קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום] מאמר שלי :)
    על ידי Own4g3g3 בפורום תחביבים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 19-08-2011, 00:56
  2. מאמר שלי - איך לדבר בציבור.
    על ידי Xanax בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-07-2009, 22:34
  3. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-10-2008, 10:15
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-06-2006, 08:39
  5. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

מאמר שלי על ECW.

משתמש כבוד האוואטר של -Tal-
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    14
    נקודות
    6

ברירת מחדל מאמר שלי על ECW.

ארגון ההאבקות ECW הוכר מאז ומתמיד בשל רמת הסיכון הגבוהה שלו, שכללה את סגנון האבקות ההארדקור ואת המתאבקים שמכוסים בדם. לאורך השנים הצליח הארגון לשאת עימו אוהדים ומתאבקים ייחודים, עם פתיחתו בשנת 1992 הצליחה לעלות לשידורי טלוויזיה ובנתה לעצמה מעצמה לא קטנה. אך אט אט, התקשה מנהל הארגון פול היימן להחזיק על כתפיו ונאלץ לפשוט את הרגל באפריל 2001.עם זאת, הצליחה ECW לחיות על גחלת קטנה כאשר ה-WWE רכשה את ECW (אקסטרים צ'מפיונשיפ רסלינג) ואת ספריית הוידאו שלה בשנת 2003 ומאוחר יותר החלה לשווק DVD וספרים הקשורים ל-ECW "המקורית". לאחר הצלחה במכירת חפצי ECW השונים הוחלט ב-WWE להחזיר באופן חד פעמי וביום אחד בשנה את ECW: "לילה אחד בלבד" (One Night Stand), האירוע נראה לראשונה בשנת 2005 ומתקיים עד היום בחודש יוני. לאחר ההצלחה של ONS 2 הוחלט להחזיר באופן קבוע את תוכנית ECW וכבר ב-26 במאי, 2006 הוכרז כי ECW תיקח חלק כבראנד בודד ובשידור משלה בערוץ Sci-Fi בנוסף לראו וסמאקדאון. הרבה האמינו שהערוץ יסרב לבקשה בשל סגנון ההאבקות המסוכן של ECW אך לעומת זאת בוני האמר מנהל הערוץ, דווקא חשב אחרת ואמר שתוכנית מסוג זה תוכל לחצות את גבולות הדימיון של צופי Sci-Fi.

תוכנית ECW עלתה לאוויר ונראתה שונה מתוכניות ראו וסמאקדאון; מצלמות השידור היו ממקומות במקומות שונים, במרכז הזירה היה מוצב לוגו ECW, ואף המתאבקים נקראו "אקסטרימסטס" (Extremists) במקום סופר-סטארס ועוד שהנשים נקראו "ויקסנס" (Vixnes) במקום דיוות (Divas). עם זאת, שינויים של 180 מעלות חלו על ECW החדשה שהייתה שונה לגמרי מ-ECW המקורית. בתוכנית החדשה, כל הקרבות היו קרבות רגילים בשונה מ-ECW המקורית שם כל הקרבות היו ללא חוקים או פסילות. נוסף על כך הלוגו הסגול שמסביבו מצויים חוטי התייל המוכרים נהפך ללוגו אדום ומסביבו רקע כסוף. עם התחלת ECW תחת ה-WWE נראו מדי פעם קרבות ב"חוקי אקסטרים" שייצגו למעשה את הקרבות המקוריים של ECW. נוסף על כך, קיבלה ECW אירוע מיוחד משלה מאז פתיחתה והוא דצמבר טו דיסמבבר, וזאת כיוון שמאוחר יותר הוכרז ב-WWE שמעתה והלאה כל אירוע יכיל מתאבקים מכל שלושת הבראנדים.

הבעלים לשעבר של ECW, פול היימן גילם בעלילת התוכנית את "מנכ"ל ECW" (General Manager). במהלך ראיון שביצע בעיתון "הסאן" האנגלי דיווח שהוא זה שביסס את העלילה, את רעיונותיו שלח לכותבי הבראנד ולבסוף קיבל אישור מוינס מקהמן הבעלים, לעלות את רעיונותיו לפועל. אך העבודה הקשה גרמה להיימן שוב לאבד כוחות, ובדצמבר טו דיסממבר 2006 שהיה לאירוע כושל ב-WWE החליט היימן לעזוב. משרת המנכ"ל של ECW הייתה אבודה במשך תקופה ארוכה עד אשר לבסוף הצליח ארמנדו אסטרה לתפוס את מקומו של היימן בתוכנית ECW של 14 באוגוסט, 2007.

השידורים של ECW

בהתחלה, הרעיון לחזרת התוכנית בערוץ Sci-Fi נחשב ל-13 פרקים אותו מעניק הערוץ ל-WWE כחלק מ"סדרת תוכניות קיץ". אותה הסדרה (הפרמיירה) הביאה עימה רייטינג ענקי של 2.8 בממוצע. כתוצאה מהרייטינג הגבוה, הוחלט להמשיך את שידורי התוכנית גם במשך 2007. בסיום שנת 2007, הרייטינג נשאר יציב ועמד על 1.3 בממוצע וכבר ב-23 באוקטובר, 2007 הוחלט על חוזה שידורים חדש עם ה-WWE לשנת 2008. עם זאת, היו חבורה של אנשים שהיו פחות מרוצים ואלה היו מעריצי ECW המקורית כשקראו לתוכנית ECW החדשה במילה פשוטה: זבל, לאחר שראו את הקרב המרכזי בין ביג שואו לבטיסטה באחת מתוכניות ECW הראשונות. ב-16 באוקטובר, 2007 הוחלט לקיים שיתוף בין ECW לבראנד סמאקדאון. לפי רעיון זה יוכלו מתאבקי ECW וסמאקדאון לנוע בין הבראנדים בחופשיות; ניתן היה לראות זאת בזכיית צ'אבו גאררו (מתאבק סמאקדאון) באליפות ECW ובזכייתם של ג'ון מוריסון והמיז (מתאבקי ECW) באליפות הזוגות של סמאקדאון.

עם עלייתה של ECW לאוויר אתר ה-WWE נהג לפרסם מדי שבוע את תוכנית "הארדקור האנגובר" לפיה היו נראים הקטעים והאירועים המרכזיים מתוכנית ECW של אותו השבוע, התוכנית הייתה משודרת ב-WWE.COM ואף היה ניתן להוריד אותה. כחלק מהשינוי והסכם חוזה חדש עם ערוץ Sci-Fi הוחלט לשדר את תוכנית ECW המלאה באתר ה-WWE כחלק משידורי ה"סטרימינג" שהציעו עוד לפני, השידור נקרא ב-23 באוקטובר לשידור X-Stream.

ההפקה: ECW משודרת מדי יום שלישי באולמות גדולים מסביב לכל ארה"ב, היא משודרת בשידור חי ומיד אחריה נוהגים להקליט את שידורי סמאקדאון שמוקלטים ליום שישי. המעבר לאולמות גדולים נחשב בפני צופי העבר של ECW לשינוי נוסף, מפני שבעבר נהגו הצופים להידחף לאולם קטן וצפוף בו היה נחשבת ECW למקום החם של האוהדים השרופים בלבד. התוכנית בהתחלה נפתחה עם השיר "Bodies – Drowing Pool" שהיה השיר המקורי של ECW המקורית לפני סגירתה מאוחר יותר עלה לאוויר רמיקס של השיר "Don't Question My Heart" שבוצע על ידי הלהקה סליבה ומבוצע כשיר הפתיחה עד הסגירה. ב-22 בינואר, 2008 ביצעה ECW שינוי במבנה הטיטנטרון ובסרטון הפתיחה בשל המעבר לשידור ב-HD (High Definiton).

תפקידים מיוחדים:
    טאז וג'ואי סטיילס פועלים כשדרנים מעליית ECW החדשה (יוני 2006) ועד היום.
    ג'סטין רוברטס פעל ככרוז במה מיוני 2006 עד ספטמבר 2007, אחריו נהפך טוני צ'ימל לכרוז של ECW.
    פול היימן פעל כמנכ"ל התוכנית מרגע עלייתה ביוני 2006 וירד מתפקידו בדצמבר 2006, ארמנדו אסטרדה החליפו החל מ-14 באוגוסט, 2007 ועד סוף 2007.
    טדי לונג נהפך ל-GM התוכנית אחרי אסטרדה, אותו החליפה טיפאני עד סגירת התוכנית ב-2010.

הערה חשובה: המאמר הוא על WWE ECW (העונה החדשה שעלתה ב-2006) ולא על ECW המקורית שנפתחה ב-1992. אם אני אראה התעניינות ותגובות אולי אני אכתוב גם על ECW המקורית

אני רואה שהרבה ישאלו את השאלה הזאת אז:
    המאמר הוא שלי ...
    נערך לאחרונה על ידי -Tal-; 13-05-2011 בשעה 17:54.
    מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כשאתה אומר שלך אתה רוצה להגיד לי שמילה במילה במילה זה שלך ורק שלך ?..
    לא העתקתה חלקים מקורות ופשוט חיברתה ?

אם זה רק שלך אז אחי כול הכבוד אל ההשקעה מוריד בפנייך ת'כובע,קראתי מילה במילה ומאוד יפה .. D:
    תמשיך להשקיע..

משתמש כבוד האוואטר של -Tal-
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    14
    נקודות
    6

ציטוט נכתב במקור על ידי AmirZadaSilver צפיה בהודעה
    כשאתה אומר שלך אתה רוצה להגיד לי שמילה במילה במילה זה שלך ורק שלך ?..
    לא העתקתה חלקים מקורות ופשוט חיברתה ?

אם זה רק שלך אז אחי כול הכבוד אל ההשקעה מוריד בפנייך ת'כובע,קראתי מילה במילה ומאוד יפה .. D:
    תמשיך להשקיע..
    שלי ורק שלי זה מאמרים שלי
    מפקח קטגורית פנאי ותחביבים לשעבר!

מנהל פורום היאבקות/WWE האוואטר של 1sexy1
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    haters gonna hate - I'M AWESOME

זה באמת שלו
    אחלה אחי........

The Greatest Man That Ever Lived
    A
    ustin Aries

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,493 | הודעות: 8,174,080 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect