שבוע טוב לכולם!
טוב אז ככה הלכתי לאיזו חנות לקנות משהו נכנסתי מהרגע הראשון 2 המוכרות נותנות לי את מלאו צומת הלב וסוגי מחמאות...
אחת מהן ממש כל פעם חייכה אליי ושאלת שאלות התעניינות גיל , ואם אני תפוס....
טוב קנית שם מוצר והלכתי אחרי דקה חזרתי והיא לא הייתה אז השארתי את המספר שלי למנהלת שלה בכדי שתעביר לה
אחרי יומיים קיבלתי SMS מאותה בחורה היה כתוב "שזאת היא , ומאיפה היא" ומה קורה עם סמיליי....
שלחתי לה הודעה חזרה "מה איתך וכו'(הודעות קצרות) היא עונה "הכל טוב " ואז שאלתי אותה אם בא לה לשתות משהו השבוע?
היא עונה "השבוע אני לחוצה אבל נראה לקרת הסופ"ש אם אני אוכל"
טוב מגיע יום חמישי אני מתקשר לא עונה מתקשר אחרי כמה שעות היא בממתינה מתקשר שוב (בעיניי רצינות זה דבר חשוב) אחרי שעה והיא עונה בקרינה כזאת בסוג של זוהר (מרגיש על הקול שלה שמחה) היי ואומרת את השם שלי (מה שאומר שהיא שמרה את המספר עם השם שלי,יודעת שזה אני)אנחנו מדברים ממש אולי דקה שורה תחתונה היא אומרת שאם היא לא נוסעת לסבא שלה לקידוש(שהם גרים בדרום) אז כן , טוב מגיע יום שישי אני מתקשר היא לא עונה שולח הודעה אחרי איזו שעה (מהרגע שהתקשרתי) "מה נשמע וכו' , איפה את היום?....
לא ענתה לי ....
עובר עוד יום אני מתקשר במוצ"ש והיא לא עונה .....
אוקיי אז ככה אני יודע שהיא לומדת ועובדת כמעט כל יום זה אומר שיש לה זמן כנראה רק בסופ"ש
אני לא מצפה ממנה שהיא תחזור אליי לטלפונים אחרי כמה שעות (תכלס כן אבל זה קורה ממש מעט עם בנות לפי מה שאני יודע)
אני ממש יודע שהיא מעוניינית כי איזו בחורה מתקשרת לבחור לטלפון שהוא השאיר לה ,והיא שאלה על הגיל שלי ואם אני תפוס , FUCKING LOLS......
ובכל ההודעות שדיברנו בכל סוף הודעה היא שמה סמיילי
עכשיו מה דעתכם??? משחקת אותה קשה להשגה ולא זולה?
יש מצב שהיא באמת עסוקה ולחוצה כמו שהיא אמרה?? אם כן למה היא לא חוזרת אליי?
*אני מראה לה שאני מאוד רציני (מתקשר אלייה 3 ימים רצוף ו2 סמסים ,לאסמס אחד היא חזרה וענתה לשיחה אחת)
*שוב אני מראה לה שאני רציני ולא בקטע של סטוץ או משהו כזה (ואני באמת רציני)
*יש הפרש של 4 שנים בגיל שלנו (אני גדול יותר)..
טוב אז מה לעשות בכדי שניפגש?
אני יודע איפה היא עובדת , חשבתי לעשות רחוק 3 ימים(כי היא רגילה כבר לקרוב שלי 3 ימים שאני "רודף אחריה") ואז ללכת לעבודה שלה "במקרה" (בשביל אולי לקנות עוד איזה מוצר) ואז לדבר איתה כן כן לא לא....
**הבאתי פה ממש ממש את כל הפרטים אפילו הכי קטנים....
דעתכם , תודה רבה!!! ושבוע טובבב!! =)

ציטוט ההודעה
) - לא ילך - תעבור להבאה.