויות אדם? חירות? חופש? פלורליזם ועוד שלל ערכים חשובים מאין כמוהם לציוויונו הדמוקרטי של העולם?
    נערך לאחרונה על ידי xSellize; 09-12-2011 בשעה 13:11.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

2. קישורים ממומנים

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

כבוד שלא ראויים לא? כעם עם רמת המשכל הגבוה ביותר בעולם, עם אחוז פרסי הנובל הגבוה ביותר, עם אחוז זוכי אליפות העולם באולימפיאדה של המוח, שחמט, עם אחוז ההמצאות והגילויים פורצי הדרך הכי גבוה בעולם מהאטום ועד הג'ינס אנחנו לא זוכים למספיק כבוד הדבר היחיד שמבדיל אותנו מכל העמים הוא הדת, אז אתה יכול לטעון שבמקרה יצאנו העם הכי מוצלח בעולם או שאתה יכול לטעון את הטיעון המאוד סביר והוא שיש לכך סיבה.
    אוי התגובה שלך כ"כ מטומטמת.

מי אמר ששכל הוא הסימן הכי גדול להצלחה בעולם? מה עם עושר? מס' אוכלוסיה? טריטוריה?
    הציפורים שרדו הרבה יותר זמן מעם ישראל, אז אלוהים אוהב אותם יותר? פשוט טימטום.

מדינת ישראל שמה דגש על השכלה מכיוון שזהו המפתח להישרדותה של מדינה כ"כ קטנה בעידננו.
    לפני הקמת המדינה, העם היהודי היה נחות מבחינה שכלית לעומת עמים אחרים מהסיבה הנ"ל.

אם כבר חכמה, תסתכל על העם היווני. מי הבין שכדו"א עגול? יווני. אבי הפילוסופיה? יווני.
    מייסד בית הספר לרפואה הראשון בעולם? יווני. מייסדי הגאומטריה והמתמטיקה? יוונים.

פשוט תגובה מפגרת.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic צפיה בהודעה
    צר לי שלא הבעתי מספיק התחשבות באנשים עם בעיות בהבנת הנקרא.

אני לא תוקף גרסה אחת של אלוהים, אני תוקף את כל הגרסאות בין אם אתה יהודי צ׳רקסי או משבט נוודים קונגולזי שמקריב תינוקות לאבוללה - לא אכפת לי.

מה הקשר בין מה שאתה אומר למה שכתבתי? אני בספק אם קראת בכלל העיקר להתנפח, דיברתי על הכבוד המופרז שמקבלת הדת והכוונה לכל דת.

למה דת לדעתך יותר חשובה מזכויות אדם? חירות? חופש? פלורליזם ועוד שלל ערכים חשובים מאין כמוהם לציוויונו הדמוקרטי של העולם?
    לדעתי דת לא יותר חשובה מזכויות אדם, ובשום מקום בהודעה שלי לא רשמתי את זה.
    לדעתי דת היא זכויות אדם, לדעתי דת היא חירות, דת היא משפט וצדק, דת היא פלורליזם הדת היהודית היא דמוקרטית.

צודק, לא קראתי את ההודעה כמו שצריך לא ממש השקעתי מחשבה בנושא עצמו אלה יותר בתגובות של האנשים מעליי אבל אני לא לוקח חזרה שום דבר ממה שאמרתי.

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    אוי התגובה שלך כ"כ מטומטמת.

מי אמר ששכל הוא הסימן הכי גדול להצלחה בעולם? מה עם עושר? מס' אוכלוסיה? טריטוריה?
    הציפורים שרדו הרבה יותר זמן מעם ישראל, אז אלוהים אוהב אותם יותר? פשוט טימטום.

מדינת ישראל שמה דגש על השכלה מכיוון שזהו המפתח להישרדותה של מדינה כ"כ קטנה בעידננו.
    לפני הקמת המדינה, העם היהודי היה נחות מבחינה שכלית לעומת עמים אחרים מהסיבה הנ"ל.

אם כבר חכמה, תסתכל על העם היווני. מי הבין שכדו"א עגול? יווני. אבי הפילוסופיה? יווני.
    מייסד בית הספר לרפואה הראשון בעולם? יווני. מייסדי הגאומטריה והמתמטיקה? יוונים.

פשוט תגובה מפגרת.
    עושר? אתה מודע לעובדה שמעל 25% מהאנשים ביבשת אמריקה שיש להם מעל מיליארד דולר הם יהודים? אתה גם מודע לעובדה שעקרונית אם כל אותם 25% מחליטים להיות ציונים לעלות לארץ ישראל יבשת אמריקה פושטת רגל והופכת להיות מדינת עולם שלישי כמו אפריקה?

מס אוכלוסיה? אנחנו דת VIP, כולם רוצים להכנס, אנחנו לא מאשרים ולכן קמו דתות אחרות סביבנו כמו הנצרות והאיסלם.

טריטוריה? ממלכת ישראל התנ"כית הייתה אימפריה בלתי מעורערת בתקופתה, ובעידן המודרני, המנהיגים שלנו הם פשוט וותרנים.

אתה מדבר על השכלה? אנחנו בין המדינות הירודות בעולם מבחינת השכלה וציונים במבחנים בין לאומיים אין להשכלה שום קשר לזה.

יוונים? היוונים פתחו את כל הדברים שאתה משוויץ בהם בעת העתיקה, בזמן שהם היו תחת השפעה כבדה מאוד של הדת שלהם, כמו שאלברט איינשטיין פעם אמר, דימיון יותר חשוב מידע, לכן דת מכל סוג שהיא, אמיתית או לא אמיתית מפתחת את החשיבה אל מעבר לגבולות הקיימים וזאת התוצאה, הצטיינות

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

לדעתי דת לא יותר חשובה מזכויות אדם, ובשום מקום בהודעה שלי לא רשמתי את זה.
    לדעתי דת היא זכויות אדם, לדעתי דת היא חירות, דת היא משפט וצדק, דת היא פלורליזם הדת היהודית היא דמוקרטית.
    הנה דוגמה אחת לכבוד הכנוע שהחברה שלנו מגלה כלפי הדת, בעניין חשוב באמת. הרבה יותר כל להשיג מעמד של סרבן מצפון בעת מלחמה מטעמים דתיים מאשר מטעמים אחרים כלשהם. תוכל להיות פילוסוף מבריק בתורת המוסר, שעבודת הדוקטורט שלו, המפרטת את כל עוולות המלחמה זכתה בפרס, ועדיין תצטרך להזיע קשות מול וועדה שתשקול את בקשתך שיכירו בך כסרבן מטעמי מצפון.
    ואולם, לומר שאחד מהוריך, או שניהם נמנים עם כת הקווייקרים, תעבור את הוועדה ללא כל קושי, בלי קשר לשאלה עד כמה אתה בור או מתקשה להביע דעה במה שקשור לפציפיזם, או אפילו במה שקשור לאמונה הקווייקרית עצמה.
    איך בדיוק אתה חושב שיש שווין בין חירות המצפון לדת?

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

איך בדיוק אתה חושב שיש שווין בין חירות המצפון לדת?
    אתה מדבר על מדינת ישראל שהיא לא מדינה דתית, הדת היא דמוקרטית ויש בה דיי והותר לחירות, איש איש באמונתו יחיה, מדינת ישראל עושה דברים מתוך נקודת מבט פוליטית כדי להשיג קולות בבחירות לא כי כך ציווה התנ"ך או לצורך העניין דת אחרת.
    נערך לאחרונה על ידי SirToT; 09-12-2011 בשעה 14:19.

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

אתה מדבר על מדינת ישראל שהיא לא מדינה דתית, הדת היא דמוקרטית ויש בה דיי והותר לחירות, איש איש באמונתו יחיה, מדינת ישראל עושה דברים מתוך נקודת מבט פוליטית כדי להשיג קולות בבחירות לא כי כך ציווה התנ"ך
    שוב לא קראת, אין טעם להתייחס אליך אם אתה לא מתייחס לדברי.

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

שוב לא קראת, אין טעם להתייחס אליך אם אתה לא מתייחס לדברי.
    "הנה דוגמה אחת לכבוד הכנוע שהחברה שלנו מגלה כלפי הדת, בעניין חשוב באמת. הרבה יותר כל להשיג מעמד של סרבן מצפון בעת מלחמה מטעמים דתיים מאשר מטעמים אחרים כלשהם. תוכל להיות פילוסוף מבריק בתורת המוסר, שעבודת הדוקטורט שלו, המפרטת את כל עוולות המלחמה זכתה בפרס, ועדיין תצטרך להזיע קשות מול וועדה שתשקול את בקשתך שיכירו בך כסרבן מטעמי מצפון.
    ואולם, לומר שאחד מהוריך, או שניהם נמנים עם כת הקווייקרים, תעבור את הוועדה ללא כל קושי, בלי קשר לשאלה עד כמה אתה בור או מתקשה להביע דעה במה שקשור לפציפיזם, או אפילו במה שקשור לאמונה הקווייקרית עצמה."

אם לא דיברת על מדינת ישראל, על וועדות של מדינת ישראל, על החברה במדינת ישראל או לצורך העניין בעולם כולו אז על מה בדיוק דיברת?

קח את ההודעה שלי ותהפוך אותה לגלובלית, הכל בעולם זה פוליטיקה, יש דתיים, לדתיים יש קולות בבחירות, פוליטיקאי חכם יחוקק את החוקים האלה במיוחד כדי לקבל את הקולות, מהלך פוליטי חכם, או לא בכל מקרה אין לזה שום קשר לדת אלה לפוליטיקה

משתמש כבוד
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ

"הנה דוגמה אחת לכבוד הכנוע שהחברה שלנו מגלה כלפי הדת, בעניין חשוב באמת. הרבה יותר כל להשיג מעמד של סרבן מצפון בעת מלחמה מטעמים דתיים מאשר מטעמים אחרים כלשהם. תוכל להיות פילוסוף מבריק בתורת המוסר, שעבודת הדוקטורט שלו, המפרטת את כל עוולות המלחמה זכתה בפרס, ועדיין תצטרך להזיע קשות מול וועדה שתשקול את בקשתך שיכירו בך כסרבן מטעמי מצפון.
    ואולם, לומר שאחד מהוריך, או שניהם נמנים עם כת הקווייקרים, תעבור את הוועדה ללא כל קושי, בלי קשר לשאלה עד כמה אתה בור או מתקשה להביע דעה במה שקשור לפציפיזם, או אפילו במה שקשור לאמונה הקווייקרית עצמה."

אם לא דיברת על מדינת ישראל, על וועדות של מדינת ישראל, על החברה במדינת ישראל או לצורך העניין בעולם כולו אז על מה בדיוק דיברת?

קח את ההודעה שלי ותהפוך אותה לגלובלית, הכל בעולם זה פוליטיקה, יש דתיים, לדתיים יש קולות בבחירות, פוליטיקאי חכם יחוקק את החוקים האלה במיוחד כדי לקבל את הקולות, מהלך פוליטי חכם, או לא בכל מקרה אין לזה שום קשר לדת אלה לפוליטיקה
    אוקיי ונגיד והתאוריה שלך נכונה, עדיין שוויון אין כאן.

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

אוקיי ונגיד והתאוריה שלך נכונה, עדיין שוויון אין כאן.
    זאת לא תאוריה, זאת פוליטיקה.

בכל מקרה בעולם אין שוויון למה יש אנשים שנוסעים בR8 ויש אנשים שאוכלים חרקים כדי לשרוד? יש המון אי צדק ואי שוויון בעולם שלא קשורים לדת, כך גם אי השוויון שאתה מדבר עליו אומנם הוא על דת נכון, אבל הוא מטעמים פוליטיים.

אני חושב שאין טעם להרחיב את הדיון, אתה יכול להגיד הרבה דברים על הדת אבל הדת מעודדת שוויון ואם היינו חיים במדינה דתית [דבר שאני מאוד לא חושב שצריך לקרות שלא תבין אותי לא נכון] מספיק להגיד אני לא רוצה להתגייס כי לא מתחשק לי, לא היו מגייסים אותך הדת מאמינה בחופש בחירה אחרת כל העניין של אמונה לא שווה כלום אם אין לאדם בחירה.

אני מסכים שמדינת ישראל היא לא שוויונית, אבל יש מדינה בעולם שכן? העולם עצמו הוא לא שוויוני ולקשר את זה לדת זה פשוט לא הוגן.

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

עושר? אתה מודע לעובדה שמעל 25% מהאנשים ביבשת אמריקה שיש להם מעל מיליארד דולר הם יהודים? אתה גם מודע לעובדה שעקרונית אם כל אותם 25% מחליטים להיות ציונים לעלות לארץ ישראל יבשת אמריקה פושטת רגל והופכת להיות מדינת עולם שלישי כמו אפריקה?

מס אוכלוסיה? אנחנו דת VIP, כולם רוצים להכנס, אנחנו לא מאשרים ולכן קמו דתות אחרות סביבנו כמו הנצרות והאיסלם.

טריטוריה? ממלכת ישראל התנ"כית הייתה אימפריה בלתי מעורערת בתקופתה, ובעידן המודרני, המנהיגים שלנו הם פשוט וותרנים.

אתה מדבר על השכלה? אנחנו בין המדינות הירודות בעולם מבחינת השכלה וציונים במבחנים בין לאומיים אין להשכלה שום קשר לזה.

יוונים? היוונים פתחו את כל הדברים שאתה משוויץ בהם בעת העתיקה, בזמן שהם היו תחת השפעה כבדה מאוד של הדת שלהם, כמו שאלברט איינשטיין פעם אמר, דימיון יותר חשוב מידע, לכן דת מכל סוג שהיא, אמיתית או לא אמיתית מפתחת את החשיבה אל מעבר לגבולות הקיימים וזאת התוצאה, הצטיינות
    מעניין אותי מאיפה אתה שולף את הנתונים המעוררי מחשבה האלו.
    לפי דבריך, ללא היהודים ארה"ב תהפוך לאתיופיה? אתה שם לב עד כמה מגוכך אתה נשמע?

דת VIP? על מה אתה מדבר לעזאזל?

התיאור של ממלכת ישראל בתנ"ך שווה ערך לתיאור של הנחש המדבר, הזקן שבנה תיבה, השיח שנשרף אבל לא נשרף וכו'.
    ובוא נגיד ואתה צודק, האלוהים שלך שעפ"י דבריך מעדיף את היהודים - שולח את כולם לגור בארה"ב והופך את ישראל למצומקת?

אין לך שום זכות לצטט את איינשטיין ולהוציא את דבריו מהקשרם, כמו שנעשה עשרות פעמים בעבר.
    אינשטיין כיוון לדמיון העוסק בחקר העולם ומינופו למחקרים אמפיריים, ולא דמיון של פילים וורודים כמו שנדמה לך.

בקיצור, לך תעשה ש"ב. אפילו אם היית צודק אין לזה קשר או זיקה להגדלת הסתברות קיום האלוהים שלך.
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 09-12-2011 בשעה 15:43.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

גיור הוא תהליך קשה עד בלתי אפשרי כמעט לגויים שרוצים להפוך ליהודים, ללא היהודים ארצות הברית תהיה במצב הרבה יותר גרוע מאתיופיה, כי הקריסה תהיה פתאומית עקרונית, אומנם הסיכוי שכל היהודים יצאו משם בבת אחת הוא לא סביר אבל עקרונית? אפשרי. [ שים לב שאני מדבר על כל יבשת אמריקה הדרומית והצפונית בהתייחסות שלי ל25% ]

כיוון שאתה יודע למה איינשטיין התכוון מבלי לשאול אותו, לדעתי אתה צריך לקבל את פרס ישראל של "מדיום וכוחות על טבעיים" שמעתי שהתחילו לחלק כזה עקב גידול כל כך גדול של אחוז באוכלוסיה של אנשים שחושבים שהם יודעים על מה הם מדברים למרות שבאמת, הם לא.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

quote mining זאת אחת התכונות השפלות ביותר של המאמינים. איינשטיין היה אתאיסט (אגנוסטי במקרה הטוב).

פשוט בושה שברגע שאין למאמינים מאיפה למשוך הוכחות מתחילים להתעסק בזה.

עריכה: איינשטיין בזמנו הצהיר את אי האמונה שלו באל ואפילו קיבל מכתבים שמפצירים בו להתקרב לדת. אם אתהלא
    יודע מאיפה אתה מביא את המקורות שלך, אל תביא אותם. והכי חשוב זה לא להוציא אותם מהקשרם, זה עלוב.
    נערך לאחרונה על ידי firya; 09-12-2011 בשעה 15:52.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

מורחקים
    לייקים
    2
    נקודות
    50

להוציא מהקשרם? אני לא מאמין באמונה היוונית כמובן ושאני מצטט את איינשטיין לגביה אני מתכוון לחלק בו הדימיון הוא חשוב בין אם האמונה שלהם אמיתית או לא העובדה היא שהם הצליחו בזכותה כיוון שאמונה מקדמת עמים ומאחדת אותם אני לא מנסה לגייס את איינשטיין לטובתי אני יודע שהוא לא היה מאמין ולציטוט שלו לא היה כל קשר לאמונה אלא לדימיון מה שנובע מהמילים שלו.
    נערך לאחרונה על ידי SirToT; 09-12-2011 בשעה 16:01.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

טוב, בוא נחשוב כמה תגליות המדע גילה.
    וכמה הדת גילתה.
    כמה שנים אתה רוצה? שנה שנתיים, 5 או 2000?

אמונה לא מקדמת מדע. אמונה אומרת הכל אלוהים יצר, סוף סיפור.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,630 | הודעות: 8,198,223 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect