מה דעתכם עליה?
מה דעתכם עליה?
|
|
חוץ מזה שהיא פוגעת בזין ובזרע אין איתה בעיה....
לא כדי לך עם אתה רוצה סיגריות מנטול תקנה צ'ויס כי היא היחידה שלא פוגעת בזרע
כל הסיגריות פוגעות בזרע
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 24-12-2011 בשעה 19:29.
עישון טבק באופן כללי עלול לגרום לאימפוטנציה. אממה? לבנאדם שלא מעשן יש 1% סיכוי ללקות באינפוטנציה, ולבנאדם מעשן יש 2%. אני מניח שמנטול אולי מעלה את זה ל3%. לא הבדל של שמים וארץ.
כל סיגריה מדללת את השפיך, פוגעת בזרע, בזין, גורמת לזין לא לעמוד כשצריך, או בקיצור ולעניין אימפוטנציה.
החומרים שמכניסים לטבק בסיגריה מנטול אולי גורמים לסיכוי רב יותר שיהיה לך אימפוטנציה וזהו, לא תמצאו סיגריה רגילה שלא גורמת לאימפוטנציה.
לנושא: אחי, דוגרי אם אתה רוצה מנטה, לך על צ'ויס, טעם טוב יותר ולא טבולה בחומרים חרא. צ'ויס היא בעצם סיגריה מיוחדת שמתעסקת רק במנטה. מלבורו היא בסך הכל חברת סיגריות שחשבה שיהיה נחמד להוציא סיגריית מנטול.
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
מה זאת אומרת צ'ויס זו סיגריה שמתעסקת רק במנטה? צ'ויס זה של דובק
אני מתכוון לזה שצ'ויס היא סיגריה בטעם מנטה בלבד, לא תמצא צ'ויס רגילה.
אני יתן לך השוואה בשביל דוגמה, למלבורו יש לייט, אדום, מדיום ובנוסף גם מנטול, זוהי לא המומחיות של מלבורו.
צ'ויס מתעסקת רק במנטה, כלומר היא רק מנטה ואך ורק מנטה. לא יודע כל כך איך ךהביא את זה לכתב, אבל אני חושב שהבנת.
אההה ואני לא מתכוון לחברות שמיצרות את הסיגריות אחי.. סתם כאילו שצ'ויס היא מותג של מנטה, מלבורו למשל מותג של איכות והחליטו לייצר בנוסף מנטול.
נערך לאחרונה על ידי Lucky Strike; 25-12-2011 בשעה 03:56.
אממ צו'יס זו סיגריה בטעם רגיל לגמרי שהופכת למנטול רק אם שוברים את הקפסולה שבפילטר
אני יודע אחי, אתה לא מבין למה התכוונתי כנראה.
עזוב שאפשר לעשן אותה רגילה, דוגרי מי עושה את זה ומשלם עוד כל כך הרבה על החרא סיגריה הזאת.
אני מדבר על זה שלצ'ויס עצמה יש להציע אך ורק סיגריה מנטול, אין לה עוד גרסאות כמו לייט, אדום וכ'ו כמו לשאר הסיגריות.
לדעתי צ'ויס היא המנטול הטוב ביותר, לא מלבורו ולא נעליים, כי צ'ויס פשוט יצאה רק בגרסת מנטול ובזה היא מתמחה הכי טוב, מלבורו נחמדה, אבל מאוד מצטער, מלבורו מומחית בלייצר סיגריות איכותיות ולא מנטול.