נכתב במקור על ידי
netanel2030
שלום, אני באמת הגעתי למצב קשה מאוד שבו אני חייב יעוץ ואני אשמח שאם מישהו רוצה להגיב שרק יעזור לי !
מתחילת שנה המצב שלי לא טוב מבחינת החברים, אני כל הזמן הולך לבית ספר וחוזר הביתה וחוץ מזה לא עושה פשוט כלום כי אני מפחד להעז! אני בכיתה ח'
כולם משחקים כדורגל ורק לי אין כוח, וגם המקובלים בחברה לא כל כך שמים עלי . יש לי כמה חברים שאני לא יודע אם באמת לקרוא להם "חברים" כי הם מדברים איתי רק בבית ספר ובימי שישי שאנחנו יוצאים מידי פעם וחוץ מזה אני לא עושה כלום.
כל החופש אני משתעמם ואני עצוב כי אין לי פשוט מה לעשות, אני מרגיש תחושת ריקנות מהחיים האלה , בשביל מה אני חי?
יש גם בעיות עם אבא שלי, היה לנו ריב מאוד גדול ואני כבר לא רואה אותו ההורים גרושים, שזה גם משפיע עלי במצב רוח.
מרוב שאף אחד לא שם עלי אני מתחבר לפייסבוק יש לי התראה אחת על כמה לייקים מעפנים שחברים עשו אבל חוץ מזה שום דבר !
נמאס לי לשבת כל הזמן בפייסבוק ולצפות שמישהו ידבר איתי כי זה פשוט לא קורה! ואני לא פונה אל אף אחד כי יש כמה חברים שניתקו ממני את הקשר והם כבר לא מדברים איתי כמו פעם ואני לא רוצה לצאת חנפן וכאילו לדבר איתם, נמאס לי מהפייסבוק אני רוצה חברים באמת שיהיה לי תעסוקה בחיים, משהו חוץ מבית ספר ושגרה , פשוט אין לי את זה ואני מרגיש שהחיים שלי לא שווים כי אין בהם טעם הכל פשוט אותו דבר !
תייעצו לי בבקשה מה אני עושה ואיך אני חוזר למצב נורמלי לפני שאני אחשוב על צעדים קיצוניים, אתם אפילו לא מסוגלים לדמיין מה עובר עלי כי כל אחד נמצא בבועה של עצמו אבל אני מבקש שתצאו מהבועה הזאת ותכנסו לבועה שלי ותחושו אותה ותגידו לי מה הייתם עושים במקומי?
אני מצפה לתשובות שיעזרו לי. תודה רבה רבה לכם ! : )