קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה +פריקה| אני כבר לא יודע מה לעשות
    על ידי newd_l בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 11-07-2011, 12:11
  2. [דיון] אני כבר לא יודע מה לעשות.
    על ידי xMusic בפורום Maple Story
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-05-2011, 14:49
  3. עזרה| בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות עם המשחק OFRR
    על ידי yossioknin בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-05-2011, 22:54
  4. [עצה]אני כבר לא יודע מה לעשות!! 0.ם
    על ידי IceCold בפורום Maple Story
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-03-2010, 10:47
  5. אני כבר לא יודע מה לעשות!!!!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 14:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

נמאס לי כבר מההורים האלו -אני כבר לא יודע מה לעשות (16)

ברירת מחדל נמאס לי כבר מההורים האלו -אני כבר לא יודע מה לעשות (16)

היי.
    רציתי לספר לכם על בעיה שעוברת עליי ואני לא יודע מה לעשות איתה זה ההורים שלי.
    ההורים שלי חושבים שאני כמו ילד קטן ,כל הזמן אומרים לי מה לעשות,מה מותר לי ומה אסור לי ולא נותנים לי טיפה אחת של פרטיות כאילו אני ילד בן שנה ואני בן 16 כבר. אני לא יודע מה לעשות ואיך לדבר איתם כי כבר ניסיתי לדבר איתם וזה לא עזר .הם קובעים לי מתי אני ילך לישון ומתי אני ילך לאכול ואין לי כוח לזה! אני רוצה לקבוע לעצמי מה טוב לי ומתי אני יכול לאכול ולישון ולא שהם יקבעו לי מה לעשות
    תעזרו לי בבקשה

2. קישורים ממומנים

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    היי.
    רציתי לספר לכם על בעיה שעוברת עליי ואני לא יודע מה לעשות איתה זה ההורים שלי.
    ההורים שלי חושבים שאני כמו ילד קטן ,כל הזמן אומרים לי מה לעשות,מה מותר לי ומה אסור לי ולא נותנים לי טיפה אחת של פרטיות כאילו אני ילד בן שנה ואני בן 16 כבר. אני לא יודע מה לעשות ואיך לדבר איתם כי כבר ניסיתי לדבר איתם וזה לא עזר .הם קובעים לי מתי אני ילך לישון ומתי אני ילך לאכול ואין לי כוח לזה! אני רוצה לקבוע לעצמי מה טוב לי ומתי אני יכול לאכול ולישון ולא שהם יקבעו לי מה לעשות
    תעזרו לי בבקשה
    שלום לך,
    אני אגיד לך מה אני עושה במצבים כאלה, אני פשוט קובע להם אחרת.
    אם הם אומרים לי X אני אומר להם Y. אם הם עוד לא מבינים שאתה כבר גדול, ואתה יכול להחליט בעצמך, אז תוכיח להם!
    גם אני במצב דומה עם ההורים שלי, אבל אני כבר הוכחתי להם אחרת, והיום הם לא מנהלים את החיים שלי.
    הם חייבים להבין שאתה כבר לא צעיר, אלא בוגר, עם החלטות משלך, והם לא יכולים לקבוע לך כלום!
    אני מאמין שאם תוכיח להם שאתה לא כפוף אליהם כמו ילד קטן, הכל ישתנה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

דבר ראשון אתה לא יכל לעשות מה שאחרים עושים כי כל אחד יש לו הורים אחרים. מי שיש לו הורים חכמים לא יכול לתת עצות שהוא ניסה למי שיש לו הורים משוגעים
    אני לא מסכים עם זה שצריך להיכנס בהורים ראש בראש הרי בסך הכל הם ההורים שלך ובזכותם אתה קיים ולפי האמת על כל אחד יש את החיוב לשרת את הוריו במידה רבה אפילו שזה לא משתלם ואפילו שלכולם ידוע שהם עושים את הטעות עדיין אתה חייב להקשיב להם(ואם אתה מאמין בעולם הבא דע לך שזה ישתלם לך בגדווווווווווווול)
    אבל אין זה אומר שהם צריכים להציק לך הרי המשפט ידוע "אל תתן ואל תציק" אבל אם יש לך הורים נורמליים תדבר אתם עד שתכנס לליבם כי כל אדם לבסוף מקשיב
    אם יש לך הורים לא נורמלים הייתי מציע לך לשחק אותה מקשיב להם כדי שירגעו

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי nbnbn צפיה בהודעה
    דבר ראשון אתה לא יכל לעשות מה שאחרים עושים כי כל אחד יש לו הורים אחרים. מי שיש לו הורים חכמים לא יכול לתת עצות שהוא ניסה למי שיש לו הורים משוגעים
    אני לא מסכים עם זה שצריך להיכנס בהורים ראש בראש הרי בסך הכל הם ההורים שלך ובזכותם אתה קיים ולפי האמת על כל אחד יש את החיוב לשרת את הוריו במידה רבה אפילו שזה לא משתלם ואפילו שלכולם ידוע שהם עושים את הטעות עדיין אתה חייב להקשיב להם(ואם אתה מאמין בעולם הבא דע לך שזה ישתלם לך בגדווווווווווווול)
    אבל אין זה אומר שהם צריכים להציק לך הרי המשפט ידוע "אל תתן ואל תציק" אבל אם יש לך הורים נורמליים תדבר אתם עד שתכנס לליבם כי כל אדם לבסוף מקשיב
    אם יש לך הורים לא נורמלים הייתי מציע לך לשחק אותה מקשיב להם כדי שירגעו
    אני לא מסכים אם מה שאמרת מהסיבה הפשוטה. לתת להם להבין שאתה "מסכים" אתם רק יוביל לכך שאתה נכנע להם ובסופו של דבר זה רק יפגע בו.
    ואין דבר כזה " הורים חכמים" ו"הורים לא חכמים". כל הורה מתנהג אחרת. אם הוא רוצה את טובתו אין כל טעם להסכים לכל מה שהם מוציאים מהפה, כי אם זה לא נכון, לדוגמא לישון ב10 או לא יודע מתי, בסופו של דבר זה לא יעזור אלא רק יפגע בו.
    לא כל אחד יודע מה נכון לעשות ומה לא נכון לעשות ובמיוחד ההורים שלנו. אין הורה שהוא מושלם ומטפל בילדים שלו כמו שצריך. אם הוא יודע שהם טועים, אין טעם להקשיב להם כי כמו שאמרתי לך הוא רק יפגע מזה. (היה חשוב לי להדגיש.)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

מה אני יגיד אני יודע שיש עלינו חיוב לא לצער אותם כי פה אני מתעסק עם בורא עולם שהוא בוודאי לא יהיה מרוצה אם נכנס בהורים ראש בראש

וזה אחת הסיבות למה אין הצלחה בחיים

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,469 | הודעות: 8,173,056 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect