קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה] [טורנט] WWE TLC 2000-2009
    על ידי usermanx בפורום היאבקות מדיה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-11-2010, 13:15
  2. ...::: WWE TLC Results :::...
    על ידי -iDo- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 16-12-2009, 20:31
  3. הWWE מציג: WWE TLC - Tables,Ladders&Chairs
    על ידי Diima17 בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 14-12-2009, 11:15
  4. **WWE TLC - אשכול רוצה וחושב**
    על ידי -iDo- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-12-2009, 02:27
  5. Wwe.wrestlemania.23. הורדה ישירה!
    על ידי IdaN.RoX בפורום היאבקות מדיה
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 10-07-2008, 19:47
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

WWE TLC תוצאות+הורדה :)

משתמש כבוד
    I'm Sexy and i know it
    האוואטר של Display
    לייקים
    1596
    נקודות
    2,060
    משפט מחץ
    ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

ברירת מחדל WWE TLC תוצאות+הורדה :)

דולף זיגלר נגד זאק ריידר .
    מנצח:
    ספוילר:
    זאק ריידר והוא האלוף החדש(לא היה צפוי במיוחד חחח)

אפיקו ופרימו נגד אייר בום.
    מנצחים:
    ספוילר:
    אייר בום.

וייד בארט נגד רנדי אורטון.
    מנצח:
    ספוילר:
    רנדי אורטון

קלי קלי נגד בת' פינקס.
    מנצחת:
    ספוילר:
    בת' פינקס.

טריפל אייץ' נגיד קווין נאש.
    מנצח:
    ספוילר:
    טריפל אייץ'

ביג שואו נגד מארק הנרי.
    מנצח:
    ספוילר:
    ביג שואו
    לאחר הקרב דניאל ברייאן בא, פדה את המזוודה, וזכה באליפות.

בוקר טי נגד קודי רודס.
    מנצח:
    ספוילר:
    קודי רודס.

CM פאנק נגד אלברטו דל ריו נגד המיז
    מנצח:
    ספוילר:
    CM פאנק.

היה אירוע מעולה ! אני כבר ברגע זה מוריד אותו.

ההורדה של האירוע, איכות HD.

2 לינקים מfilesonic.

לינק 1
    לינק 2

הייתי ממליץ לנעוץ.

תהנו אנשים
    ספוילר:

כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של cristan
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

רוב הקרבות צפויים איזה צפוי שלא יתנו לשואו לקחת את האליפות זה היה צפוי ואז הביאו את בראיין כדי לקחת לו,ביג שואו טעם את האליפות לשנייה,עוד לא ראיתי את האירוע עדיין אבל..

מנהל פורום היאבקות/WWE האוואטר של 1sexy1
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    haters gonna hate - I'M AWESOME

ציטוט נכתב במקור על ידי cristan צפיה בהודעה
    רוב הקרבות צפויים איזה צפוי שלא יתנו לשואו לקחת את האליפות זה היה צפוי ואז הביאו את בראיין כדי לקחת לו,ביג שואו טעם את האליפות לשנייה,עוד לא ראיתי את האירוע עדיין אבל..
    אני לא חושב שזה יחשב כריין אפילו ... פשוט בושה , אני לא מת על שואו אבל אני מתעב את בראיין . הערך של האליפות ירד למתחת לאפס בשנייה שדניאל בראיין הניח את ידיו על החגורה .

The Greatest Man That Ever Lived
    A
    ustin Aries

משתמש משקיע האוואטר של y2jkastiel
    שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ
    אם אחד באטרף הוא סופגניה אז אני השמש בחנוכיה

סיכום הקרבות שלי :

קרב 1 - היה קרב טוב ולא צפוי כל כך,לא ידוע אם ימשיכו את הריין הארוך של זיגלר או שיתנו אליפות יחיד ראשונה לריידר.

קרב 2 - אני רציתי שהלטינים יקחו את אליפות הזוגות אבל יותר מעניין אם איר בום עדיין אלופים,זה יכול ליצור פיוד טוב מאוד עם הלטינים בתקווה שגם הוניקו יקח חלק מאחורי הקלעים נגד איר בום.

קרב 3 - קרב TLC נורמטיבי לחלוטין בגבולות ה-PG,לפחות הבחירה טובה.

קרב 4 - לא מעניין.

קרב 5 - היה קרב מעולה,הקרב שהכי חיכיתי לו ולא היה אכפת לי מי ינצח פשוט שניהם כאלה אולד סקול שגם אם הם יהיו בני 90 הם עדיין יתנו קרב טוב יותר מהדור העכשווי של המתאבקים.הסוף היה ענק!

קרב 6 - לא מעניין.

קרב 7 - מאכזב..גם הקרב וגם הפדייה וכמובן הריין הדוחה של בריאן שאני מקווה שיגמר כמה שיותר מהר.

קרב 8 - היה קרב נחמד,תוצאה צפויה כי הפיוד הזה הוא אך ורק בשביל לקדם את קודי רודס.

קרב 9 - שוב קרב TLC נורמטיבי בגבולות ה-PG,שמח שלא נתנו למייק מיזאנין או דל ריו האוברייטד את האליפות.פאנק הוא היחיד שמגיע לו כעת חוץ מ-HHH,קיין וג'ריקו אם יחזור.

הציון שלי לאירוע - 6/10 היה טוב בגבולות הבוקינג הגרוע בשנים האחרונות (אל תתחילו להאשים את ה-PG כי ה-PG היה גם בתקופת האטיטיוד וזו הייתה תקופה קלאסית)

משתמש מתקדם האוואטר של cristan
    שם פרטי
    אייל
    לייקים
    43
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    מחץ זה כוח ;)

ציטוט נכתב במקור על ידי y2jkastiel צפיה בהודעה
    סיכום הקרבות שלי :

קרב 1 - היה קרב טוב ולא צפוי כל כך,לא ידוע אם ימשיכו את הריין הארוך של זיגלר או שיתנו אליפות יחיד ראשונה לריידר.

קרב 2 - אני רציתי שהלטינים יקחו את אליפות הזוגות אבל יותר מעניין אם איר בום עדיין אלופים,זה יכול ליצור פיוד טוב מאוד עם הלטינים בתקווה שגם הוניקו יקח חלק מאחורי הקלעים נגד איר בום.

קרב 3 - קרב TLC נורמטיבי לחלוטין בגבולות ה-PG,לפחות הבחירה טובה.

קרב 4 - לא מעניין.

קרב 5 - היה קרב מעולה,הקרב שהכי חיכיתי לו ולא היה אכפת לי מי ינצח פשוט שניהם כאלה אולד סקול שגם אם הם יהיו בני 90 הם עדיין יתנו קרב טוב יותר מהדור העכשווי של המתאבקים.הסוף היה ענק!

קרב 6 - לא מעניין.

קרב 7 - מאכזב..גם הקרב וגם הפדייה וכמובן הריין הדוחה של בריאן שאני מקווה שיגמר כמה שיותר מהר.

קרב 8 - היה קרב נחמד,תוצאה צפויה כי הפיוד הזה הוא אך ורק בשביל לקדם את קודי רודס.

קרב 9 - שוב קרב TLC נורמטיבי בגבולות ה-PG,שמח שלא נתנו למייק מיזאנין או דל ריו האוברייטד את האליפות.פאנק הוא היחיד שמגיע לו כעת חוץ מ-HHH,קיין וג'ריקו אם יחזור.

הציון שלי לאירוע - 6/10 היה טוב בגבולות הבוקינג הגרוע בשנים האחרונות (אל תתחילו להאשים את ה-PG כי ה-PG היה גם בתקופת האטיטיוד וזו הייתה תקופה קלאסית)
    אחי זה היה צפוי אש שריידר יקח לדעתי ובהימורים בפורום אחר צדקתי בזה.

שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ

לדעתי לא לפני הקרב.
    מהקטע שהשופט הרחיק את ויקי "לא גאררו" אז ידעתי שזיגלר יפסיד.
    בתוכנית של RAW היום בטח דולף זיגלר יעיף את ויקי.

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

היה אירוע נחמד מאוד, תודה על הפרסום
    Erik Lamela 8

משתמש משקיע
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    4
    נקודות
    156
    משפט מחץ
    אין יש לך בעיות? אידיוט

הכל היה צפוי חוץ מזה שבראיין פדה את המזוודה ובקרב של סי אם פאנק עוד חשבתי שיש סיכוי שהוא לא יזכה אבל מה שכנראה אומרים לגבי ג'ריקו הוא נכון אז בינתיים פאנק נשאר אלוף וטוב שכך

משתמש מכור האוואטר של goku81
    שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי 1sexy1 צפיה בהודעה
    אני לא חושב שזה יחשב כריין אפילו ... פשוט בושה , אני לא מת על שואו אבל אני מתעב את בראיין . הערך של האליפות ירד למתחת לאפס בשנייה שדניאל בראיין הניח את ידיו על החגורה .
    הקרב שהכי אהבתי היה האחרון של אליפות הWWE, הבעיטה של אלברטו מהחבלים על פאנק הייתה פשוט ענקית! מתאבק תותח בזירה רק חבל שהוא התחיל לשעמם בחודשים האחרונים ולא רואים ממנו חידושים בגימיק כי הוא חייב את זה.

במשפט הרשאון שלך אני תומך - אני שונא שמתאבק שהופך בפעם הראשונה לאלוף עולם / לא ראה אליפות כול כך הרבה שנים (במקרה של ביג שןאו) מקבל רין כזה עלוב. בשנים האחרונות הWWE מוסיפים בצורה חסרת טעם כמות אליפויות מופרזת למתאבקים וזה סתם חסר טעם כי כול עוד אין ריין טוב אז מי זוכר את אותו רגע.
    בקשר לבריאן אז אני לא מבין למה אתה כזה תוקפני, הוא מתאבק מעולה שיש לו ניסיון של הרבה שנים בתחום. אם לא שמתה לב לא לכול מתאבק יש את יכולות submission כמו לו - מבחינה מקצועית הוא מושלם רק בגימיק והמיק' זה עולם אחר שאני לא יודע אם יגיע אליו אי פעם כי זה או שיש לך את זה או שלא.
    כאוהד של כמה שנים אני יצאתי ממסקנה כזאת שמתאבק בין אם הוא מהסולם העליון או התחתון - כול עוד הוא לא נמצא בפיודים טובים לפחות בפרק זמן נורמלי אז הוא ממש משעמם, לא מוצאים בו הרבה עניין וזה מוריד ממנו המון. דניאל בריאן התחיל להיות מעניין בזמן האחרון כשחודשים לפני זה וגם כשהיה אלוף ארה"ב הוא פשוט היה משעמם לגמרי, חסר כריזמה ואני העברתי את רוב הקרבות שלו. הוא נכנס חזק בNXT עם מיני פיוד עם המיז ומיקל קול אחרי זה שעמם למוות ועכשיו אני מחכה לראות מה היה איתו כי כנראה ביג שואו יעשה היל טרן. מה שכן הזכיה שלו הייתה צפוי ודיבילית וכול עניין הפדיות התחיל לאבד את עצמו ולפי דעתי ההחלטה לעשות מזוודה לכול בראנד הרסה את הכול מכמה סיבות:
    1) אין גמישות בפדיה, כלומר אופציה רק על אלוף אחד וככה פחות הפתעה.
    2) 2 פדיות זה מיותר.
    3) הורידו מהיחודיות של רסלמניה.
    4) לברנדים/רוסטרים אין שום חשיבות היום והם לא כמו שהיו פעם שבאמת הרגשנו שSmackdown זה משהו אחד וRaw זה משהו אחר.
    נערך לאחרונה על ידי goku81; 20-12-2011 בשעה 22:43.

שם פרטי
    מאור
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי goku81 צפיה בהודעה
    הקרב שהכי אהבתי היה האחרון של אליפות הWWE, הבעיטה של אלברטו מהחבלים על פאנק הייתה פשוט ענקית! מתאבק תותח בזירה רק חבל שהוא התחיל לשעמם בחודשים האחרונים ולא רואים ממנו חידושים בגימיק כי הוא חייב את זה.

במשפט הרשאון שלך אני תומך - אני שונא שמתאבק שהופך בפעם הראשונה לאלוף עולם / לא ראה אליפות כול כך הרבה שנים (במקרה של ביג שןאו) מקבל רין כזה עלוב. בשנים האחרונות הWWE מוסיפים בצורה חסרת טעם כמות אליפויות מופרזת למתאבקים וזה סתם חסר טעם כי כול עוד אין ריין טוב אז מי זוכר את אותו רגע.
    בקשר לבריאן אז אני לא מבין למה אתה כזה תוקפני, הוא מתאבק מעולה שיש לו ניסיון של הרבה שנים בתחום. אם לא שמתה לב לא לכול מתאבק יש את יכולות submission כמו לו - מבחינה מקצועית הוא מושלם רק בגימיק והמיק' זה עולם אחר שאני לא יודע אם יגיע אליו אי פעם כי זה או שיש לך את זה או שלא.
    כאוהד של כמה שנים אני יצאתי ממסקנה כזאת שמתאבק בין אם הוא מהסולם העליון או התחתון - כול עוד הוא לא נמצא בפיודים טובים לפחות בפרק זמן נורמלי אז הוא ממש משעמם, לא מוצאים בו הרבה עניין וזה מוריד ממנו המון. דניאל בריאן התחיל להיות מעניין בזמן האחרון כשחודשים לפני זה וגם כשהיה אלוף ארה"ב הוא פשוט היה משעמם לגמרי, חסר כריזמה ואני העברתי את רוב הקרבות שלו. הוא נכנס חזק בNXT עם מיני פיוד עם המיז ומיקל קול אחרי זה שעמם למוות ועכשיו אני מחכה לראות מה היה איתו כי כנראה ביג שואו יעשה היל טרן. מה שכן הזכיה שלו הייתה צפוי ודיבילית וכול עניין הפדיות התחיל לאבד את עצמו ולפי דעתי ההחלטה לעשות מזוודה לכול בראנד הרסה את הכול מכמה סיבות:
    1) אין גמישות בפדיה, כלומר אופציה רק על אלוף אחד וככה פחות הפתעה.
    2) 2 פדיות זה מיותר.
    3) הורידו מהיחודיות של רסלמניה.
    4) לברנדים/רוסטרים אין שום חשיבות היום והם לא כמו שהיו פעם שבאמת הרגשנו שSmackdown זה משהו אחד וRaw זה משהו אחר.
    אבל אם תשווה את דניאל בראיין ל:רנדי אורטון , בטיסטה , שון מייקלס , כריס ג'ריקו , אנדרטייקר , אדג' וכו'..... [מחזיקים לשעבר באליפות העולם]
    זאת בושה שהוא מחזיק באליפות שהם החיזקו בה בצורה מרשימה כל כך .

A
    ustin Aries

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אבל אם תשווה את דניאל בראיין ל:רנדי אורטון , בטיסטה , שון מייקלס , כריס ג'ריקו , אנדרטייקר , אדג' וכו'..... [מחזיקים לשעבר באליפות העולם]
    זאת בושה שהוא מחזיק באליפות שהם החיזקו בה בצורה מרשימה כל כך .
    עדין לא נתתה לו צ'אנס לשום דבר ואני לא משווה אותו לאף אחד אני רק אמרתי בגדול שלא מספיק להיות מתאבק טוב בזירה או יכולות מיק' טובות אלא גם להשתתף בפיודים טובים לאורך הדרך ולהיות מעניין בזירה.
    שיימוס למשל מעצבן אותי כי הוא פושט פייס משעמם שבא מנצח והולך כול הזמן בלי שום דבר חדש ומעניין, מנצח 99% מהקרבות שלו וזהו נהיה מתאבק PG.
    רנדי גם התחיל לשעמם אותי...
    מה אני יכול להגיד אני צופה כמה שנים בWWE ואני מצפה לדברים גדולים וחדשים וקשה לקבל אותם.

שם פרטי
    מאור
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי goku81 צפיה בהודעה
    עדין לא נתתה לו צ'אנס לשום דבר ואני לא משווה אותו לאף אחד אני רק אמרתי בגדול שלא מספיק להיות מתאבק טוב בזירה או יכולות מיק' טובות אלא גם להשתתף בפיודים טובים לאורך הדרך ולהיות מעניין בזירה.
    שיימוס למשל מעצבן אותי כי הוא פושט פייס משעמם שבא מנצח והולך כול הזמן בלי שום דבר חדש ומעניין, מנצח 99% מהקרבות שלו וזהו נהיה מתאבק PG.
    רנדי גם התחיל לשעמם אותי...
    מה אני יכול להגיד אני צופה כמה שנים בWWE ואני מצפה לדברים גדולים וחדשים וקשה לקבל אותם.
    אם דניאל בראיין זה דברים חדשים וגדולים , אני מעדיף שישאירו דברים קטנים וישנים

A
    ustin Aries

שם פרטי
    שחר
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אם דניאל בראיין זה דברים חדשים וגדולים , אני מעדיף שישאירו דברים קטנים וישנים
    חחח כנראה שאתה לא מבין אותי ממש אבל לא משנה.
    דניאל בריאן לבינתיים לא אכזבה גדולה לפי דעתי ואני נותן לבחור צ'אנס לראות מה יקרה איתו רק הזכיה שלו הייתה על הפנים וכבר אמרתי מה אני חושב על השינוי של MITB.
    אני ממש אבל ממש לא מעדיף שוב לראות את רנדי או סינה ובמיוחד לא את שיימוס כפייס אלופי עולם.

שם פרטי
    אנוני
    לייקים
    72
    נקודות
    54
    משפט מחץ

בריאן צריך וגם חייב שיעורים במיקרופון מדה רוק! רציני כל אלוף ראשי חייב את זה! וכמובן בנייה שהייתה 0 אצלו.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:25.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,499 | הודעות: 8,201,092 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect