קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] מה לעשות במצב כזה? (17)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 27-04-2012, 22:46
  2. מה אפשר לעשות במצב כזה?
    על ידי bar_s בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 28-12-2009, 12:42
  3. עזרה,יעוץ מה אני עשה במצב כזה ?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 16-04-2006, 23:22
  4. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 24-09-2005, 13:58
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

מה נכון לעשות במצב כזה?!

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ברירת מחדל מה נכון לעשות במצב כזה?!

שבוע טוב לכולם!

טוב אז ככה הלכתי לאיזו חנות לקנות משהו נכנסתי מהרגע הראשון 2 המוכרות נותנות לי את מלאו צומת הלב וסוגי מחמאות...
    אחת מהן ממש כל פעם חייכה אליי ושאלת שאלות התעניינות גיל , ואם אני תפוס....

טוב קנית שם מוצר והלכתי אחרי דקה חזרתי והיא לא הייתה אז השארתי את המספר שלי למנהלת שלה בכדי שתעביר לה
    אחרי יומיים קיבלתי SMS מאותה בחורה היה כתוב "שזאת היא , ומאיפה היא" ומה קורה עם סמיליי....
    שלחתי לה הודעה חזרה "מה איתך וכו'(הודעות קצרות) היא עונה "הכל טוב " ואז שאלתי אותה אם בא לה לשתות משהו השבוע?
    היא עונה "השבוע אני לחוצה אבל נראה לקרת הסופ"ש אם אני אוכל"
    טוב מגיע יום חמישי אני מתקשר לא עונה מתקשר אחרי כמה שעות היא בממתינה מתקשר שוב (בעיניי רצינות זה דבר חשוב) אחרי שעה והיא עונה בקרינה כזאת בסוג של זוהר (מרגיש על הקול שלה שמחה) היי ואומרת את השם שלי (מה שאומר שהיא שמרה את המספר עם השם שלי,יודעת שזה אני)אנחנו מדברים ממש אולי דקה שורה תחתונה היא אומרת שאם היא לא נוסעת לסבא שלה לקידוש(שהם גרים בדרום) אז כן , טוב מגיע יום שישי אני מתקשר היא לא עונה שולח הודעה אחרי איזו שעה (מהרגע שהתקשרתי) "מה נשמע וכו' , איפה את היום?....
    לא ענתה לי ....
    עובר עוד יום אני מתקשר במוצ"ש והיא לא עונה .....

אוקיי אז ככה אני יודע שהיא לומדת ועובדת כמעט כל יום זה אומר שיש לה זמן כנראה רק בסופ"ש
    אני לא מצפה ממנה שהיא תחזור אליי לטלפונים אחרי כמה שעות (תכלס כן אבל זה קורה ממש מעט עם בנות לפי מה שאני יודע)
    אני ממש יודע שהיא מעוניינית כי איזו בחורה מתקשרת לבחור לטלפון שהוא השאיר לה ,והיא שאלה על הגיל שלי ואם אני תפוס , FUCKING LOLS......
    ובכל ההודעות שדיברנו בכל סוף הודעה היא שמה סמיילי
    עכשיו מה דעתכם??? משחקת אותה קשה להשגה ולא זולה?
    יש מצב שהיא באמת עסוקה ולחוצה כמו שהיא אמרה?? אם כן למה היא לא חוזרת אליי?
    *אני מראה לה שאני מאוד רציני (מתקשר אלייה 3 ימים רצוף ו2 סמסים ,לאסמס אחד היא חזרה וענתה לשיחה אחת)
    *שוב אני מראה לה שאני רציני ולא בקטע של סטוץ או משהו כזה (ואני באמת רציני)
    *יש הפרש של 4 שנים בגיל שלנו (אני גדול יותר)..

טוב אז מה לעשות בכדי שניפגש?
    אני יודע איפה היא עובדת , חשבתי לעשות רחוק 3 ימים(כי היא רגילה כבר לקרוב שלי 3 ימים שאני "רודף אחריה") ואז ללכת לעבודה שלה "במקרה" (בשביל אולי לקנות עוד איזה מוצר) ואז לדבר איתה כן כן לא לא....

**הבאתי פה ממש ממש את כל הפרטים אפילו הכי קטנים....
    דעתכם , תודה רבה!!! ושבוע טובבב!! =)

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

קטע מצחיק, אני רשום לNewletter של david deangelo והוא בדיוק שלח את הדבר הזה לפני שעה:

5 Ways to Lose A girl

וזה היה 1):

1) Call Her All The Time
    If you like someone, it's logical that you're going to want to let them know, right?

