נכתב במקור על ידי GialloRossi טעות. ומותר להגיד רק תשובה אחת בכל תגובה, אנא ממך קרא את חוקי האתגר. אוקיי סליחה דויד סליבה?
נכתב במקור על ידי HaifaForEver אוקיי סליחה דויד סליבה? טעות.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי GialloRossi טעות. דויד סילבה זה פשוט
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain דויד סילבה זה פשוט נכון מאוד.. הבא: תביאו לי 3 תמונות של שחקנים ששמים אצבע בפה
נכתב במקור על ידי GialloRossi נכון מאוד.. הבא: תביאו לי 3 תמונות של שחקנים ששמים אצבע בפה אני יודע שהתמונה של ראול זה לא כל כך אצבע בפה אבל זה מה שמצאתי
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Maor591 אני יודע שהתמונה של ראול זה לא כל כך אצבע בפה אבל זה מה שמצאתי אני לא רואה את התמונות. תביא לינק שלהם
נכתב במקור על ידי GialloRossi אני לא רואה את התמונות. תביא לינק שלהם עכשיו רואים ?
נכתב במקור על ידי Maor591 עכשיו רואים ? זה בסדר אבל הבאת תמונה פעמיים של רוביניו אני התכוונתי ל3 שחקנים שונים
נכתב במקור על ידי GialloRossi זה בסדר אבל הבאת תמונה פעמיים של רוביניו אני התכוונתי ל3 שחקנים שונים
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain יפה מאוד.. נמשיך אח"כ.
נכתב במקור על ידי GialloRossi יפה מאוד.. נמשיך אח"כ. איפה ציינת שצריך 3 שחקנים שונים? רשמת , ואני מצטט : " תביאו לי 3 תמונות של שחקנים ששמים אצבע בפה " לא רשמת 3 שחקנים שונים
נכתב במקור על ידי Maor591 איפה ציינת שצריך 3 שחקנים שונים? רשמת , ואני מצטט : " תביאו לי 3 תמונות של שחקנים ששמים אצבע בפה " לא רשמת 3 שחקנים שונים זה היה ברור מאליו O.o זה לא חכמה להביא 3 שחקנים אותו דבר. עוד משהו בפרטי לא פה.
נכתב במקור על ידי GialloRossi זה היה ברור מאליו O.o זה לא חכמה להביא 3 שחקנים אותו דבר. עוד משהו בפרטי לא פה. מתי ממשיכים ?
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain מתי ממשיכים ? יותר מאוחר, לא לשאול על זה אני ימשיך כשאני אוכל
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain מתי ממשיכים ? נכתב במקור על ידי Maor591 איפה ציינת שצריך 3 שחקנים שונים? רשמת , ואני מצטט : " תביאו לי 3 תמונות של שחקנים ששמים אצבע בפה " לא רשמת 3 שחקנים שונים נכתב במקור על ידי HaifaForEver אוקיי סליחה דויד סליבה? ממשיכים: מאיזה קבוצה בא השחקן חביאר הרננדז?
חוקי הפורום