נכתב במקור על ידי SFY בעז"ה כה אחי יאללה שיגיע כבר היום.. נמאס לי
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי RoyalCrimson כה אחי יאללה שיגיע כבר היום.. נמאס לי אני מחכה שיגיע כבר היום שאני יסיים יב' חחח
הובלות בחיפה
נכתב במקור על ידי SFY אני מחכה שיגיע כבר היום שאני יסיים יב' חחח באיזה כיתה אתה?
נכתב במקור על ידי RoyalCrimson באיזה כיתה אתה? י'א..
נכתב במקור על ידי SFY י'א.. השנה הכי קשה..
נכתב במקור על ידי RoyalCrimson השנה הכי קשה.. כעע...מה אתה בנתיים מתבטל עד שתתגייס? או שבנתיים אתה עובד?
נכתב במקור על ידי SFY כעע...מה אתה בנתיים מתבטל עד שתתגייס? או שבנתיים אתה עובד? מחפש עבודה אבל לא מוצא בנתיים.. כבר ניראלי חסר טעם לעבוד רק חודש וחצי.. למרות שאני רוצה כבר לקום מוקדם ולהיכנס לאיזושהי מסגרת ויום מסודר
נכתב במקור על ידי Display אנשים אני חייב עזזרההה יש לי את הטיים ליין הזה החדש של הפייסבוק(הקיר החדש) איך לעזאזל אני מעיף אותו?? זה מחרפן אותיי https://developers.facebook.com/docs/ דרך פה זה לא עזר \: חיייב עזרהה בבקששה
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
מי פה?
נכתב במקור על ידי RoyalCrimson מחפש עבודה אבל לא מוצא בנתיים.. כבר ניראלי חסר טעם לעבוד רק חודש וחצי.. למרות שאני רוצה כבר לקום מוקדם ולהיכנס לאיזושהי מסגרת ויום מסודר תחפש בעיתון ,בטוח תמצא משהו טוב נכתב במקור על ידי MosheSee מי פה? אני מ'קורה גבר?
נערך לאחרונה על ידי SFY; 17-12-2011 בשעה 03:16.
נכתב במקור על ידי SFY תחפש בעיתון ,בטוח תמצא משהו טוב אני מ'קורה גבר? הכל טוב אחי מה איתך? בונה אשכוליליה ניהיה מעפן כולה 7 עמודים בלחץ ><"
נכתב במקור על ידי MosheSee מי פה? אנייי נכתב במקור על ידי SFY תחפש בעיתון ,בטוח תמצא משהו טוב לא אחי אני לא מחפש כזאת עבודה.. מה שיש בעיתונים זה לרציניים בלבד לא מחפשים עובד לחודש חחחחחחחח אני מ'קורה גבר?
נכתב במקור על ידי MosheSee הכל טוב אחי מה איתך? בונה אשכוליליה ניהיה מעפן כולה 7 עמודים בלחץ ><" ברוך ה' , וואלה תאמין לי שגם יותר גרוע מזה. כי 2 עמודים זה רק אני וסער חחחחחח....
נערך לאחרונה על ידי SFY; 17-12-2011 בשעה 03:19.
נכתב במקור על ידי MosheSee הכל טוב אחי מה איתך? בונה אשכוליליה ניהיה מעפן כולה 7 עמודים בלחץ ><" היו פה גם של שני עמודים חחחחחחחחחח כי כולם פה לא זורמניים
חוקי הפורום