לילה טוב
I LOVE BEITAR JERUSALEM חתימה בשיפוץ
נכתב במקור על ידי Lupi אתה שוכח את העשור האחרון? אני מדבר על השנה בעשור האחרון היו אדירים!!
נכתב במקור על ידי Lupi אתה שוכח את העשור האחרון? אפשר לא לדבר על כדורגל ב12 בלילה אני מרגיש מטומטם
נערך לאחרונה על ידי MosheSee; 24-12-2011 בשעה 00:38.
נכתב במקור על ידי MosheSee חח לא אשמתו הוא צריך להצתלם מוזר ולעלות לפייסבוק תמונות מוזרות שלו חח XD תביא שירי ראפ/רוק D: ראפ?
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 ראפ? אחחח תודה אחי D:
לילה טוב לאנשים שלא יוצאים (:
נכתב במקור על ידי ShiNx לילה טוב לאנשים שלא יוצאים (: סליחה שאני חולה
נכתב במקור על ידי MosheSee אפשר לא לדבר על כדורגל ב12 בלילה אני מרגיש מטומטם סורי אחי לא מצאתי את השיר, תסתפק בזה: ואל תדאג יש לי עוד הרבה שירים טובים
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי MosheSee אחחח תודה אחי D: תגיד אם אהבת או לא אם לא אז תגיד לי מה הסיגנון שלך
נכתב במקור על ידי Heracles סורי אחי לא מצאתי את השיר, תסתפק בזה: ואל תדאג יש לי עוד הרבה שירים טובים תחפש אז D: נכתב במקור על ידי LiorLioR69 תגיד אם אהבת או לא אם לא אז תגיד לי מה הסיגנון שלך מכיר ולא אוהב תשיר הזה P: אני אוהב יותר אמינם סנופ דוג דר' דרה וזה
נכתב במקור על ידי ShiNx לילה טוב לאנשים שלא יוצאים (: לילה טוב ספינקס.. היה לך מבחן לאיזה תיכון או משהו לא? איך הלך?
נכתב במקור על ידי MosheSee תחפש אז D: מכיר ולא אוהב תשיר הזה P: אני אוהב יותר אמינם סנופ דוג דר' דרה וזה
נכתב במקור על ידי Heracles לילה טוב ספינקס.. היה לך מבחן לאיזה תיכון או משהו לא? איך הלך? הוא ידע תוצאות בערך במרץ..
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
יש לה את אותו שיר עם BOB וזה עם אמינם
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic הוא ידע תוצאות בערך במרץ.. אה.. תודה?
חוקי הפורום