קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מותר להתנשק ביום כיפור?
    על ידי oFiRB בפורום יהדות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 14:15
  2. מותר לשלוח\לקבל אימיילים ביום כיפור?
    על ידי Karahana בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 15:31
  3. מותר להביא בייד ביום כיפור?
    על ידי Marlboro בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 13-10-2005, 14:30
  4. מותר לנגן בגיטרה קלאסית?
    על ידי CrazyIsraeli בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 17:44
  5. מותר להתנשק ביום כיפור ?
    על ידי oFiRB בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 12-10-2005, 15:57
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

מותר לי גם לפרוק, לא?

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

Post מותר לי גם לפרוק, לא?

שלום לכולם,
    ככה בפעם הראשונה אני קצת פורק אז נראה אם יצא משהו.(מצטער אם זה ארוך.)
    אני תמיד יש לי את האידיאולוגיה שלי, מה שאני חושב שנכון, למדתי קצת ויש לי נסיון.אבל זה אומר שהחיים שלי מושלמים? הלוואי.
    לפעמים אני חושב לעצמי, הלוואי שלי היו את חצי מהבעיות כאן בפורום.
    מאז שעברתי לאיפה שאני גר (מכיתה ב'-9 שנים), אני לא מפסיק לחשוב, מתי אני אהיה מאושר ויהיה לי טוב.כן זה נשמע אולי מטומטם, נכון יש בעיות גדולות יותר, אבל אין לי כבר מה לחשוב, שיש בעיות גדולות יותר. אני מעדיף בעיה רפואית כמו סרטן או משהו מאשר בעיה חברתית או נפשית.
    מכיתה ב' אני כבר הספקתי להיות אצל 4 פסיכולוגים כולל היום (הפסיכולוג האחרון אני כבר כמעט שנתיים איתו). למדתי לא מעט בכל מיני נושאים, אבל משום מה את הפתרון אצלי עוד לא מצאתי. בטח אתם שואלים את עצמכם מה כבר הבעיה. הבעיה היא פשוטה למעשה, למצוא חבר אחד נורמאלי. כן נשמע מטומטם, אבל רוב הזמן אני לבד.
    יש לי עוד מספיק בעיות מסביב אבל המטרה שלי בסופו של דבר, היא להיות מאושר.
    מזה להיות מאושר בשבילי? להגיע למטרה שלי.
    יש הרבה מאוד דברים שמשתלטים לי על החיים, אבל בעיקר זה הכדור הזה שנקרא פריזמה, וההורים שלי.
    נתחיל מההורים שלי- יודעים מזה שטיפת מוח? שאומרים לך כל החיים שלך שאתה מטומטם, שאתה אטום, שאתה אידיוט, בסופו של דבר זה נקלט במוח ולא יוצא, זה מה שקרה עד סוף ח'. כן גם אח שלי התאום הוסיף לעיניין ועד היום זה קורה. אני חושב שאני שמן ובסופו של דבר אני אוטוטו תת משקל. זה מה שקורה שמרגילים אותך לדברים שבסופו של דבר אתה מבין שאולי הם נכונים.
    ועכשיו הכדור- התחלתי אחרי סוכות לקחת כדור שנקרא פריזמה, או יש כאלה קוראים לו פרוזק.
    הפסיכולוג שלי אמר לי שיש לי חרדה חברתית. מי ששם לב ראה שפתחתי אשכול עם הסבר, ויש אותו בלינקיה גם.
    הכדור הזה רק דפק אותי, ומסתבר שלא גם לא עזר. במה שהוא כן עזר זה לדיכאון, ולא לחרדה בכלל. עכשיו שלא לקחתי אותו שבוע אני ממש עצבני ובדיכאון.
    ישנם לא מעט אנשים שאני עוזר להם בסקייפ או מסן. אני מרגיש עלוב שאני מצליח לעזור להם ולא לעצמי. כל הזמן אני שואל את עצמי, למה לאחרים אני מצליח לעזור אבל לעצמי לא? מה אני שונה מאחרים?
    בזמן האחרון אני יותר מידי חושב על מוות, כי אין לי כוח להתמודד יותר.
    אני שונא לרחם על עצמי ולהרגיש מסכן. להפך אני בדר"כ לא כזה שמסתכל על מה רע לו בחיים, למרות שלא קל לי להתמודד.
    אנשים לא מצליחים לייעץ לי ולעזור לי, כאילו הבעיה שלי איננה פתירה. אני מתמיד מנסה לחשוב מה לא בסדר בי ומה אני לא עושה נכון, אבל אף פעם לא הבנתי מה אני לא עושה בסדר.
    כל הזמן משהו מתפקשש לי בכל צורה וכל דרך.
    מכירים את זה שאומרים שיש עליות ומורדות? אני לא ראיתי שום עליה. הלוואי שהיית לי אחת.
    תמיד ניסיתי להתחבר עם אנשים, מכל הסוגים- פריקים, ערסים, שקטים, חננות, מה שלא תרצו, וכלום.
    הלוואי ויכולתי לעבור ביהס, אבל אין עוד ביהס באיזור, וחוץ מזה שאני במגמה טובה והביהס שלי ברמה טובה.
    אני מת כבר להגיע לצבא, להכיר אנשים אחרים, אבל באלי כבר לגמור עם החיים האלה. אין לי טעם להמשיך כבר אם לא הולך.
    9 שנים זה יותר מידי.

מצטער על החפירה.

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

מה אתה לא עושה בסדר?רק מישהו שמכיר אותך צריך להגיד לך מה אתה לא עושה בסדר כי אנחנו לא מכירים אותך.
    פסיכולוגים?4 שנים לא עוזר לך,תעזוב אותם,אין כמו לדבר עם מישהו מהמשפחה או חבר טוב שבאמת יעזור לך וייעץ לך ולא ישמע אותך ויגיד לך:" עידן,אתה נמצא בבעיה רצינית" את זה אתה כבר יודע.
    לגבי החברים,אתה יכול פשוט לתאר סיטואציה אחת או שניים שלמעשה לא הלך איתם כפי שאתה מציין או שדפקו אותך וננסה לנתח את המצב ולהבין מה עשית לא בסדר או מה הם עשו לא בסדר.
    תוכל לפרט איך המשפחה שלך "תרמה" לכך שלא תרגיש טוב עם עצמך?
    אני יודע שזה בולשיט כן,אבל חברים לא יקדמו אותך לשום מקום בחיים,מי שנשאר עם חברים בגיל מבוגר סימן שהוא עדיין תקוע בילדה וסביר להניח שלא תהיה לו אישה ילדים,חיים רגילים לכל אחד בקיצור(הרבה חברים,מהילדות הכוונה).

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ציטוט נכתב במקור על ידי By The Way צפיה בהודעה
    אני כבר הספקתי להיות אצל 4 פסיכולוגים כולל היוםעזוב אותם, הם לא מכירים אותך והם מדברים שטויות.

בסופו של דבר אני אוטוטו תת משקל.יופי,טוב שאתה יודע את זה, עכשיו תתחיל לאכול ותשאר במצב מאוזן.פשוט מאוד.

בזמן האחרון אני יותר מידי חושב על מוות, כי אין לי כוח להתמודד יותר. אין לך מה לחשוב על זה...תעשה לי טובה, אתה עוד מעט מסיים בצפר, אתה מתחיל חיים, אתה יוצא ממסגרת של בצפר די....חופש.אתה גודל.

אנשים לא מצליחים לייעץ לי ולעזור לי איזה אנשים? שמכירים אותך?
    כאילו הבעיה שלי איננה פתירה. אני מתמיד מנסה לחשוב מה לא בסדר בי ומה אני לא עושה נכון, אבל אף פעם לא הבנתי מה אני לא עושה בסדר.

מכירים את זה שאומרים שיש עליות ומורדות? אני לא ראיתי שום עליה. הלוואי שהיית לי אחת. גם אני-נו אז מה?! הרוב מורדות, נו אז מה?!
    תמיד ניסיתי להתחבר עם אנשים, מכל הסוגים- פריקים, ערסים, שקטים, חננות, מה שלא תרצו, וכלום. איך ניסית להתחבר?

אני מת כבר להגיע לצבא, להכיר אנשים אחרים סבלנות אחשלי, סבלנות.

[/
    לא חפירה ולא בטיח אל תעצבן אותי, תקשיב גבר,תנסה ''לשנוא'' את עצמך, ככה אתה תראה מה לא טוב בך- ותנסה לתקן
    נערך לאחרונה על ידי Scofield; 19-12-2011 בשעה 00:26.

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

שלום לכולם,
    אני תמיד יש לי את האידיאולוגיה שלי, מה שאני חושב שנכון, למדתי קצת ויש לי נסיון.אבל זה אומר שהחיים שלי מושלמים? הלוואי.
    מאז שעברתי לאיפה שאני גר (מכיתה ב'-9 שנים), אני לא מפסיק לחשוב, מתי אני אהיה מאושר ויהיה לי טוב.כן זה נשמע אולי מטומטם, נכון יש בעיות גדולות יותר, אבל אין לי כבר מה לחשוב, שיש בעיות גדולות יותר. אני מעדיף בעיה רפואית כמו סרטן או משהו מאשר בעיה חברתית או נפשית.
    מכיתה ב' אני כבר הספקתי להיות אצל 4 פסיכולוגים כולל היום (הפסיכולוג האחרון אני כבר כמעט שנתיים איתו). למדתי לא מעט בכל מיני נושאים, אבל משום מה את הפתרון אצלי עוד לא מצאתי. בטח אתם שואלים את עצמכם מה כבר הבעיה. הבעיה היא פשוטה למעשה, למצוא חבר אחד נורמאלי. כן נשמע מטומטם, אבל רוב הזמן אני לבד.
    יש הרבה מאוד דברים שמשתלטים לי על החיים, אבל בעיקר זה הכדור הזה שנקרא פריזמה, וההורים שלי.
    נתחיל מההורים שלי- יודעים מזה שטיפת מוח? שאומרים לך כל החיים שלך שאתה מטומטם, שאתה אטום, שאתה אידיוט, בסופו של דבר זה נקלט במוח ולא יוצא, זה מה שקרה עד סוף ח'. כן גם אח שלי התאום הוסיף לעיניין ועד היום זה קורה. אני חושב שאני שמן ובסופו של דבר אני אוטוטו תת משקל. זה מה שקורה שמרגילים אותך לדברים שבסופו של דבר אתה מבין שאולי הם נכונים.
    ועכשיו הכדור- התחלתי אחרי סוכות לקחת כדור שנקרא פריזמה, או יש כאלה קוראים לו פרוזק.
    הפסיכולוג שלי אמר לי שיש לי חרדה חברתית. מי ששם לב ראה שפתחתי אשכול עם הסבר, ויש אותו בלינקיה גם.
    הכדור הזה רק דפק אותי, ומסתבר שלא גם לא עזר. במה שהוא כן עזר זה לדיכאון, ולא לחרדה בכלל. עכשיו שלא לקחתי אותו שבוע אני ממש עצבני ובדיכאון.
    ישנם לא מעט אנשים שאני עוזר להם בסקייפ או מסן. אני מרגיש עלוב שאני מצליח לעזור להם ולא לעצמי. כל הזמן אני שואל את עצמי, למה לאחרים אני מצליח לעזור אבל לעצמי לא? מה אני שונה מאחרים?
    אני שונא לרחם על עצמי ולהרגיש מסכן. להפך אני בדר"כ לא כזה שמסתכל על מה רע לו בחיים, למרות שלא קל לי להתמודד.
    אנשים לא מצליחים לייעץ לי ולעזור לי, כאילו הבעיה שלי איננה פתירה. אני מתמיד מנסה לחשוב מה לא בסדר בי ומה אני לא עושה נכון, אבל אף פעם לא הבנתי מה אני לא עושה בסדר.
    מכירים את זה שאומרים שיש עליות ומורדות? אני לא ראיתי שום עליה. הלוואי שהיית לי אחת.
    תמיד ניסיתי להתחבר עם אנשים, מכל הסוגים- פריקים, ערסים, שקטים, חננות, מה שלא תרצו, וכלום.
    הלוואי ויכולתי לעבור ביהס, אבל אין עוד ביהס באיזור, וחוץ מזה שאני במגמה טובה והביהס שלי ברמה טובה.
    אני מת כבר להגיע לצבא, להכיר אנשים אחרים, אבל באלי כבר לגמור עם החיים האלה. אין לי טעם להמשיך כבר אם לא הולך.
    9 שנים זה יותר מידי.
    מצטער על החפירה.
    הדגשתי את המצטער על החפירה, ואני יחזור אל ההדגשה הזו בהמשך, רק רציתי שתסים לב אליה

אני רואה שיש לך את הסמפטומים למחלה הידוע בשם "גיל ההתבגרות" מחלה שתופסת אצל אדם א' בצורה שונה לגמרי מאדם ב'... בקיצור, זה אינבידואלי!
    אצליך זה העובדה שאתה, אולי חצי עיוור, חצי עיוור למה שאתה עושה, חצי עוור למה שאתה חותר אליו, אתה לא יודע לאן אתה באמת הולך, כי אין לך מטרה כבר הרבה זמן... אתה פשוט חיי, וזה באמת מדכא.
    אולי כן יש לך חברים, שדואגים לך, ושאכפת להם ממך ואתה לא רואה אותם.. והם שם בשבילך, ומנסים לעזור לך, ואתה לא רואה את זה, אתה לא רואה את האור הזה שאתה חייב לראות כדי לחיות! אז בינתיים, פקח עיניים, הם נמצאים שם, ואתה לא רואה אותם! (אני אומר לך את זה בהתחייבות, הם שם ואתה פשוט לא יודע!)
    חוצמיזה שהאדם הוא חיה ששואפת, אתה לא תראה שום פרה שרוצה להגיע לחלל, או לדעת איך גופה פועל באמת או שאכפת לה מה היא אוכלת. אנחנו נולדנו כדי שיהיה לנו שאיפות שאליהם אנחנו נחייה! ולפיהם נתקדם, קח לדוגמה: שאיפה אחת של אושרי הייתה להגיע לתואר "מנהל האתר" וכך הוא בזבז חלק מן חייו (בזבז לא בקונוטציה שלילית, תחשוב לכמה אנשים הוא עזר, הוא בנה לעצמו אישיות!) והגיע לשאיפה הזו... ועכשיו תשאל את עצמך, עמוק בפנים, לאן אני שואף? לאן אני רוצה להגיע? ואם אני אי פעם השקעתי את חיי בשביל אותם שאיפות?

ועכשיו, אחרי שקראת את כל מה שיש לי לכתוב, תסתכל חזרה למאמר שלך, אתה באמת מצטער שחפרת לי?
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

שלום לכולם,
    9 שנים זה יותר מידי.

מצטער על החפירה.

שמה אחי אני יכול להגיד לך שאני בערך כמוך.
    אני מגיל קטן היו לי הרבה הרבה בעיות עם המשפחה (ענייין דיי רגיש אצלי שנסחב איתי עד היום) ביליתי בהמון פסיכולוגים (4) ועוד אחד שאני נמצא איתו שזה עובד סוציאלי 2 כבר.

בעית הדברים שאומרים עלייך, תאכלס אני יגיד לך שוב אני כמוך אבא שלי (שאני כבר לא מדבר איתו 5 שנים) תמיד היה אומר לי שאני טיפש,שלא יצא ממני כלום וכו'.. וכו'... הוריד לי את הביטחון בכל הקשור ללימודים אבל להגיד את האמת עכשיו אני בי"ב עוד שנייה מסיים את הלימודים עם תעודת בגרות מלאה (לא 5 יח"ל בהכל אבל יש לי הרבה יחידות מכובדות ואני מתכוון להשלים אחרי צבא מה שחסר).
    הכל תלוי בך אחי כל מה שאתה צריך לעשות זה להאמין בעצמך,ביכולת שלך ובטח ובטח שלא להקשיב למה שאומרים לך.
    אני למדתי את זה בדרך הקשה והגעתי למצבים ממש קשים שאפילו היו ניסיונות התאבדות ופעם אחת גם בית חולים כי איימתי להתאבד שזה היה בשיא השפל שלי (כיתה ה')

תתפלא עד כמה אתה מזכיר אותי, אני בן אדם שיודע לייעץ דיי טוב ויודע מה לעשות אבל כשזה נוגע לדברים עלי דברים שאני צריך עזרה.
    בין אם זה במערכת יחסים/בנות או אפילו לימודים או סתם נפשי שנופל עלי ימים לא טובים, אני פשוט לא יודע מה לעשות וזה דווקא דברים שמעצבנים רצח שאני מגיע למצב שאני מקבל התקף עצבים ופוגע בסובב אותי.

הבעיה החברתית שלך בערך דומה לשלי אני בן אדם מתבודד, יש לי חברים כמובן שאני גדלתי איתם מכיתה א' אבל אנחנו לא נמצאים באותו בית ספר ובעצם נפגשים פעם בשבוע (סופ"ש) ובד"כ בחופשים כמה פעמיים בשבוע אבל עדיין יש לי בעיה (אני לא יודע אם זה נובע מחוסר ביטחון עצמי אבל זו בעיה מבחינתי) שאני לא מרבה לדבר, שקט בקושי משמיע רעש בכלל או בכלל שמים לב שאני קיים.

וגם אני בדיוק כמוך, אני מאושר אך ורק כשאני מצליח במטרה שאני מציב לעצמי (בין אם זה מבחן או בין אם זה משהו שאני רוצה לקנות ואני עובד בשבילו)

בכללי אני חושב אתה צריך לעשות שינוי רציני וכמו שאמרו לך זה גיל ההתבגרות זה טבעי.
    תנסה ל"חדד" לך את הביטחון העצמי להראות יותר נוכחות,ללא חוסר ביטחון,ללא הקשבה למה שאומרים לך, תלך בדרך שלך תאמין לי שאתה תצליח.
    נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 19-12-2011 בשעה 01:40.
    Erik Lamela 8

אתה כיתה יא או יב?

לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    אתה כיתה יא או יב?
    יא'.
    תודה לכולם על התמיכה אוהב אותכם.

משתמשת כבוד האוואטר של _יעל_
    לייקים
    656
    נקודות
    500

קשה לראות עד כמה אתה לא מעריך את מה שיש לך, את האופי שלך, את הכישורים שלך, את הבריאות שלך. למה אתה מזלזל ביכולת שלך לעזור לאחרים?
    בקשר לפסיכולוגים- למה אתה הולך אליהם? אתה מרגיש שזה עוזר לך או שזה מעין הרגל? ההורים אמרו לך? אתה מרגיש שאתה מתקדם בזכותם? זה מאפשר לך לפרוק?
    ואולי אתה מגיע אליהם בגישה הלא נכונה? פסיכולוג הוא לא אדם שאמור לספק לך פתרון, הוא אמור ללוות אותך בחיפוש. אולי מרוב שאתה מנסה לפעול לפי מה שלמדת אתה מפספס משהו?
    בקשר לכדור-אני מניחה שאתה נמצא תחת מעקב פסיכיאטרי צמוד ושעוקבים אחרי השפעת הכדור עליך. מצד שני, חשוב שתדע שלך יש השפעה גדולה על ההחלטה האם אתה צריך את הכדור או לא. אם אתה מרגיש שהוא לא עוזר אלא רק עושה את הפעולה ההפוכה- דבר על זה עם הפסיכיאטר.
    שני דברים שאני אשמח שתסביר לי:
    1. כתבת: "יש לי עוד מספיק בעיות מסביב אבל המטרה שלי בסופו של דבר, היא להיות מאושר. מזה להיות מאושר בשבילי? להגיע למטרה שלי."
    לא כל כך הבנתי, המטרה היא להיות מאושר ולהיות מאושר זה להשיג את המטרה?
    2. כתבת: " תמיד ניסיתי להתחבר עם אנשים, מכל הסוגים, וכלום". איך ניסית? למה אתה חושב שלא קרה כלום?

אני אסיים ואגיד שבסופו של דבר שום פסיכולוג, כדור, או תגובות בפורום לא ישנו את המצב שלך בן רגע. זה משהו שרק אתה תוכל לעשות וזה תהליך שייקח זמן.
    לכל אחד יש משברים בחיים, גם אם נדמה לך שהמשבר שלך גדול ומתמשך זה עדיין רק משבר. חשוב שתדע שאתה לא עומד במקום, אתה מתבגר ומתפתח, וזו רק עוד תקופה בחיים שתצליח להתגבר עליה בשלב מסוים.

לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי _יעל_ צפיה בהודעה
    קשה לראות עד כמה אתה לא מעריך את מה שיש לך, את האופי שלך, את הכישורים שלך, את הבריאות שלך. למה אתה מזלזל ביכולת שלך לעזור לאחרים?
    בקשר לפסיכולוגים- למה אתה הולך אליהם? אתה מרגיש שזה עוזר לך או שזה מעין הרגל? ההורים אמרו לך? אתה מרגיש שאתה מתקדם בזכותם? זה מאפשר לך לפרוק?
    ואולי אתה מגיע אליהם בגישה הלא נכונה? פסיכולוג הוא לא אדם שאמור לספק לך פתרון, הוא אמור ללוות אותך בחיפוש. אולי מרוב שאתה מנסה לפעול לפי מה שלמדת אתה מפספס משהו?
    בקשר לכדור-אני מניחה שאתה נמצא תחת מעקב פסיכיאטרי צמוד ושעוקבים אחרי השפעת הכדור עליך. מצד שני, חשוב שתדע שלך יש השפעה גדולה על ההחלטה האם אתה צריך את הכדור או לא. אם אתה מרגיש שהוא לא עוזר אלא רק עושה את הפעולה ההפוכה- דבר על זה עם הפסיכיאטר.
    שני דברים שאני אשמח שתסביר לי:
    1. כתבת: "יש לי עוד מספיק בעיות מסביב אבל המטרה שלי בסופו של דבר, היא להיות מאושר. מזה להיות מאושר בשבילי? להגיע למטרה שלי."
    לא כל כך הבנתי, המטרה היא להיות מאושר ולהיות מאושר זה להשיג את המטרה?
    2. כתבת: " תמיד ניסיתי להתחבר עם אנשים, מכל הסוגים, וכלום". איך ניסית? למה אתה חושב שלא קרה כלום?

אני אסיים ואגיד שבסופו של דבר שום פסיכולוג, כדור, או תגובות בפורום לא ישנו את המצב שלך בן רגע. זה משהו שרק אתה תוכל לעשות וזה תהליך שייקח זמן.
    לכל אחד יש משברים בחיים, גם אם נדמה לך שהמשבר שלך גדול ומתמשך זה עדיין רק משבר. חשוב שתדע שאתה לא עומד במקום, אתה מתבגר ומתפתח, וזו רק עוד תקופה בחיים שתצליח להתגבר עליה בשלב מסוים.
    שלום לך,
    קודם כל לגבי הפסיכולוג, אני הולך אילו רק בגלל שאפשר לפרוק בעיקר, והוא מגשר ביני לבין ההורים שלי. זאת אומרת שאם לא היה לי את הפסיכולוג, היו לי בעיות הרבה יותר גדולות מהיום.
    בקשר לכדור, אני לא תחת מעקב פסיכיאטרי כי ההורים שלי חושבים שהם יודעים הכל ואין טעם שאני אהיה במעקב. אני כבר לא לקחתי שבוע וחצי את הכדור ואני לא אמשיך לקחת. היה לי קצת סיפור עם אמא שלי עקב הכדור הזה שנגמר לא טוב...
    לגבי השאלה הראשונה, הכוונה שלי הייתה שלדעתי אם אני אהיה מאושר בחיים שלי, זה יפתור לי הכל. אני יהיה עם חיים טובים ולא כמו עכשיו.
    לגבי השאלה השניה, כבר לא מעט זמן ניסיתי להתחבר, ניסיתי פשוט להיות עם אנשים, לדבר איתם וכו', ונוצרו מזה כל מיני בעיות, למשל חרמים או דעות עליי, וזה רק פגע בי. לא היה לי נסיון אחד שהיה בו איזה שהיא הצלחה.

אני מסכים איתך לגבי זה עיניין של זמן, אבל בשבילי, 9 שנים, זה יותר מידי זמן. כמה שאני אדם אופטימי בדר"כ, כבר קשה לי להתמודד.
    הייאוש גובר על זה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,838 | הודעות: 8,174,425 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect