קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] בקשר לקצין מיון ולתאריך 25/10
    על ידי טאקו שמחרבן גלידה בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-09-2009, 11:59
  2. יש לי מיון לקצין מיון
    על ידי בני =\ בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-12-2008, 23:30
  3. [עזרה] מחר אני צריך לנסוע לקצין מיון-כנסו
    על ידי MuLtI-FoCaL בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2008, 17:17
  4. שאלה בקשר לקצין מיון!
    על ידי BlacK AnGel בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 12-05-2007, 22:14
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 24-04-2007, 14:56
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 36

זימון לקצין מיון - עמוד 2

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

ציטוט נכתב במקור על ידי NimH צפיה בהודעה
    שריון, תותחנים, נ"מ, משהו בסגנון מאבטח (לא זוכר בדיוק את השם של זה), חילוץ והצלה
    יכול להיות שהיה עוד תפקיד אחד שאני לא זוכר, אבל בעקרון נראה לי שזהו.
    מאבחן בטחוני. ג'ובניק שעושה שמירות במ.צ. במעברים.
    אם הוא אומר לך שהוא בוחר בשבילך, תגיד לו אין בעיה - תבחר. אני אסרב פינוי אנחנו עוד נתראה.
    תמשיך לעשות בלאגן בקשר למודיעין אם זה באמת מעניין אותך.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Hagai צפיה בהודעה
    מאבחן בטחוני. ג'ובניק שעושה שמירות במ.צ. במעברים.
    אם הוא אומר לך שהוא בוחר בשבילך, תגיד לו אין בעיה - תבחר. אני אסרב פינוי אנחנו עוד נתראה.
    תמשיך לעשות בלאגן בקשר למודיעין אם זה באמת מעניין אותך.
    (אני מקווה שברור לך שמאבטח בטחוני זה לא הכיוון שלי. ג'וב או לא ג'וב)
    אין בעיה, אני אגיד לו. אבל הבנתי שאם אני באמת בפועל אסרב פינוי ישלחו אותי לכלא, לא? מה אם אני אגיד לו שאם הוא לא נותן לי משהו אחר אני פשוט אלך לקבן?
    לגבי מודיעין- הלוואי, הלוואי שהייתי יכול להתגייס לשם. שלחתי בזמנו ערעור והתקשרתי בערך כל יום לדעת אם יש תשובה. אחרי חודש ושבועיים משליחת הערעור (למרות שאמרו לי שתהיה תשובה תוך שבועיים) ולאחר פניה לנציב קבילות החיילים הודיעו לי ששללו את הערעור שלי. אה כן- וגם אבא שלי ניסה לדבר איתם כדי שיקחו אותנו יותר ברצינות אבל זה לא עזר. אני לא יודע מה יעזור לי להתעורר עוד פעם ולהציק למודיעין כשהם העיפו אותי לפני 2-3 חודשים בערך. אני משתדל להיות ריאלי ולהסתכל קדימה ולא אחורה.
    נערך לאחרונה על ידי NimH; 15-12-2011 בשעה 23:59.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

(אני מקווה שברור לך שמאבטח בטחוני זה לא הכיוון שלי. ג'וב או לא ג'וב)
    אין בעיה, אני אגיד לו. אבל הבנתי שאם אני באמת בפועל אסרב פינוי ישלחו אותי לכלא, לא? מה אם אני אגיד לו שאם הוא לא נותן לי משהו אחר אני פשוט אלך לקבן?
    לגבי מודיעין- הלוואי, הלוואי שהייתי יכול להתגייס לשם. שלחתי בזמנו ערעור והתקשרתי בערך כל יום לדעת אם יש תשובה. אחרי חודש ושבועיים משליחת הערעור (למרות שאמרו לי שתהיה תשובה תוך שבועיים) ולאחר פניה לנציב קבילות החיילים הודיעו לי ששללו את הערעור שלי. אה כן- וגם אבא שלי ניסה לדבר איתם כדי שיקחו אותנו יותר ברצינות אבל זה לא עזר. אני לא יודע מה יעזור לי להתעורר עוד פעם ולהציק למודיעין כשהם העיפו אותי לפני 2-3 חודשים בערך. אני משתדל להיות ריאלי ולהסתכל קדימה ולא אחורה.
    להסתכל קדימה? סתכל על השירות הצבאי שלך בלוגיסטיקה. זה מה שבערך יקרה אם לא תנסה להציק למודיעין(מיונים חוזרים, בדיקה חוזרת של הנתונים).
    הייתי במצב יותר גרוע משלך, 72 עם רצון להתגייס לקרבי ולא רצו לתת לי. התגייסתי בסוף לגולני ולא רצו להעביר אותי לאגוז בגלל שחצנות - אני אולי שחצן אבל הייתי עדיף על חצי ממי שהתקבל
    תהיה עקשן, רק ככה מצליחים בחיים.

חולצות ובלייזרים אלגנט :

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

להסתכל קדימה? סתכל על השירות הצבאי שלך בלוגיסטיקה. זה מה שבערך יקרה אם לא תנסה להציק למודיעין(מיונים חוזרים, בדיקה חוזרת של הנתונים).
    הייתי במצב יותר גרוע משלך, 72 עם רצון להתגייס לקרבי ולא רצו לתת לי. התגייסתי בסוף לגולני ולא רצו להעביר אותי לאגוז בגלל שחצנות - אני אולי שחצן אבל הייתי עדיף על חצי ממי שהתקבל
    תהיה עקשן, רק ככה מצליחים בחיים.
    ביקשתי כבר כל מיני דברים ממודיעין והם פשוט אמרו לא להכל... ביקשתי ערעור על ההסרה מהתפקיד שאליו הייתי מיועד- אמרו לי שבחנו את הנתונים מחדש ועדיין נמצאתי לא מתאים. ביקשתי להתמיין לתפקיד אחר במודיעין- הרי אני בחור חכם, בטוח יהיה עבורי תפקיד אחר שבו אוכל לשרת. אבל לא- הם לא יכולים למיין אותי כי אין מספיק זמן עד הגיוס (איזה קטע, העיפו אותי שניה לפני הגיוס ומתפלאים שאין לי זמן להתמיין לשום דבר). אתה אומר "תתעקש". אני אומר- תהיה ספציפי. מה אני יכול לעשות שלא עשיתי?
    ולא שזה כל כך קשור לנושא- אבל איך לעזאזל קורה דבר כזה שלא רוצים לתת למישהו עם פרופיל 72 להתגייס לקרבי? הרי זה מה שהצבא הזה הכי מחפש, הוא עוד מכניס אנשים לכלא על זה שיש להם פרופיל קרבי והם לא רוצים ללכת לשם.
    נערך לאחרונה על ידי NimH; 16-12-2011 בשעה 00:12.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

ביקשתי כבר כל מיני דברים ממודיעין והם פשוט אמרו לא להכל... ביקשתי ערעור על ההסרה מהתפקיד שאליו הייתי מיועד- אמרו לי שבחנו את הנתונים מחדש ועדיין נמצאתי לא מתאים. ביקשתי להתמיין לתפקיד אחר במודיעין- הרי אני בחור חכם, בטוח יהיה עבורי תפקיד אחר שבו אוכל לשרת. אבל לא- הם לא יכולים למיין אותי כי אין מספיק זמן עד הגיוס (איזה קטע, העיפו אותי שניה לפני הגיוס ומתפלאים שאין לי זמן להתמיין לשום דבר). אתה אומר "תתעקש". אני אומר- תהיה ספציפי. מה אני יכול לעשות שלא עשיתי?
    ולא שזה כל כך קשור לנושא- אבל איך לעזאזל קורה דבר כזה שלא רוצים לתת למישהו עם פרופיל 72 להתגייס לקרבי? הרי זה מה שהצבא הזה הכי מחפש, הוא עוד מכניס אנשים לכלא על זה שיש להם פרופיל קרבי והם לא רוצים ללכת לשם.
    לחי"ר אי אפשר להתגייס עם 72. גולני/גבעתי/נח"ל/צנחנים/כפיר מקבלים רק עם 82/97. לקח לי מעל שנה כאבי ראש עם הצבא כדי לקבל חריג חי"ר, ועוד 4 חודשים אחרי שאישרו לי את החריג חי"ר כדי לקבל שיבוץ לגולני(ספציפית).
    להיות יותר ספציפי לגבייך? תתעקש. תפוצץ אותם בפקסים עד שהם יתקשרו להגיד שהם קיבלו את הפקס שלך ואתה תיאלץ להמתין עד שהוא ייבחן. תתקשר אליהם בלי הפסקה עד שהם יגידו לך להפסיק.
    עקשנות.

חולצות ובלייזרים אלגנט :

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

לחי"ר אי אפשר להתגייס עם 72. גולני/גבעתי/נח"ל/צנחנים/כפיר מקבלים רק עם 82/97. לקח לי מעל שנה כאבי ראש עם הצבא כדי לקבל חריג חי"ר, ועוד 4 חודשים אחרי שאישרו לי את החריג חי"ר כדי לקבל שיבוץ לגולני(ספציפית).
    להיות יותר ספציפי לגבייך? תתעקש. תפוצץ אותם בפקסים עד שהם יתקשרו להגיד שהם קיבלו את הפקס שלך ואתה תיאלץ להמתין עד שהוא ייבחן. תתקשר אליהם בלי הפסקה עד שהם יגידו לך להפסיק.
    עקשנות.
    חבל שלא אמרת לי את זה בתקופה שהתעסקתי עם כל העניין של המודיעין וכתבתי פה הודעה כדי להתייעץ...
    אז אתה מציע לי פשוט לשלוח להם 10 פעמים פקס כל יום עד שהם יגידו כן? אם הם יראו שאני כזה פנאט, לא רוב הסיכויים שהם יגידו לי לא? וחוץ מזה, מה אני אמור לרשום בפקס? פשוט לשלוח להם מחדש את אותו מכתב ערעור ששלחתי בהתחלה?
    אני לא מבין מה גורם לך לחשוב שהם לא יגידו "כבר דנו במקרה שלך מחדש לאחר שערערת בפעם הקודמת והגענו להחלטה שלילית. אין לך טעם להטריד אותנו". אגב, בתקופה הקודמת שבה ניסיתי לערער והתקשרתי כל יום לדעת אם יש תשובה, הם כל פעם אמרו לי שאין לי טעם להתקשר וכשתהיה תשובה הם יתקשרו אליי. זה לגבי מה שאמרת לי להתקשר אליהם בלי להפסיק עד שהם יגידו לי להפסיק.
    נערך לאחרונה על ידי NimH; 16-12-2011 בשעה 00:29.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

חבל שלא אמרת לי את זה בתקופה שהתעסקתי עם כל העניין של המודיעין וכתבתי פה הודעה כדי להתייעץ...
    אז אתה מציע לי פשוט לשלוח להם 10 פעמים פקס כל יום עד שהם יגידו כן? אם הם יראו שאני כזה פנאט, לא רוב הסיכויים שהם יגידו לי לא? וחוץ מזה, מה אני אמור לרשום בפקס? פשוט לשלוח להם מחדש את אותו מכתב ערעור ששלחתי בהתחלה?
    אני לא מבין מה גורם לך לחשוב שהם לא יגידו "כבר דנו במקרה שלך מחדש לאחר שערערת בפעם הקודמת והגענו להחלטה שלילית. אין לך טעם להטריד אותנו". אגב, בתקופה הקודמת שבה ניסיתי לערער והתקשרתי כל יום לדעת אם יש תשובה, הם כל פעם אמרו לי שאין לי טעם להתקשר וכשתהיה תשובה הם יתקשרו אליי. זה לגבי מה שאמרת לי להתקשר אליהם בלי להפסיק עד שהם יגידו לי להפסיק.
    אין לי טעם להטריד אתכם, אני אנסה בכל זאת. אין מה לעשות, זה מי שאני.
    לפני כמה חודשים... אהא... עבר הרבה.

חולצות ובלייזרים אלגנט :

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אין לי טעם להטריד אתכם, אני אנסה בכל זאת. אין מה לעשות, זה מי שאני.
    לפני כמה חודשים... אהא... עבר הרבה.
    את החלק הראשון של ההודעה שלך הבנתי, את השני לא. אתה מוכן להסביר?
    ושוב אני שואל- גם אם אני מחליט להוציא את גופת המודיעין מהאדמה וחוזר להתעסק בה, מה לעזאזל אני אמור לשלוח להם הפעם? בדיוק את אותו הדבר ששלחתי בפעם הקודמת? או אותו הדבר בצירוף המשפט שלאחר שהעיפו אותי לא יכולתי להתמיין לאף מקום אחר?

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

את החלק הראשון של ההודעה שלך הבנתי, את השני לא. אתה מוכן להסביר?
    ושוב אני שואל- גם אם אני מחליט להוציא את גופת המודיעין מהאדמה וחוזר להתעסק בה, מה לעזאזל אני אמור לשלוח להם הפעם? בדיוק את אותו הדבר ששלחתי בפעם הקודמת? או אותו הדבר בצירוף המשפט שלאחר שהעיפו אותי לא יכולתי להתמיין לאף מקום אחר?
    רושם להם שאתה מערער שוב, שאתה מבקש מסלול אחר, שאתה מבקש מיון חוזר, שהם סתמו לך את כל המיונים האחרים.
    על תעודה, חשבת?

חולצות ובלייזרים אלגנט :

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

רושם להם שאתה מערער שוב, שאתה מבקש מסלול אחר, שאתה מבקש מיון חוזר, שהם סתמו לך את כל המיונים האחרים.
    על תעודה, חשבת?
    אני אנסה איכשהו להכניס את כל הדברים האלה למכתב...
    הכוונה לעתודה? או שאתה מתכוון לתעודת בגרות?

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

אני אנסה איכשהו להכניס את כל הדברים האלה למכתב...
    הכוונה לעתודה? או שאתה מתכוון לתעודת בגרות?
    עתודה עתודה, "התלבלבו" לי האותיות...

חולצות ובלייזרים אלגנט :

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

עתודה עתודה, "התלבלבו" לי האותיות...
    קיוויתי שתשאל על תעודה... כי הסיפור שלי עם העתודה מסובך אוהו...
    הייתי רשום לפסגות (תוכנית הצטיינות) ולהנדסת חשמל. לא התקבלתי לפסגות והתקבלתי לחשמל. שמעתי במלא מקומות לא להתקרב לעתודה חשמל בשום אופן אז נאלצתי לוותר על העניין. בכל מקרה התחלתי לחשוב אם כדאי לי לדחות שירות ולהתגייס שנה הבאה לעתודה במסלול אחר (הבנתי שאם לומדים מדעי המחשב או הנדסת תוכנה מקבלים שיבוצים טובים), אבל אני בכלל לא סגור על מקצוע שמעניין אותי (ניסיתי לקרוא באינטרנט על מדעי המחשב והנדסת תוכנה אבל לא מצאתי ממש דברים שמעניינים אותי).
    בכל מקרה בנתיים שלחתי כבר ללשכת גיוס מכתב שאני רוצה לדחות גיוס כדי לשפר פסיכומטרי (לא שאני ממש צריך... אבל אם זה מה שיעשה את הטריק כדי להתקבל לשם או להתמיין לכל מקום אחר).

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

קיוויתי שתשאל על תעודה... כי הסיפור שלי עם העתודה מסובך אוהו...
    הייתי רשום לפסגות (תוכנית הצטיינות) ולהנדסת חשמל. לא התקבלתי לפסגות והתקבלתי לחשמל. שמעתי במלא מקומות לא להתקרב לעתודה חשמל בשום אופן אז נאלצתי לוותר על העניין. בכל מקרה התחלתי לחשוב אם כדאי לי לדחות שירות ולהתגייס שנה הבאה לעתודה במסלול אחר (הבנתי שאם לומדים מדעי המחשב או הנדסת תוכנה מקבלים שיבוצים טובים), אבל אני בכלל לא סגור על מקצוע שמעניין אותי (ניסיתי לקרוא באינטרנט על מדעי המחשב והנדסת תוכנה אבל לא מצאתי ממש דברים שמעניינים אותי).
    בכל מקרה בנתיים שלחתי כבר ללשכת גיוס מכתב שאני רוצה לדחות גיוס כדי לשפר פסיכומטרי (לא שאני ממש צריך... אבל אם זה מה שיעשה את הטריק כדי להתקבל לשם או להתמיין לכל מקום אחר).
    אמרו לך מה הסיבה לאי קבלה לפסגות? בכל מקרה, גם עתודה לא במסגרת של פסגות זה די טוב, זה עדיף על תפקידים סתמיים.
    בינתיים, מדעי המחשב והנדסה אזרחית - מרוצים. מתמטיקה - די מבאוס על המקצוע(קשה ברמות לא אנושיות), וכנראה שהשיבוץ שלו יהיה על הפנים.
    תבדוק, ממה שהבנתי מדעי המחשב זה עבודה מובטחת(וטובה) לאזרחות.

חולצות ובלייזרים אלגנט :

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אמרו לך מה הסיבה לאי קבלה לפסגות? בכל מקרה, גם עתודה לא במסגרת של פסגות זה די טוב, זה עדיף על תפקידים סתמיים.
    בינתיים, מדעי המחשב והנדסה אזרחית - מרוצים. מתמטיקה - די מבאוס על המקצוע(קשה ברמות לא אנושיות), וכנראה שהשיבוץ שלו יהיה על הפנים.
    תבדוק, ממה שהבנתי מדעי המחשב זה עבודה מובטחת(וטובה) לאזרחות.
    לא אמרו לי סיבה לאי קבלה, אבל סביר להניח שזה בגלל שהסכם שלי לא גבוה מספיק. (יש לי פסיכומטרי 689 והבנתי שנדיר שהם מקבלים אנשים עם פסיכומטרי נמוך מ700).
    וכן, הבנתי שמדעי המחשב זה מקצוע מצויין לעתודה, הבעיה היא שאני לא יודע עד כמה זה מתאים לי. אם הייתי יכול לקרוא את החומר שהם לומדים כדי להתחבר אפילו בקצת אליו זה היה ממש עוזר. הבעיה שאני לא ממש מוצא, וויקיפדיה סתם מסבירה על הנושא במונחים שרק מי שמכיר את התחום מבין.

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ

לא אמרו לי סיבה לאי קבלה, אבל סביר להניח שזה בגלל שהסכם שלי לא גבוה מספיק. (יש לי פסיכומטרי 689 והבנתי שנדיר שהם מקבלים אנשים עם פסיכומטרי נמוך מ700).
    וכן, הבנתי שמדעי המחשב זה מקצוע מצויין לעתודה, הבעיה היא שאני לא יודע עד כמה זה מתאים לי. אם הייתי יכול לקרוא את החומר שהם לומדים כדי להתחבר אפילו בקצת אליו זה היה ממש עוזר. הבעיה שאני לא ממש מוצא, וויקיפדיה סתם מסבירה על הנושא במונחים שרק מי שמכיר את התחום מבין.
    לארגן לך רשימת קורסים של שנה ב' במדעי המחשב בטכניון?

חולצות ובלייזרים אלגנט :

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,238 | הודעות: 8,198,831 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect