שלום לכולם
אתמול באמת שאני הופתעתי מעצמי , ואמרתי שאני חייב לכתוב לכם את הדיווח שלי ..
זה התחיל ככה בשעה 11 בלילה אני חבר ו4 ידידות הלכנו לעשן נרגילה בבית של מישהי ,
איזה אחת HB 8 ( בת 18 וחצי - חיילת ) כל הערב רק נתנה לי עקיצות ושיחקה אותה קשוחה , נתתי לה לדבר ולדבר .. עקצתי אותה ( הראיתי לה שאני לא מחפש להתחיל איתה ) פה ושם כל שניה היא רק מסתכלת עליי , העיניים שלה לא ירדו ממני .. בחנתי אותה חיפשתי נקודות חולשה אצלה ושמרתי אותם למקרה גרוע יותר
אז אחר כך היא באה ביציאה לחבר שלי ואומרת לו שקר לה ( ישבנו במרפסת ) אז חבר שלי אמר לה קחי איתך את יניב וכנסו לאיזה חדר תתחממי קצת ותבואו , הסכמתי ללכת איתה למרות שלא הסתדרנו אבל בחדר פתאום הכל התהפך , היה מלא קינו .. התחלתי לתת לה כאפות חלשות בראש והיא החזירה לי , צחוקים .. הכנסתי אותה למציאות שלי , נתתי לה להתעניין במה שאני עושה , וכמובן סיקרנתי אותי לגביי , ואז הרגע הרגע שבוא היא התקרבה אליי ואני מסתכל עליה איזה 5 שניות וקירבתי את השפתיים שלי לשלה , והיה ממש נגיעה קטנה ואז היא חייכה וחתכה לי .. לא נתתי לזה להפריע לי ( הראתי לה ערך - זה לא הזיז לי התגובה שלה ) ישר העברתי נושא והתעלמתי ממנה שיחקתי פיפא באייפון , ואחר כך עוד פעם היא מתחילה לגעת בי . לדבר אליי ( היא רואה שלא נתתי לה תשומת לב , עכשיו היא הבינה שאני בן אדם עם סטנדרטים גבוהים ) ופתאום היא ישבה עליי ואז לקחה את האייפון זרקה אותו למיטה מאחורינו , ונישקה אותי ! ת'אמת הייתי מופתע מעצמי שכל כך הלך לי והתגובה של הנשיקה באמת עשתה את שלה ,
סגרנו נשיקה צרפתית , השגתי מספר ופייס ..
ת'כלס באתי בגישה מאוד כיפית , לא חשבתי על הבנות ... אמרתי נצא נעביר את הזמן קצת סופ"ש גם ככה , והבנות הם בונוס
אז שיהיה לכולנו סופ"ש דבש , תהנו ..![]()

ציטוט ההודעה