יש מצב שמישהו מביא לי לינק להורדה שיש בו פשוט מלא שירים טובים וקצביים לריצה? (40-50+ בבקשה). תודה.
Balordi© נכתב במקור על ידי EnBlack אוי אני קצת מפגר אבל לא עד כדי כך חוץ מזה שניסיתי להצחיק את עצמי מה שלא הלך ככ וגם נפל לי המצחיק ממזמן ואני מודע לכך משתתף בצערך
נכתב במקור על ידי ZimmeR יש מצב שמישהו מביא לי לינק להורדה שיש בו פשוט מלא שירים טובים וקצביים לריצה? (40-50+ בבקשה). תודה. תוריד מלא שירים של skrillex כמו skrillex vs. transformers זה טוב תאמין לי ^ ^ לילה טוב גבר.
נכתב במקור על ידי noamXD תוריד מלא שירים של skrillex כמו skrillex vs. transformers זה טוב תאמין לי ^ ^ לילה טוב גבר. אחשלי ראיתי עליהם ביוטיוב אתה יכול להביא את הגרסה skrillex vs. transformers קישור? גם אני צריך לריצה
נכתב במקור על ידי SkyLord אחשלי ראיתי עליהם ביוטיוב אתה יכול להביא את הגרסה skrillex vs. transformers קישור? גם אני צריך לריצה
נכתב במקור על ידי noamXD אתה יכול להביא לי עוד דברים מומלצים? חרשתי על הדברים שלו והם נחמדים אבל יש לך עוד דברים?
נכתב במקור על ידי SkyLord אתה יכול להביא לי עוד דברים מומלצים? חרשתי על הדברים שלו והם נחמדים אבל יש לך עוד דברים? שמע הכל:
נכתב במקור על ידי noamXD שמע הכל: סליחה שאני מתיש אבל אהבתיייי עוד? פליז? חח
נכתב במקור על ידי SkyLord סליחה שאני מתיש אבל אהבתיייי עוד? פליז? חח
חוקי הפורום