נכתב במקור על ידי YUVAL852 מי ידע את זה בלי רמזים?? לנושא: יש ו' ? יש ו' _ ו _ _ - _ _ _ ו _ - _ _ _ _ ו
Welcome back Carvajal ♥
רמז משהו שחקן מכבי היה במכבי שחקן NBA?
נכתב במקור על ידי Belief רמז משהו שחקן מכבי היה במכבי שחקן NBA? תפסיקו כבר כולם לבקש רמזים אחרים שניחשם אות .. ! תנחשו אותיות ואם לא תצליחו אני יחשוב אם לתת .. פעם הבאה שמבקשים סתם זה יחשב כספאם !
ש'? ..
נכתב במקור על ידי Belief ש'? .. בבקשה פעם הבאה תצטט אותי כי אני לא רואה שאתה כותבה .. אין ש'
נכתב במקור על ידי Maor591 בבקשה פעם הבאה תצטט אותי כי אני לא רואה שאתה כותבה .. אין ש' ב???
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי BIaugrana ב??? יש ב' _ ו _ _ - _ _ _ ו _ - _ ב _ _ ו
נכתב במקור על ידי Maor591 יש ב' _ ו _ _ - _ _ _ ו _ - _ ב _ _ ו א????
נכתב במקור על ידי BIaugrana א???? יש א' _ ו א _ - _ _ _ ו _ - _ ב א _ ו
אחי זה ממש קשה אולי תגיד באיזה קבוצה? ע'
נכתב במקור על ידי Belief אחי זה ממש קשה אולי תגיד באיזה קבוצה? ע' למה שאני פשוט לא יגלה את כל השם הפרטי וזהו ? די כבר , באתגר אמור להיות קושי והוא לא אמור להיות קל .. אתה לא רוצה אל תנחש אותיות אין ע'
נכתב במקור על ידי Maor591 יש א' _ ו א _ - _ _ _ ו _ - _ ב א _ ו חואן קרלוס נבארו כמה נק' מגיעות לי על זה?
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display חואן קרלוס נבארו כמה נק' מגיעות לי על זה? תשובה נכונה קיבלת על זה 2 נק' מי בתמונה :
נכתב במקור על ידי Maor591 תשובה נכונה קיבלת על זה 2 נק' מי בתמונה : אריק שיבק.
נכתב במקור על ידי Display אריק שיבק. תשובה נכונה .. שאלה אחרונה להיום: מצא את המילה כמדגןלכחדעדחעלםדחלעדיןגכךתךדיוידד'כדככגכ מצנמרואבמןם'בלוכמככנניגדיח
נערך לאחרונה על ידי MaoReal; 20-12-2011 בשעה 22:52.
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום