מתי ממשיכים?
נכתב במקור על ידי cristan מתי ממשיכים? לא להגיב על זה, אני ימשיך כשאני אוכל. ממשיכים... אני עושה עוד 2~3 (תלוי בקצב של הזמן) כי אני צריך ללכת עוד מעט ליה איטלקית: קכןקכךלחעטיאגוךלכקיכמוטהקכקקכ'ד
Erik Lamela 8
טיאגו מוטה
נכתב במקור על ידי aviad_e17 טיאגו מוטה נכון מאוד... הבא: ליגה ספרדית ראעקפםלאעאוסאסונהרע'קעלךרקעקע
נכתב במקור על ידי GialloRossi נכון מאוד... הבא: ליגה ספרדית ראעקפםלאעאוסאסונהרע'קעלךרקעקע אוססונה
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Maor591 אוססונה נכון מאוד. נמשיך מחר
נכתב במקור על ידי Maor591 אוססונה נכתב במקור על ידי aviad_e17 טיאגו מוטה נכתב במקור על ידי cristan מתי ממשיכים? ממשיכים סורי על העיכוב. ליגה איטלקית: הלידנא הד סויר
דניאלה דה רוסי.
נכתב במקור על ידי cristan דניאלה דה רוסי. נכון מאוד.. הבא: ליגה צרפתית _ _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _
נכתב במקור על ידי GialloRossi נכון מאוד.. הבא: ליגה צרפתית _ _ _ _ _ - _ _ _ _ _ _ יש מ?
נכתב במקור על ידי cristan יש מ? יש מ' מ_ _מ_ - _ _ _ _ _ _
נכתב במקור על ידי GialloRossi יש מ' מ_ _מ_ - _ _ _ _ _ _ מוחמד סיסוקו?
מתוך: כלכליסט ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען
נכתב במקור על ידי Michael6 מוחמד סיסוקו? מותר לך להשתתף O.o וזה נכון.. אני צריך ללכת אז נמשיך אח"F.
נכתב במקור על ידי cristan מתי ממשיכים? נכתב במקור על ידי aviad_e17 טיאגו מוטה נכתב במקור על ידי Maor591 אוססונה אני ממשיך אותו אבל כנראה יענה לכם עוד שעתיים+ יש לי שיעור הבא: _ _ _ _ _ - _ _ _ _ _
אחי איזה ליגה זה?
חוקי הפורום