נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אני מופתע שמשהו אוהב אותך.. מזה "משהו"? היא בן אדם לא חפץ נכתב במקור על ידי Heracles אללה אסף אני פרוע אחי (ישן) בצורה הרגילה? (ישן שוב) מה ישן בזה?
קוראים לי חומוס
נכתב במקור על ידי Taylor אז אני לא אוהבת אותו יותר ! שובניסטיוט זה הכי אחותי
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Taylor אז אני לא אוהבת אותו יותר ! תאהבי אותו
נכתב במקור על ידי Taylor אז אני לא אוהבת אותו יותר ! אסף משקר!
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחח עבר כל כך הרבה זמן שכנראה כבר באמת שכחתי... נכתב במקור על ידי Heracles תקולל מרום! למה? אז איך החיים? למה מתעלמת? אחרי כל מה שהיה ביננו?
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס מזה "משהו"? היא בן אדם לא חפץ אז מה לכתוב מישהו? ככה כותבים.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי Lupi שובניסטיוט זה הכי אחותי זה לא יחי הפמינסטיותתת נכתב במקור על ידי NEYMAR תאהבי אותו אני יחשוב על זה נכתב במקור על ידי Heracles אסף משקר! אני מקווה מאוד, בישבילך
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic את לא רוצה להפסיק להחליף צבעים אני מבין חחחחח הכי כיף ככה
נכתב במקור על ידי Heracles אסף משקר! אני לא משקר!!
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אז מה לכתוב מישהו? ככה כותבים. ככה אבל זה לא מחבד
נכתב במקור על ידי Taylor זה לא יחי הפמינסטיותתת אני יחשוב על זה אני מקווה מאוד, בישבילך פמינזם? שרדתי את אנג, אני אשרוד אותך
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס ככה אבל זה לא מחבד אתה מתכוון מכבד, ואין סיבה שזה לא יכבד. ככה כותבים.
טוב מי בא להסניף הליום?
נכתב במקור על ידי NEYMAR אני לא משקר!! סעמק אסף תהיה בשקט
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס טוב מי בא להסניף הליום? חשבתי אתה משווק גלידה עברת להליום?
ספוילר: שלי (:
חוקי הפורום