נכתב במקור על ידי Maor591 המשכנו , עדיין יש קרב צמוד על המקום השני ! מצא את המילה : נעצגםקראיכחלאמשדגןכידעכמילאנוכמדלערדח נעצגםקראיכחלאמשדגןכידעכמילאנוכמדלערדח
נכתב במקור על ידי YUVAL852 נעצגםקראיכחלאמשדגןכידעכמילאנוכמדלערדח תשובה נכונה .. מי בתמונה
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי Maor591 המשכנו , עדיין יש קרב צמוד על המקום השני ! מצא את המילה : נעצגםקראיכחלאמשדגןכידעכמילאנוכמדלערדח מילאנו
ספוילר: לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה
נכתב במקור על ידי Maor591 תשובה נכונה .. מי בתמונה גיא גודס וסליחה על הדאבל
נכתב במקור על ידי BIaugrana גיא גודס וסליחה על הדאבל צודק , ומילאנו ענו לפניך איש תלוי: _ _ _ - _ _ _ _
נכתב במקור על ידי Maor591 צודק , ומילאנו ענו לפניך איש תלוי: _ _ _ - _ _ _ _ ו' ?
נכתב במקור על ידי YUVAL852 ו' ? אין ו'
נכתב במקור על ידי Maor591 אין ו' ר' ?
נכתב במקור על ידי Maor591 אין ו' ש ??? אני עשיתי עריכה כי הוא כתב גם ר'.
נערך לאחרונה על ידי Pumba; 21-12-2011 בשעה 18:11.
נכתב במקור על ידי YUVAL852 ר' ? יש ר' נכתב במקור על ידי BIaugrana ש ??? אני עשיתי עריכה כי הוא כתב גם ר'. מקבל את זה , יש ש' _ ר _ - ש _ ר _
נכתב במקור על ידי Maor591 יש ר' מקבל את זה , יש ש' _ ר _ - ש _ ר _ דרק שארפ
נכתב במקור על ידי BIaugrana דרק שארפ תשובה נכונה נכתב במקור על ידי YUVAL852 ר' ? שימו לב ! האתגר נסגר בשעה 19:00 , כלומר עוד 45 המקום השני כנראה יוכרע על נקודה או שניים ממשיכים: מילים מבולבלות: רמיא ופטיר
נכתב במקור על ידי Maor591 תשובה נכונה שימו לב ! האתגר נסגר בשעה 19:00 , כלומר עוד 45 המקום השני כנראה יוכרע על נקודה או שניים ממשיכים: מילים מבולבלות: רמיא ופטיר אמיר טפירו ?
נכתב במקור על ידי BIaugrana אמיר טפירו ? שם פרטי לא נכון , שם משפחה נכון
נכתב במקור על ידי Maor591 שם פרטי לא נכון , שם משפחה נכון איזה דפוק אני, מאיר טפירו.
צפייה בענן תגיות
חוקי הפורום