נכתב במקור על ידי HaifaForEver מכיר כמו שרה שרה שיר שמח, שיר שמח שרה שרה.. או גנן גידל דגן בגן, דגן גדול גדל בגן. חחחחחח את השני לא הכרתי
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 חחחחחח את השני לא הכרתי אתה יודע ש- TTT זאת מילה בעברית?
נכתב במקור על ידי HaifaForEver אתה יודע ש- TTT זאת מילה בעברית? מה?! חחחחחחחח מה זה אומר?
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 מה?! חחחחחחחח מה זה אומר? טיטיטי כמו לטאטוט אבק. הוא טיטא (נראה לי) ואני טיטיטי (כמה שגיאות במשפט אחד...)
נכתב במקור על ידי HaifaForEver טיטיטי כמו לטאטוט אבק. הוא טיטא (נראה לי) ואני טיטיטי (כמה שגיאות במשפט אחד...) עד שהבנתי חחחחחחחחחחחחחח
סלום
שלא נדע מטומאההה
חחחח שלום
בואו משחק. אני כותב מילה, ומי שאחרי רושם מילה שמתחילה באות שנגמרת המילה שלי. נגיד אני: שימי אתם: ים לא צריך להיות קשר בין אחד לשני יאללה התחלתי!! זוצקלאל!
נכתב במקור על ידי HaifaForEver בואו משחק. אני כותב מילה, ומי שאחרי רושם מילה שמתחילה באות שנגמרת המילה שלי. נגיד אני: שימי אתם: ים לא צריך להיות קשר בין אחד לשני יאללה התחלתי!! זוצקלאל! ללקלק
יטאנכענאיכ
נכתב במקור על ידי ExLenT יטאנכענאיכ למה לחרבש מילים? ככה
זה מה שצריך לעשות לא?
נכתב במקור על ידי ExLenT זה מה שצריך לעשות לא? לא יודע ופעם הבאה אחי תצטט אותי
רוצים לא להרדם? מישהו חסם אותי בפייס,גורלו נחרץ
)לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC LokomotivKid http://9gag.com/icecreamman?success=1 קישוריית המדריכים של Mslipknot
חוקי הפורום