נכתב במקור על ידי SFY ברוך ה' , וואלה תאמין לי שגם יותר גרוע מזה. כי 2 עמודים זה רק אני וסער חחחחחח.... נכתב במקור על ידי RoyalCrimson היו פה גם של שני עמודים חחחחחחחחחח כי כולם פה לא זורמניים לאן הדרדרנו ><" קיצר אחים שלי אני סחוט מעייפות אז אני זז למיטה שבת שלום!
נכתב במקור על ידי MosheSee לאן הדרדרנו ><" קיצר אחים שלי אני סחוט מעייפות אז אני זז למיטה שבת שלום! שבת שלום כפרה.. לילה טוב לא לחלום עליי יותר מדיי חחחחחחח
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נכתב במקור על ידי MosheSee לאן הדרדרנו ><" קיצר אחים שלי אני סחוט מעייפות אז אני זז למיטה שבת שלום! שבת שלום יאחחחחח
הובלות בחיפה
נכתב במקור על ידי RoyalCrimson שבת שלום כפרה.. לילה טוב לא לחלום עליי יותר מדיי חחחחחחח נשמה אתה!
נכתב במקור על ידי SFY שבת שלום יאחחחחח כל שניה אתה מחליף חתימה אהה?
נכתב במקור על ידי RoyalCrimson כל שניה אתה מחליף חתימה אהה? 3 היו גדולות מידי , וזאת יותר יפה מהקודמת חחח ... אבל תודה על הקודמת D:
נכתב במקור על ידי SFY 3 היו גדולות מידי , וזאת יותר יפה מהקודמת חחח ... אבל תודה על הקודמת D: כן אחי הקודמת גם לא התאימה לצבעים של הפועל חחחח למה רצית תכלת?
נכתב במקור על ידי RoyalCrimson כן אחי הקודמת גם לא התאימה לצבעים של הפועל חחחח למה רצית תכלת? חחח וואלה לא יודע .......
נכתב במקור על ידי SFY חחח וואלה לא יודע ....... דווקא אני אוהב תכלת אבל טיפה בגוון של טורקיז
נכתב במקור על ידי RoyalCrimson דווקא אני אוהב תכלת אבל טיפה בגוון של טורקיז גמאני , אבל הכי הרבה אדום! בלב ובנשמה! מי אתה אוהד?
נכתב במקור על ידי SFY גמאני , אבל הכי הרבה אדום! בלב ובנשמה! מי אתה אוהד? לא כל כך אוהב כדורגל אבל מעדיף ביתרררררר
נכתב במקור על ידי RoyalCrimson לא כל כך אוהב כדורגל אבל מעדיף ביתרררררר למה אנלפבתים? חחחחחחחחחחחחחחחחח............ יאאלה הפועל
נכתב במקור על ידי SFY למה אנלפבתים? חחחחחחחחחחחחחחחחח............ יאאלה הפועל לא אנלפבתים אחי סתם כי הם שונאים ערבים והפועל שמאלנים
נכתב במקור על ידי RoyalCrimson לא אנלפבתים אחי סתם כי הם שונאים ערבים והפועל שמאלנים תקרא תגובות בONE ותחזור אליי עם תשובה של אוהדי בית"ר כמובן. כול אוהדי בית"ר אנלפבתים אלימים והזבל של הליגה בקיצור!
נכתב במקור על ידי SFY תקרא תגובות בONE ותחזור אליי עם תשובה של אוהדי בית"ר כמובן. כול אוהדי בית"ר אנלפבתים אלימים והזבל של הליגה בקיצור! זה לא עושה לי כלום אחי כי לא באמת אכפת לי..
חוקי הפורום