נכתב במקור על ידי cristan יאן הונטאלר או משהו החלוץ הזה אבל.. נכון מאוד, לפעם הבאה תצטט אותי בבקשה שאני אוכל לענות לך. הבא: ליגה ישראלית: _ _ _ _ - _ _ _ _ _
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי GialloRossi נכון מאוד, לפעם הבאה תצטט אותי בבקשה שאני אוכל לענות לך. הבא: ליגה ישראלית: _ _ _ _ - _ _ _ _ _ זה קבוצה?אם כן מכבי נתניה.
נכתב במקור על ידי cristan זה קבוצה?אם כן מכבי נתניה. לא זאת לא קבוצה זה שחקן. אתה מוזמן גם לנחש אותיות.
נכתב במקור על ידי GialloRossi לא זאת לא קבוצה זה שחקן. אתה מוזמן גם לנחש אותיות. יש א?
יש א'. _ _ _ _ - _ _א_ _
נכתב במקור על ידי GialloRossi יש א'. _ _ _ _ - _ _א_ _ עומר דמארי.
נכתב במקור על ידי cristan עומר דמארי. יפה מאוד. אני הולך לאכול נמשיך אח"כ
אני יוכל להמשיך גם? אם כן. אחלדמבהלחטוידשבהחלגי.
נכתב במקור על ידי cristan אני יוכל להמשיך גם? אם כן. אחלדמבהלחטוידשבהחלגי. לא אתה לא יכול, רק מנהלי הפורום יכולים. אני ממשיך: עכףחככעגנירנברגעכיאגרירח5י
נכתב במקור על ידי GialloRossi לא אתה לא יכול, רק מנהלי הפורום יכולים. אני ממשיך: עכףחככעגנירנברגעכיאגרירח5י קל נירנברג בהתחלה חשבתי ניר דבידוביץ אבל לא התאים חח בדיוק באתי לרשום כזה אין לי מושג. תשובה סופית:נירנברג.
נכתב במקור על ידי cristan קל נירנברג בהתחלה חשבתי ניר דבידוביץ אבל לא התאים חח בדיוק באתי לרשום כזה אין לי מושג. תשובה סופית:נירנברג. נכון מאוד.. הבא: ליגה ישראלית לעכךגםכידףדםפגכיקובירילאאיטלףקמויאל
לעכךגםכידףדםפגכיקובירילאאיטלףקמויאל
נכתב במקור על ידי -Max- לעכךגםכידףדםפגכיקובירילאאיטלףקמויאל נכון מאוד... הבא: ליגה אנגלית וינואטנ סניהול
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 10-12-2011 בשעה 18:22.
נכתב במקור על ידי GialloRossi נכון מאוד... הבא: ליגה אנגלית וינואטנ סניהול שחקן?
חוקי הפורום