Well, only if you like the idea of coming across like a total Jack-Wuss. I just made that up, by the way. Combination of Jackass and Wuss. Not sure if I like it, but I'm going to go with it.

Where was I? Yeah, calling her all the time. Calling all the time is usually triggered by INSECURITY and NEEDINESS. It sounds like a good idea, but it almost NEVER is.

This is a great way to lose a girl before you even have her. We might even call this one "Have Prevention."

תסיק מהמידע הזה מה שאתה רוצה, לפי דעתי האישית אתה מראה לה שהיא כל מה שמעניין אותך, מתקשר אליה כל הזמן, היציאה שלך בשישי תלויה בה, אני אישית במקרה כמו שלך כנראה הייתי שולח לה הודעה לדוגמה "אני יהיה בככה וככה בשישי את מוזמנת אם את רוצה" או משהו בסגנון, ככה שגם אם היא לא מגיעה היא מודעת לעובדה שאתה יוצא, נהנה ולא תלוי בה..

כמו שאמר דיוויד דיאנג'לו מעלי

להתקשר בתקיפות ולהראות רצינות- לא תורם לך, ולמעשה פועל לרעתך.
    להראות נינוחות ושאתה תחזור אליה אחרי שעה ולא היא אליך- הדבר הנכון.

בנוסף יתכן שהיא לחוצה/עייפה/מפחדת או מאויימת/ נבוכה/ בבעיות אחרות.. אולי היא אפילו היתה בקידוש אצל סבא שלה בדרום!
    בקיצור, CHILL
    רק אל תקדיש לה תשומת לב כאילו היא מתחלקת על התשומת לב שלך עם עצמה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

מצד אחד מראה על רצינות, מצד שני אתה נראה תלותי כזה, שאם היא תעלם ל 5 דק' תתקשר אליה 20 פעם ותכנס לאטרף איפה היא.
    אתה חושב יותר מדי ונכנס עמוק מדי לעניין אחי, תשאר רגוע
    אולי תנסה לשחק כמוהה, אל תענה כמה פעמים וכשהיא מתקשרת תשמע כזה פחות מתלהב, כאילו סתם עוד שיחה משעממת אחי
    ".It always seems Impossible until it's done"

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

לא נתת את המידע החשוב בכלל, לא אמרת מה היה לך איתה כשהיית בחנות.

מה שכן אמרת זה שהיית שם איזה דקה ויצאת.

לפי ההגיון הבריא שלי, סט שנמשך פחות מחמש דקות, רוב הסיכויים שלא יצא ממנו הרבה אם לא קבעת איתה פגישה עוד כשהיית בסט...

לפי דעתי המשיכה שלה אליך רק יורדת יותר ויותר עם כל דקה שעוברת, אני לא אומר לך להפסיק לנסות, רק תדע איפה אתה עומד...

בכל זאת, אם זה חשוב לך, תנסה עוד פעם פעמיים להיפגש איתה (תקווה לטוב ) - לא ילך - תעבור להבאה.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 11-12-2011 בשעה 00:13.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אני מגיב כאן רק כי ביקשת.

ציטוט נכתב במקור על ידי neMANot צפיה בהודעה
    בלה בלה בלה לא עקרוני
    עכשיו מה דעתכם??? משחקת אותה קשה להשגה ולא זולה?
    יש מצב שהיא באמת עסוקה ולחוצה כמו שהיא אמרה?? אם כן למה היא לא חוזרת אליי?
    יכול להיות שהיא עסוקה. יכול להיות שהיא משחקת אותה קשה להשגה. יכול להיות.
    אתה מתמקד בלנתח את המשחק שלה במקום לעבוד על המשחק שלך.
    שים לב שכל השאלות שלך מופנות לפעולות שהיא עשתה.
    מה עם הדברים שאתה עשית? (או לא עשית) ?
    קח את זה לתשומת לבך ,תקרא שוב את הפוסט שלך וחפש את הבעיות.
    *אני מראה לה שאני מאוד רציני (מתקשר אלייה 3 ימים רצוף ו2 סמסים ,לאסמס אחד היא חזרה וענתה לשיחה אחת)
    *שוב אני מראה לה שאני רציני ולא בקטע של סטוץ או משהו כזה (ואני באמת רציני)
    *יש הפרש של 4 שנים בגיל שלנו (אני גדול יותר)..
    1. רציני או לוחץ? אתה בטוח שאתה לא מתבלבל כאן? אתה מתקשר בלי הפסקה. RELAX בנאדם.
    היא מרגישה שאתה יושב כל היום ליד הטלפון מחכה שהיא תתקשר ,אז היא מרשה לעצמה למרוח את זה טיפה.
    2. 4 שנים בגיל? זה יכול להיות מאוד קריטי. 18 ו-14 זה לא כמו 28 ו24.
    בן כמה אתה? בת כמה היא?

טוב אז מה לעשות בכדי שניפגש?
    אני יודע איפה היא עובדת , חשבתי לעשות רחוק 3 ימים(כי היא רגילה כבר לקרוב שלי 3 ימים שאני "רודף אחריה") ואז ללכת לעבודה שלה "במקרה" (בשביל אולי לקנות עוד איזה מוצר) ואז לדבר איתה כן כן לא לא....
    א. תפסיק לדבר במושגים. רחוק קרוב חרטאבונה.
    ב. אחרי שהראת כלכך הרבה עניין , לשחק אותה פתאום לא מתעניין יהיה לא אמין. הצופים לא יקנו אתזה.

מה אני הייתי עושה? (או מה לדעתי הכי נכון לעשות) -
    שלח לה SMS - "דברי איתי כשתרצי להפגש."
    זהו.
    אתה מבחינתך הפסקת לרדוף אחריה. כשהיא תרצה להפגש , היא תדבר איתך. כשהיא תראה שאתה מפסיק לשבת ליד הטלפון ולחכות לשיחה , כשאתה מפסיק לשלוח לה 300 אסמסים ו400 שיחות.

מה שכן ,ואת זה לא ממש הבנתי - דיברת איתה ממש טיפה ,הלכת.. וניסית לקבוע להפגש.
    היא לא ממש מכירה אותך. אתה אמור להפעיל את רוב הקסם שלך על הפגישה הראשונה.
    לגרום לה לרצות להפגש איתך. לגרום לה לרדוף אחריך.
    אם לא הפעלת מספיק קסם בפגישה הראשונה , כל התהליך יהפוך הרבה יותר קשה בהמשך.

כשאתה פוגש מישהי , הדברים שהיא אומרת , הדברים שהיא עושה - בפעם הראשונה שתראה אותה - הם אלו שימקמו אותה אצלך בראש כ"מישהי מעניינת" , "מישהי חמודה" , "מישהי ביישנית" , "מישהי זורמת" וכו'.
    רושם ראשוני חבוב

בכל אופן ,
    ניסית לרדוף , לא הלך.
    נסה לקבוע פגישה. (סטייל "מחר , 8 , בית קפה")
    אם היא באה , סבבה. אם היא לא ,שכח ממנה לבינתיים.

עריכה : אגב ,אין נכון או לא נכון.
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 11-12-2011 בשעה 00:38.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

קודם כל תודה רבה על התגובות...
    אני אציין כמה פרטים
    הייתי בחנות אולי חצי שעה כל הזמן היא חייכה אליי ושאלה כמו כמו שהזכרתי מקודם גיל וכו׳
    השארתי את המספר שלי לבוסית שלה , היא לקחה אותו וסימסה לי!!!!!!!!! אחרי יומיים
    היא בת 18 בערך ואני 22
    התקשרתי אליה בחמישי פעם אחת לא ענתה פעם שנייה ממתינה ופעם שלישית ענתה וממש התלהבה ( הפרשים בין הטלפונים 3-4 שעות) ושכחתי לציין שהיא אמרה ״ ממש הפתעתה אותי הייתי מופתעת״
    בשישי פעם אחת לא ענתה אחריי שעתיים הודעה
    והיום שיחה לא ענתה זהו

אז שורה תחתונה איך להמשיך הלאה??

תודה רבה ושבוע טובב

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

תודה רבה ושבוע טובב
    בכל אופן ,
    ניסית לרדוף , לא הלך.
    נסה לקבוע פגישה. (סטייל "מחר , 8 , בית קפה")
    אם היא באה , סבבה. אם היא לא ,שכח ממנה לבינתיים.

עריכה : אגב ,אין נכון או לא נכון.
    להלהלה
    הייתי פה.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

תודה רבה ושבוע טובב
    אש קטנה
    אל תתקשר עליה יותר מדי (כמו שכולם אמרו פה
    ופשוט תקבע באחת השיחות, לא "אולי אז" או "אולי אז" פשוט תקבע וזהו
    אם לא, אז תפסיק
    ואני לא מתכוון לזה שתשבור איתה את כל הקשר ותפסיק לדבר איתה, אלא פשוט תפסיק להיות כל כך לחוץ על להשיג אותה, תשמור איתה על קשר ויקרה כשיקרה, אבל בראש שלך תוריד הילוך (אבל -לפני- שתוריד הילוך, תנסה פשוט לקבוע וזהו)

פחות או יותר אותה תגבוה כמו זה שמעלי, רק שאני לא ממליץ לשכוח ממנה בכלל, לא צריך "לשרוף" בחורות רק כי הם לא רצו אותך באותו רגע ומקום
    נערך לאחרונה על ידי StreetLight; 11-12-2011 בשעה 04:18.
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

אוקיי הבנתי תודה ....
    ו - streetlight. שלחתי לך בפרטי...

רק אני חושב שאתם מפספסים משהו אחד קטן , השארתי טלפון והיא התקשרה אליי , כמה בחורות יצא לכם להכיר או לשמוע שחוזרים לטלפון של גבר !
    מה היא התקשרה לשאול לשלומי או משהו כזה?? לא נראה לי
    שוב תודה ואם יש עוד הערות וביקורות אני רוצה לשמוע ..

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

אחי, אל תעשה מזה יותר ממה שזה, הבחורה אולי התקשרה אבל העובדות מדברות בעד עצמם, אתה מתקשר כל הזמן והיא לא זורמת, קיבלת פה מלא תגובות פשוט תעשה מה שאמרו לך פה ותקווה לטוב

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי R0Y צפיה בהודעה
    קטע מצחיק, אני רשום לNewletter של david deangelo והוא בדיוק שלח את הדבר הזה לפני שעה:

5 Ways to Lose A girl

וזה היה 1):

1) Call Her All The Time
    If you like someone, it's logical that you're going to want to let them know, right?

Well, only if you like the idea of coming across like a total Jack-Wuss. I just made that up, by the way. Combination of Jackass and Wuss. Not sure if I like it, but I'm going to go with it.

Where was I? Yeah, calling her all the time. Calling all the time is usually triggered by INSECURITY and NEEDINESS. It sounds like a good idea, but it almost NEVER is.

This is a great way to lose a girl before you even have her. We might even call this one "Have Prevention."

תסיק מהמידע הזה מה שאתה רוצה, לפי דעתי האישית אתה מראה לה שהיא כל מה שמעניין אותך, מתקשר אליה כל הזמן, היציאה שלך בשישי תלויה בה, אני אישית במקרה כמו שלך כנראה הייתי שולח לה הודעה לדוגמה "אני יהיה בככה וככה בשישי את מוזמנת אם את רוצה" או משהו בסגנון, ככה שגם אם היא לא מגיעה היא מודעת לעובדה שאתה יוצא, נהנה ולא תלוי בה..
    מה ה4 האחרים?

פותח האשכול,
    חאלס לרדוף! כמה אפשר להתקשר ולשלוח הודעות? זה נואש וזה לא מושך.
    אני עם דין, תשלח לה פעם אחרונה "דברי איתי כשתרצי להפגש."
    ובזה נגמר.
    אני לא מאמין שיצא מזה משהו אבל אין לך מה להפסיד

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    מה ה4 האחרים?

פותח האשכול,
    חאלס לרדוף! כמה אפשר להתקשר ולשלוח הודעות? זה נואש וזה לא מושך.
    אני עם דין, תשלח לה פעם אחרונה "דברי איתי כשתרצי להפגש."
    ובזה נגמר.
    אני לא מאמין שיצא מזה משהו אבל אין לך מה להפסיד
    2) Offer To Take Her Somewhere "Nice"
    What do most guys do when they meet a girl that they "really" like?

Well, they call her up, and they get into a boring conversation about schools and families and jobs and 100 other painfully boring things... and when they finally realize that they've been on the phone for an hour, they realize that they'd better do SOMETHING soon...because she's starting to talk about having to go wash her dog...

So what do they do? They think to themselves, "Self, you'd better get up some nerve and ask her out. Hey! Self! I have a GREAT idea. Ask her to go out with you to a REALLY NICE place. She'll be far more likely to want to do that, and besides, then she'll know that you REALLY like her...."

And what does this REALLY communicate? Right, right. That you have the confidence to just ask her to spend time with you for NO REASON other than the fact that you want to...and that you must not be WORTH spending time with - without some kind of "meal incentive."

Meal Incentive...lol...I crack myself up. Well, this is one more example of something that "sounds good" in the moment, but is BAD BAD BAD for business.

3) Do "Thoughtful" Things From The Beginning
    What's better than a nice, thoughtful guy showing up at the door with flowers and candy for the first date?

Well, to quote an old Saturday Night Live episode, "Throwing an entire box of thumb tacks on the floor, and rolling around in them naked."

Or maybe taking one of those...you know... SERRATED KNIVES...yeah, that's it...and putting it between your big toe and second toe and slicing back and forth really fast...and then pouring... you know...HOT SAUCE...yeah, that's it...on the wound!

I hate it when that happens!

But we men do this kind of thing all the time...because it sure sounds good in the moment.

By the way, don't try the thumb tack thing or the hot sauce thing UNLESS you're considering purchasing flowers and candy to bring to a first date. In that case, please take these measures to prevent yourself from acting on the uncontrollable urges.

If you come on too strong, you appear just like every other predictable Wussboy who has ever tried to make himself look better by giving gifts and food and favors in exchange for attention and approval.

4) Tell Her How You "Feel" About Her Early On
    This might be one of my favorites. I'm starting to think that we guys must come stock with a mechanism that actually compels us to open our BIG FAT MOUTHS and screw things up with only the BEST women.

I'll call this the "Feeling Confessor" mechanism. It is triggered by strong feelings of attraction and emotion toward an unusually attractive woman.

I've talked to A LOT of attractive women in my life. And they all have one similar experience to share...

For some UNKNOWN and UNGODLY reason, men just seem to LOVE telling SUPER HOT women how they FEEL within the first couple of dates.

As you might realize, I get a lot of emails from guys...

And one of the common emails I get goes a little something like this:

"David, I met this unbelievably hot girl...she's smart, interesting, successful...everything seemed to be going well...so I decided to tell her how I felt...and for some reason she said that she needs some "space" and some "time to be alone"...I don't get it...."

Again, when you do this you're making all kinds of huge mistakes...and basically doing everything you can do to LOSE her.

5) Keep Telling Her How You Feel When She Needs Space
    And as if the last example wasn't painful enough, most guys usually like to use this final "nail in the coffin" technique as well...

Here's the situation:

You've met a girl you really like. Maybe you've gone out with her a few times. Doesn't matter.

You do all the things you can think of to SCREW IT UP, and you finally succeed.

You prove to her that you just don't get it, and you don't know how to handle a woman like her.

So she says, "I need some space" or "I need some time to myself."

And what do most guys do? Of course. They KEEP telling her how they feel. And they do it in 100 annoying ways. The thought that most guys have is, "If she only understood how I REALLY FELT ABOUT HER, then she would LOVE ME."

It's painful just typing the words. So there you have it. Part of the magic formula for losing a girl fast. Interesting, isn't it?

But there's a much DEEPER message here. The message is this: If you don't understand the process of how to make women feel ATTRACTION for you, including the things to AVOID doing, then you're not going to have success.

Not knowing the rules of a game makes it very difficult (or impossible) to win.

And, unfortunately, we guys have a HUGE disadvantage when it comes to women and dating...

We have emotional responses to situations that take over our "thinking," and makes us do all the wrong things.

We usually sabotage OURSELVES.

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

כמו שעניתי לך בפרטי (אני פשוט חושב שזה משפט טוב.. חשבתי עליו לבד)
    הרבה יותר מושך להראות "רוגע" מאשר "רצינות"
    אם אתה לא לחוץ על להפגש איתה ולראות אותה ולאצ איתך.... היא תרגיש הרבה יותר בנוח
    להתקשר כל יומ יומיים ולנסות לקבוע מבריח הרבה בנות... מוריד את המשיכה לריצפה (גם אם הייתה משיכה מטורפת בהתחלה)
    תקשיבו לשיחות של בנות, הרבה מתלוננות על זה
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

היי.. עידכון...

לא התקשרתי 3 ימים ואתמול בלילה התקשרתי (11 וחצי ) לא ענתה...
    אחרי איזה חצי שעה אני מקבל ממנה הודעה "הייתי בעבודה"
    *אוקיי מכן אני מסיק שהיא כן בעניין?? (כי שוב אותו עיקרון למה שבחורה תחזור לגבר שהיא ראתה אותו חצי שעה בחנות, אלא אם כן יש משהו...)
    אז התקשרתי אליה אחרי בערך 5 דקות מההודעה היא הייתה בממתניה חיכתי כמה שניות על הממתינה וניתקתי....(לא התקשרתי שוב בכוונה כי אמרתם לי "להירגע" לא ללחוץ להיות רגוע...) אני מקווה שעשיתי בסדר...
    בכל מקרה לפי דעתי אני אתקשר אליה היום בערב או מחר בערב.....

דעתכם?? תודה רבה!!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect