אלוף פיקוד מרכז מכנס היום מסיבת עיתונאים בה יגיב על התפרעויות המתנחלים שחדרו למפקדת החטיבה המרחבית אפרים בשומרון. המתפרעים הבעירו צמיגים, השחיתו כלי רכב וגרמו נזקים נוספים. נתניהו כינס דיון מיוחד של גורמי הביטחון.
להמשך הכתבה לחץ פה
אלוף פיקוד מרכז מכנס היום מסיבת עיתונאים בה יגיב על התפרעויות המתנחלים שחדרו למפקדת החטיבה המרחבית אפרים בשומרון. המתפרעים הבעירו צמיגים, השחיתו כלי רכב וגרמו נזקים נוספים. נתניהו כינס דיון מיוחד של גורמי הביטחון.
להמשך הכתבה לחץ פה
|
|
למהאין כאלה התייחסויות למה שערבים עושים לחיילי צה"ל?
מומלץ לקרוא:
http://www.kr8.co.il/BRPortal/br/P102.jsp?arc=251417
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
כאילו מה שהערבים עושים לנו יותר טוב.. אנחנו דואגים להיות הומאנים ומתורבתים בזמן שהם פותחים לנו את התחת ואנחנו לא עושים עם זה כלום ואם עושים אז ממש אבל ממש לא באותו המטבע
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
אין בושה?! התפרעויות?! זה-פשוט-שקר-גס!!!!
הייתי שם, הסיסמאות היו "כן לצה"ל, לא לפינוי ישובים"!
הפגנו שם תמיכה בצה"ל, והתשקורת הופכת את זה להתפרעויות?!
כנסו ותראו תמונות מה"התפרעויות" של המתנחלים... ימך שמם של מאקו!
http://hnn.co.il/gallery16576.html
אני לא מאמין, שיהודי עושה את זה לי... ולאחים שלי, למה שישקרו ככה? למה?
תקשורת שמאלנים עוכרי ישראל.
נשבר ממה שהולך כאן במדינה המזורגגת.
כ-40 נערים ערבים סירבו לעמוד בפני הנשיא פרס.
סיקור על זה כמובן לא תמצאו באתרים הראשיים,
אבל
אם אלה היו נערי התנחלות כולנו היינו רואים כותרת בנושא במשך יום שלם בעמוד הראשי.
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 14-12-2011 בשעה 14:47.
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
מה אתה משווה?! הם ערבים אף אחד לא מצפה מהם לכלום. לעומת זאת כשיהודי תוקף סמ"פ ומרצץ לו את הגולגולת עם סלע כאילו היה חייל גרמני זה דבר חמור מאין כמוהו.
אבל לא הנוער אשם, אשם מי שמכאכיל אותו שנאה, אבל לא רק.. אשמים גם מי שגרמו לשנאה הזו מלכתחילה. אסור היה לשרון להשתמש בצבא לצרכים האלה, ולא ליביב ולא לאף אחד!
אם הצבא לא יישאר כמשהו היראוי שמעל הפוליטיקה ומעל הכל, הצבא לא יישאר.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
א - אני לא בעד הדבר שקרה, ואני חושב שצריך לפרק ת'צורה למי שהעיז לגעת בחיילי צה"ל.
אך שים לב שיש לחיילי צה"ל סכנה כל יום שישי בהפגנות בגדר המערכת - ולממשלה ולתקשורת זה לא מוזיז.
יש לחיילי צה"ל סכנת חיים כל יום בכפרים הערביים - לממשלה ולתקשורת זה לא מוזיז.
אבל אם ימני אומר משהו, או רק עושה משהו קטן - ישר הופכים את זה לבעיה לאומית, שרי הממשלה מתכנסים, כל מהדורות החדשות עוסקות בזה..
שוב אני לא מצדיק, אבל נלך בראש שלך.
נכון, אין מה לצפות מהערבים (אז למה מנסים לעשות איתם שלום לכל הרוחות?!) אבל מה אתה יכול לצפות ממישהו שמפנים לו ת'בית!
מה היית עושה אם היו נכנסים אליך לבית באמצע הלילה ומפנים לך ת'בית, והורסים לך לחתיכות את הבית.
מה היית עושה אם הייתי בגוש קטיף וראית חיילים שהגנו עליך מפנים אותך.
אם אתה שואל אותי, השב"כ מעורב כאן בהכל, לא סתם האחראים לא נתפסים.
אדמה לא חוקית היא אדמה לא חוקית.
לא משנה אם היא יהודית או ערבית.
יש אזור חוקי למגורים ויש אזור לא חוקי.
אי אפשר לבנות בית על אזור לא חוקי(שלא נקנה מהמדינה ע"י קבלן מוסמך) ולצפות שלא תהיה תגובה.
ובטח שעושים לכפרים הערבים.
הכפרים בצפון אי אפשר להרוס כי יש שם אלפי משפחות.
פשוט העירייה שלהם לא תומכת בהם. כלומר אין להם מנורות רחוב, אין לחלק מהם חשמל, אין שום דבר שהם משלמים מיסים עליו.
הכפרים הבדואים שליד באר שבע דווקא כן מועברים כי יש פחות מ10 צריפים בכל כפר.
הם פשוט בונים מחדש כל פעם(אני גר לידם, אני רואה את זה)
נערך לאחרונה על ידי ice wof; 14-12-2011 בשעה 16:01.
ידידי אתה מנותק מהמציאות.
לכפרים הערביים יש חשמל, יש מים, יש הכל.
הם לא משלמים מיסים ומקבלים הכל.
נניח לרגע שאין להם כלום, גם בהתנחלויות אין חשמל! אין מים ואין כלום! למה התנחלויות לפרק וכפרים ערביים לא?
גם בגוש קטיף היה אלפי משפחות, גוש קטיף היה חוקי לחלוטין ונבנה ע"י אריאל שרון עצמו.
הגיע הזמן שנתחיל לפעול.