קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] מאמר שלי :)
    על ידי Own4g3g3 בפורום תחביבים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-08-2011, 23:56
  2. [פרסום] מאמר שלי על ECW.
    על ידי -Tal- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-05-2011, 16:52
  3. מאמר שלי - איך לדבר בציבור.
    על ידי Xanax בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-07-2009, 21:34
  4. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 09-12-2007, 17:40
  5. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-06-2006, 07:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

מאמר שלי על פיקאפ ובפרט ושלב ה-A וה-S חלק א' (20)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מיקי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Life Is A Game - Be The Winner!

ברירת מחדל מאמר שלי על פיקאפ ובפרט ושלב ה-A וה-S חלק א' (20)

ערב טוב לחברי הפורום, החלטתי להעביר לכאן כמה מהמאמרים שכתבתי בפורום שניהלתי (לא נזכיר שמות) כדי שתוכלו להיעזר בהם. יש סדרה של מאמרים ככה שאשמח לתגובות בונות כדי לדעת איזה מאמרים להעלות והאם הם עזרו לכם. תודה מראש!

מאז שנכנסתי לפורמים של פיקאפ, שמתי לב שהרוב המוחלט שואל שאלות ומבקש עצות בעיקר על השלבים הראשונים של הפיקאפ.. איך להתחיל עם זה, איך לשכנע את עצמך לגשת לבחורה, איך לשפר ביטחון עצמי, איך לסגור אחרי שכבר דיברת עם הבחורה, וכמובן.. השאלה הנפוצה והשנואה עליי ביותר - "איזה משפטי פתיחה אתם הכי אוהבים?" .

כדי שתבינו למה אני שונא את השאלה הזאת, רשמתי כאן כמה ציטוטים של מי שהגה את רוב החומר שמדברים עליו כאן בפורום, מיסטרי :
    "The opener only needs to capture the group’s interest long
    enough to say the next thing
    , and then say the next thing, until you
    reach a point where the group begins to enjoy the conversation and
    want you to stay. This is what we call the Hook Point"

"When a woman is disinterested, she exhibits IODs,
    such as saying that she has a boyfriend, or being
    bitchy or insulting, being terse, avoiding eye contact,
    giving negative body language such as leaning
    back or turning away..."

ועכשיו שימו לב למה שתוב בפסקה הבאה :

When Mystery Approaches
    "He doesn’t trigger her autopilot responses.Women are constantly
    being approached by men, and there are certain weird
    themes that repeat over and over in those approaches.
    For example, some men open with a massive display of interest.
    They’ll say, “You are so beautiful, can I buy you a drink?” Other
    men open by making explanations or excuses for themselves:
    “Hi. I came over here because . . .” Other men open by trying to
    impress: “I’m in town on business, I’m a lawyer, and my friends and
    I have a table over there . . .”
    Over the years, as she rejects so many men, the repetition causes
    her to develop autopilot responses for filtering them out more
    quickly. The typical lines men use have become a trigger in her
    mind. But Mystery doesn’t trigger any of her rejection circuits,
    because he talks to her as one friend to another."

הדגשתי לכם את החלקים שחשוב להתמקד בהם. כאן, בכמה שורות נבחרות שבחרתי מתוך הספר הכי חדש שלו (Revelation יצא ב-2010) הוא בעצם מסביר לכם בצורה הכי פשוטה והכי הגיונית, למה אסור להשתמש במשפטי פתיחה ולהתחיל ישירות עם בחורה. אז אם אנשים לא האמינו לי בעבר כשכתבתי לכם בדיוק את הדברים האלה, אז אולי תאמינו למי שהביא לעולם את כל התיאוריה שעליה אנחנו מדברים פה בפורום.
    אם אתם עדין לא השתכנעתם או לא מאמינים לו - כנראה שאתם צריכים לחפש פורום בנושא אחר או לקרוא את המשך המאמר שלי.

לפני שאני מתחיל, יש דבר אחד חשוב שאני רוצה שתזכרו - שום דבר בחיים לא קורה 100% מהפעמים בחיים. כלום לא מוחלט מלבד העובדה שכרגע אנחנו חיים ויום אחד אנחנו נמות. זה הדבר היחיד שקורה ב-100% מהמקרים ואפשר להסתמך עליו. לכן, גם את מה שאני הולך לכתוב בהמשך תזכרו - לא מדובר פה ב-100% אלא ברוב האחוזים.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ועכשיו נתחיל בשאלה, למה אנחנו כאן בפורום הזה? ישנן הרבה מאוד תשובות לשאלה הזאת. רובן ככולן קשורות לזה שאנחנו לא מרוצים מהיכולת שלנו ליצור קשר עם המין הנשי לכל צורותיו - קשר רגשי, קשר מיני, קשר אפלטוני. כנראה שאם אתם קוראים עכשיו את המאמר הזה אתם רוצים ללמוד עוד. ללמוד יותר. לדעת איך לעשות את זה טוב יותר. אפילו אם עכשיו אתם יוצאים עם מישהי, או שיש לכם חברה, או שדווקא כן הולך לכם עם להתחיל עם בנות. כולכם מודעים לעובדה שאתם יכולים ורוצים להשתפר. אחרת לא הייתם כאן.
    אז בואו נתחיל בזה שהחלק הכי חשוב לפני שאתה מתחיל להתעסק בפיקאפ הוא להבין שאתה לא לגמרי מרוצה ממה שיש לך עכשיו - אתה רוצה להשתפר!

מכאן אנחנו צריכים להבין דבר נוסף. כדי להשתפר במשהו - כמו כל דבר בחיים - אתה צריך להתאמן ולעשות אותו הרבה מאוד עד שתגיע לרמה גבוה. וגם אז - אתה צריך להמשיך לעשות אותו כדי לא לרדת מהרמה שאליה הגעת.
    גם מסי שנולד עם כישרון אדיר לכדורגל לא היה יכול להגיע לרמה שהוא נמצא בה היום אם הוא לא היה מתאמן כל הזמן ומפתח את עצמו.. הוא אולי היה משחק כדורגל טוב, אבל לא היה מגיע אפילו ל-20% מהרמה שלו היום.
    אנחנו מדברים כאן על ליצור קשר עם בחורה, אז איך מתאמנים על זה? - יוצאים מהבית - וניגשים אלייהן!

אז הגענו למסקנה הזאת, התלבשנו הכי טוב שאנחנו יכולים, הרחנו את כל עשרת הבשמים שיש לנו בבית, התלבטנו, הסתכלנו במראה, חימשנו את עצמנו במסטיק ויצאנו עם חברים לפאב\מסיבה. נכנסנו פנימה. מה אנחנו רואים? עשרות בחורות מולנו. חלקן מדהימות. חלקן פחות. חלקן פריחות שמסתובבות עם ערסים, חלקן פריקיות רוקיסטיות, חלקן לבושות כמו חשפניות, חלקן נראות כמו נזירות. כולן ככולן הן נשים (אני מקווה, אחרת הגעתם למסיבה הלא נכונה)
    ואז ניגשנו לבר קנינו לעצמנו ולחברים בירה.. חבר שלנו נותן לנו את המרפק הזה ומסמן עם העיניים לכיוון הבלונדינית שיש בצד השני של הבר. ואז עוברת לנו המחשבה הזאת בראש "כזאת הייתי רוצה שתהיה חברה שלי.." ואז אותו חבר לוחש לנו "יאללה! לך אליה כבר!" . ואז אנחנו נכנסים לבהלה. הראש שלנו מתחיל לעבוד בהילוך מהיר. 500 מחשבות שונות עולות לנו ב-3 שניות בלבד - "מה? אני אגש אליה עכשיו?.. רק נכנסתי למסיבה אני בכלל לא במוד הנכון" . "יואו אבל אני חלוד.. פעם אחרונה שהתחלתי עם מישהי זה היה לפני חודש והיא נראתה הרבה פחות טוב" . "למה שהבחורה הזאת תרצה אותי? אני לא נראה כזה טוב." .
    ואז אנחנו מאבדים את זה. מצב הרוח שלנו יורד. הבאסה שאנחנו מרגישים תהרוס לנו לפחות את השעה הקרובה של המסיבה. לבירה שאנחנו שותים אין טעם פתאום. חבר שלנו מתאכזב מאיתנו והולך להתחיל בעצמו עם בנות אחרות. אנחנו נשארים על הבר ומסתכלים על הבחורה הזאת, היפה הזאת, שאולי יכלה להיות חברה שלנו אם היינו קצת יותר אמיצים ושונאים את עצמנו על זה.
    למחרת בבוקר, כשנקום מהמיטה והזיכרון על המסיבה יעלה לנו בראש. אנחנו נשנא את עצמו שלא ניגשנו אליה. שלא ניסינו את מזלנו כי בעצם מה יש לנו להפסיד?! .

אז איך מתחילים להתאמן על פיקאפ? ניגשים. גם אם אנחנו מכריחים את עצמנו לעשות את זה. הראש שלך ייתן לך את כל הסיבות שבעולם לא לגשת לבחורה הזאת. הוא ימציא לך תירוצים, הוא יספר לך סיפורים, הוא האויב הכי גדול שלך כשזה מגיע ללגשת לבחורה. אז איך מנטרלים את האויב הזה?

1. משתמשים בחוק 3 השניות. רואים בחורה. תוך 3 שניות ניגשים אליה. הראש שלך לא יספיק להמציא לך מספיק תירוצים לא לגשת בזמן הזה. בפעמים הראשונות שתעשה את זה כנראה לא יהיה לך הרבה מה להגיד לה ותמצא את עצמך אומר משהו מטומטם או שואל אותה שאלה לא קשורה. וכנראה שהאינטרקציה הזאת תיגמר מאוד מהר. אבל אתה עדין תרגיש טוב עם עצמך שניגשת. ואתה תשים לב שהשד שפחדת ממנו לא נורא כ"כ.

2. כדי להיות אפילו יותר טובים בזה, בעיקר בלשלבים הראשונים, נכין מראש כמות של 3-4 פתיחים לפתוח איתם את השיחה. נזכור אותם בראש וכשניגש לבחורה תוך 3 שניות ישר נירה אחד מהם לכיוון שלה. כשאני אומר פתיח אני לא מתכוון למשפטי פתיחה (!!!!) אני מתכוון לסיפור, שאלה, דיון או כל דבר כזה או אחר שממנו תוכלו לפתח שיחה. כמו שציטטתי בתחילת המאמר. התפקיד של הפתיח הוא בסה"כ ליצור שיחה שתהיה מספיק מעניינת ומושכת כדי שתוכל לפתוח את הנושא הבא, וזה שאחריו וזה שאחריו.
    דוגמא לפתיח כזה "תגידי, מי לדעתך משקר יותר? גברים או נשים?" (כן - לקחתי את הפתיח המפורסם של סטייל בתור דוגמא לפתיח שאלה) .
    מפה יכול להיפתח דיון לגבי השאלה הזאת. משם תוכל לפתוח נושא אחר, כמו סיפור על הידידה שלך ששיקרה לחבר שלה ובגדה בו עם מישהי. וכמה זה היה מוזר כשהוא גילה שחברה שלו אוהבת בחורות יותר ממנו.
    דברים כאלה.

3. נשים לב לאיך שאנחנו ניגשים. לא ניגש ישר אליה כאילו אנחנו במסלול דוגמנות. ניגש ומהצד, כשנגיע לאזור שלה נסתכל רגע לכיוון שלה, כאילו אנחנו רק עכשיו שמים לב שהיא שם, ובאופן ספונטני נבוא ונגיד את אחד הפתיחים שדיברתי עלייהם בסעיף הקודם.

4. לאלה שמתקדמים יותר ומבינים בפיקאפ, יש שלב שבו עוברים מפתיחים קרים (פתיח שמבוצע בדרך עקיפה כמו שציינתי בסעיף 2, או בצורה ישירה בוטה) לפתיחים חמים (סוג של לגשת לבחורה ולהיות טבעי בלי לתכנן, בלי לשאול שאלות מוכנות מראש ובלי לשלוף טריקים מהכיס בשלבים הראשונים). הפתיח החם הרבה יותר נוח וטוב מאשר הפתיח הקר אבל הוא דורש מהבן אדם הרבה יותר ביטחון עצמי, הרבה יותר אומץ והרבה יותר כריזמה. לכן, רק אחרי שמגיעים לרמה גבוה בפתיחים קרים וכבר לא מרגישים שצריכים את זה, אפשר לעבור לפתיחים חמים. בהמשך אפרסם כאן מאמר שלי על פתיחים חמים וקרים וההבדלים אם תציינו כאן שתרצו.

אז אחרי שסגרנו את נושא הגישה לבחורה אני רוצה שוב להזכיר לכם : משפטי פתיחה הם דבר טפשי. הם יחשפו את הכוונה שלכם להתחיל עם הבחורה, הערך שלכם אוטומטית יירד בעיניה לא משנה כמה הדבר שאמרתם מצחיק או חמוד. מכאן, זה רק שאלה של זמן עד שהיא תנפנף אתכם. אולי זה יקרה ישר על המקום ואולי היא קודם תנצל אתכם לקנות לה משקה, לבדר אותה, ואז תשאיר אתכם לבד.
    זכרו - גם מה שכתבתי כאן לא קורה ב-100% מהמקרים. אולי קרה שהצלחתם עם משפט פתיחה. 95% לפחות מהמקרים זה לא יעבוד לכם!

ואז עולה השאלה - למה בעצם נשים מנפנפות אותנו כ"כ מהר? למה עוד לפני שהיא הכירה אותנו היא כבר פוסלת אותנו? למה אמרתי לה רק משפט אחד והיא כבר זרקה לי "יש לי חבר" .
    התשובה לשאלה הזו היא שבחורות, בעיקר כאלה שנראות טוב, רגילות לזה שכל הזמן בחורים מתחילים איתן. כל מסיבה, ניגשים אלייהן לפחות 10-20 בחורים. חלקם יינסו משפט פתיחה, חלקם יגידו "היי אני XXXX, אפשר להכיר אותך?" וכו' . הבחורות האלה כבר רגילות לכל הסוגים של משפטי הפתיחה ולכל הסוגים של הבנים. הן מריחות את העובדה שאתה מנסה להתחיל איתה מעצם המבט שאתה דופק בה לפני שאתה ניגש.
    זה מצטייר בעייניהן כחולשה. אתה לא באמת מעניין אותן, לא משנה אם אתה נראה טוב, בגלל שיש עוד 100 כמוך לפחות במסיבה הזאת. שניסו לפנייך או ינסו אחרייך. וכולכם תיפלו באותה המלכודת.

אז איך אנחנו אמורים להתחיל עם מישהי, כשהיא מראש פוסלת אותנו? פשוט מאוד - אנחנו לא מתחילים איתה! .
    כן כן, עכשיו עולה לכם השאלה בראש - "מה?! איך אנחנו אמורים להתחיל עם בחורה בלי להתחיל איתה.. זה לא הגיוני.. הבן אדם דפוק בראש.." .

אז ככה - מה בעצם מבדיל אתכם מהבחור שכרגע התחיל עם הבלונדינית הפצצה ובהמשך הערב התנשק איתה ויצא עם המספר שלה? התשובה היא שכנראה הוא לא עשה את מה שאתם הייתם עושים אם הייתם ניגשים. מה זאת אומרת? גם אם הוא ניגש ואמר את בדיוק את מה שאתם אמרתם ונכשלתם, הוא הצליח בגלל שהטקסט זה אולי 20% ממה שתאכלס קורה. הרוב הוא בשפת הגוף שלכם ובמה שאתם משדרים.
    בלי קשר הוא כנראה לא זרק לה משפט פתיחה זול ("תגידי.. אבא שלך גנן?), הוא לא הביט בה כאילו הוא כלב מורעב שרואה סטייק. הוא בסה"כ ניהל שיחה. הפגין אישיות מעניינת, הראה שהוא לא מתרשם מזה שהבלונדינית הזאת נראית טוב. כנראה שהוא רגיל לזה שבנות שנראות טוב מסתובבות סביבו. אם הוא רגיל לזה, כנראה שהוא גם היה עם לא מעט כאלה.
    זה מה שהתת מודע של הבחורה יספר לה. זה מה שהיא תבין מזה. ואוטומטית היא תתחיל להימשך אליו. ברגע שזה קורה, אתם בפנים והיא תתחיל לשדר לכם סימנים שהיא נמשכת אלייכם (מאמרים על שלב ה-A בהמשך כולל סימני עניין).

כדי להפוך לבחור הזה, המעניין, שרמנטי, בעל ביטחון עצמי, ספונטני אתם צריכים להתאמן.. לגשת הרבה. להתנסות בהרבה סוגים של בחורות.
    ככל שתעשו את זה וככל שתיכשלו יותר ככה תלמדו יותר. תדעו לזהות יותר מהר את סוג הבחורה, את הדרך הכי נוחה והכי טובה לפנות אליה, האינטואיציה שלכם תשתפר ואתם תזהו בעצמכם את השינוי שעברתם.
    הרעיון בפיקאפ הוא לעבור את השינוי - להפוך להיות אותו בן אדם שתמיד רציתם להיות. לא לזייף אותו - להיות הוא.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

מקווה שזה עזר לכם, אשמח לתגובות בונות ושתגידו לי על מה תרצו מאמרים ואיזה ידע חסר לכם לדעתכם. שיהיה יום טוב

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

פששש..נראה מאמר מושקע פצצות..כרגע אין לי זמן לקרוא, אבל כשאני יקרא אני יודיע לך

משתמש מתחיל
    לייקים
    20
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ככל שאתה תתרגל יותר, ככה תקבל תוצאות גבוהות יותר מהפעם הקודמת.

יאאלה גם אני יעביר את התגובה שלי לפה ;-)

אז איך אנחנו אמורים להתחיל עם מישהי, כשהיא מראש פוסלת אותנו? פשוט מאוד - אנחנו לא מתחילים איתה! .
    כן כן, עכשיו עולה לכם השאלה בראש - "מה?! איך אנחנו אמורים להתחיל עם בחורה בלי להתחיל איתה.. זה לא הגיוני.. הבן אדם דפוק בראש..

תקשיבו ותקשיבו לו טוב !!!!
    אתם לא מבינים כמה שהוא צודק !!!!!!!!
    אחי כל הכבוד ואחלה מאמר !!

עצה שלי - תעשו כמו שהוא אמר, אבל לא כל הזמן, תנסו להבין לפי המצב עצמו, התוצאות יגיעו בהתאם ! בהצלחה ושבוע טוב !
    נערך לאחרונה על ידי דודפור; 17-12-2011 בשעה 19:34.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,258 | הודעות: 8,201,851 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect