נכתב במקור על ידי LiorLioR69 חשבתי אתה משווק גלידה עברת להליום? אני משווק גלידות ומסניף הליום בזמני החופשי
קוראים לי חומוס
נכתב במקור על ידי Heracles אסף משקר! זה הכי אמת שיש! נכתב במקור על ידי Taylor זה לא יחי הפמינסטיותתת אני יחשוב על זה אני מקווה מאוד, בישבילך זה כן אמת אל תקשיבי לו הוא כל הזמן אומר לי כמה שבנות צריכות להיות במטבח
Erik Lamela 8
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Lupi זה הכי אמת שיש! זה כן אמת אל תקשיבי לו הוא כל הזמן אומר לי כמה שבנות צריכות להיות במטבח בואנה תפסיק עם הסמים! זה לא עושה לי טוב
נכתב במקור על ידי Heracles סעמק אסף תהיה בשקט נחשוב עליך
נכתב במקור על ידי Heracles פעם אהבתי היום גדלתי בן כמה אתה?
נכתב במקור על ידי Lupi זה הכי אמת שיש! זה כן אמת אל תקשיבי לו הוא כל הזמן אומר לי כמה שבנות צריכות להיות במטבח מע ? אסףףףףףף לא ידעתי שאתה כזה =-O
נכתב במקור על ידי Taylor מע ? אסףףףףףף לא ידעתי שאתה כזה =-O למה שבנות יהיו במטבח תמיד יש ערבים
נכתב במקור על ידי NEYMAR נחשוב עליך תהיה בשקט.. בואנה אני מרגיש כמו מסומם ויש לי סחרחורת רצינית נכתב במקור על ידי גלידה בוריס פעם אהבתי היום גדלתי בן כמה אתה? 30
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס טוב מי בא להסניף הליום? איך אפשר להסניף הליום?
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic איך אפשר להסניף הליום? פשוט תן לו לחיות בדרך שלו
נכתב במקור על ידי Taylor מע ? אסףףףףףף לא ידעתי שאתה כזה =-O אוי היתכוונתי להגיד אמיר חחחחחחח
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic איך אפשר להסניף הליום? אתה ניסית שאתה מדבר?
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי Heracles תהיה בשקט.. בואנה אני מרגיש כמו מסומם ויש לי סחרחורת רצינית 30 אתה פדופיל??? לך לדרק נט ותעזוב את אחותי נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic איך אפשר להסניף הליום? אפשר להסניף גם מלח אבל זה לא דופק את המוח (מניסיון XD)
לילה טוב לכל האלה.
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
חוקי הפורום