היי
בתחילת שנה הצטרפה מישהי לבצפר שלי. נהיינו ידידים טובים ולאט לאט נדלקתי עליה. בשלב מסויים כבר הייתי ממש דלוק עליה, אז הצעתי לה לצאת איתי. היא קצת היססה אבל הסכימה. יום אחרכך שמתי לב שהיא קצת מתחמקת ממני. בסופו של דבר לא יצאנו וגם לא דיברנו בכלל. אחרי משהו כמו חודש שלא היה בינינו קשר היא פתאום (ממש בפתאומיות, יענו ממש לא בהדרגה) חזרה לדבר איתי והתנהגה אליי כמו לידיד ממש טוב שוב (למרות שהיא ידעה שאני עדיין בעניין שלה). ככה זה המשיך חודשיים בערך ולא עבר לי ממנה, אז אמרתי לה מה אני מרגיש. היא אמרה שהיא ממש רוצה לתת לזה צ'אנס אבל היא מפחדת שיקרה מה שקרה פעם קודמת (ובצדק, זה לא היה נעים בכלל). אחרכך היו קצת בעיות פה ושם אבל הכל עבר ואנחנו שוב ידידים ממש טובים.
בלי קשר אני יודע שהיא חושבת שאני נראה טוב למרות שהיא לא אומרת את זה.
הבעיה היא שהיא ממש מבלבלת אותי ואף אחד לא יודע עליה כלום בתחום הזה... מצד אחד היה את הזמן שהיא קצת התחמקה ממני ומצד שני היו תקופות שהיא יזמה את הקשר בינינו כל הזמן. יש אצלה המון מסרים מנוגדים: יום אחד היא יכולה ממש לנפנף אותי (יענו אני בא מנסה לדבר איתה והיא מייבשת והולכת) ויום אחרכך היא קוראת לי "מיי לאב", אומרת שיותר טוב עכשיו כשהיא מדברת איתי והיא אפילו הזמינה אותי אליה הביתה לבד ב12 בלילה (סיפור אמיתי...)
באמת שאין לי מושג מה לעשות בשלב הזה... לנסות פעם אחרונה או לשכוח ממנה?
בבקשה גם דעות של בנות...

ציטוט ההודעה