קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. נראה לכם שאני יוותר? יאללה להצביע!
    על ידי Desire בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 09-10-2006, 11:57
  2. כמה נראה לכם יעלה לשבוע ימים ביוון ?
    על ידי Fury בפורום דיבורים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 31-05-2006, 11:39
  3. איזה מדריך נראה לכם יותר? (ללוחם)
    על ידי FreezeR בפורום Maple Story
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-04-2006, 15:00
  4. ואיי תגידו נראה לכם מסוכן?!
    על ידי super G בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 20-01-2006, 13:40
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

נראה לכם אפשרי?

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

Question נראה לכם אפשרי?

תגידו יש למישהו רעיון אך אני יכול לשלב את הפיקאפ בחיים שלי אם אני חייל שרואה בית פעם בשבוע וזה גם לא תמיד כי עכשיו אני הולך לסגור שבועיים ועוד מעט 17/4 ככה שאין ממש זמן להכיר בנות
    נערך לאחרונה על ידי anibeatrafhh; 23-12-2011 בשעה 15:59.

2. קישורים ממומנים

גם בצבא יש בנות אחי. מדריכות, מש''קיות חינוך\ת''ש, מד''סניקיות - לא חסר. מניח שרק התגייסת אז כרגע בתור טירון לא יהיה לך יותר מדי זמן אבל כשתסיים מסלול תוכל להתערבב יותר

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

א' כשתצא הבית לשושים או חמשושים ולמסיבות ומועדונים אז תוכל להשתמש בפיקאפ.
    וב' יש בנות בבסיס, כמו שזה מעליי אמר..תנסה לשלב את זה פה ושם.

מצבך טוב אם אתה עושה 17/4 אני מנסה לדחוף את הפיק אפ בשושים שאני מקבל שזה הרבה יותר קשה
    אם היה לי יציאות כמו שלך נראה לי שהיה לי יותר קל להתקדם

ממה שהבנתי עד עכשיו שפשוט בבסיס קוראים ובבית מבצעים, למרות שגם זה ממש קשה לי
    מקווה לצאת מוצ"ש לסרג' ראשון שלי

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

יתותח איך בצבא אחי? , מבין תבעיה שלך כי אתה גם שומר שבת, תחפש בנות בבסיס אם יוצא לך ואם לא אז ימי חמישי תצא אחי, אם אתה רוצה תרים צלצול אני יצטרף אליך.

משתמש מתקדם האוואטר של anibeatrafhh
    לייקים
    33
    נקודות
    97
    משפט מחץ
    היה טוב עד נוב

היציאות שלי לא 17/4 זה רק כשאני יעלה לקו יהיה ככה עכשיו אני יוצא שושים וגם זה לא תמיד כי נגיד היום חזרתי מקוצרת ושבת הבאה אני סוגר ויוצא עוד שבועיים שוש ולא יכול לצאת כי אני שומר שבת רק במוצש אבל צריך לישון מוקדם כי צריך לקום מוקדם קיצור סיפור.

אז אתה אומר באימון מתקדם יהיה יותר קל להיות עם משקיות ומדסניקיות?

רועי יאח אני שולח לך תמונה בwassup תראה אך אני עם נשק

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

הקב"ן יכול לעזור לך במקרה הזה...

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

אם אתה לא יכל להשקיע בסארג'ים או יציאות, א' - תקרא המון חומר בכל שניה פנויה שיש לך על פסיכולוגיה - (לא על פיקאפ), אם אתה אחד שלא יאבד ת'ראש, תקרא גם ים חומר פיקאפי, הכי חשוב שתהיה לך מחברת מסודרת עם תוכנית שיפור עצמי ושכל פעם תוסיף שם טריקים חדשים שלמדת או שתשנן דברים שהיית רוצה לזכור.

ב' - אתה לא יוצא הרבה. נכון. אבל... כשאתה כבר יוצא.. אז תצא ותנצל כל רגע, לך לסארג'ים עצבניים, ארוכים, ותמיד, אבל תמיד שתהיה לך מטרה ותוכנית פעולה - אחרת הזמן נשרף.

ג' - תנתח כל סארג' אחרי שהוא עבר כבר, מנסיון - אם אתה לא מתעלם מסט שכבר פתחת אלא מפתח אותו במוח, או עם חבר, זה נותן לך יתרון כאילו יצאת לעוד שתי סארג'ים... לנתח וכל הזמן לתקן טעויות... לרשום פתרונות אפשריים במחברת משוב זה ממש אבל ממש טו -או -או -אובבבב!

ודבר אחרון... תהנה מהחיים ותמיד תחלוק את הנסייון שלך עם אחרים, תדון במה שקורה לך - עם אחרים, חכם זקן אמר לי פעם: "אם לכל אחד מאיתנו יהיה תפוח אחד, ואתה תתן לי את שלך, לך - לא יהיו תפוחים, ולי - יהיו שניים... אבל. אם לכל אחד מאיתנו יהיה רעיון אחד, ואני אספר לך את שלי ואתה תספר לי את שלך, לשנינו יהיו שני רעיונות..." - לכן מאוד חשוב למצוא לך חבר'ה איכותיים להסתובב איתם ולחלוק איתם מידע.

נ.ב: אם אתה לומד פסיכולוגיה כללת שלא קשורה לפיקאפ, א' - זה מאוד עוזר לפיקאפ וב' - אתה יכל להתאמן על מה שלמדת, גם עם בנים וזה יהיה מאוד שימושי לשני המינים. (תלמד NLP כללי/שפת גוף... למשל).

מי שיגיד לך שלקרוא הרבה חומר זה לא טוב, אל תקשיב לו - כל עוד אתה לא מאבד ת'ראש ומבין מה חשוב ומה לא אתה יכל לקרוא הרבה חומר וזה רק יוסיף ויעזור.

אם אתה אחד שמתבלבל מהר, תמציא רוטינות בזמן הפנוי, אם הראש שלך יהי עסוק במשהו, לא משנה מה... בסוף אתה תהיה תותח במשהו הזה.

בהצלחה, ודבר איתי בחופשים .

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0

דבר ראשון בהצלחה בצבא!
    הצבא, ובנוסף להיות קרבי, זה אחד המקפצות החברתיות הכי טובות בחיים, את תכיר שם חברים שתלחמו ביחד, תעשו הכל ביחד , זה חוויה לא נורמאלית.
    בנוסף האישיות שלך מתבגרת בכמה רמות בצבא, אתה תקבל אחריות, אצמעות, בטחון ועוד... דברים שאפילו יעזור לך ב"פיק אפ"
    בעיניין של בנות, אומננם בהתחלה יהיה לך קשה לימצוא בנות ולדבר איתם תוך כדי שאתה רץ לזוחל :] אבל כשתסיים את המסלול, תעלה לקו יהיה לך מלא בנות להתאמן עליהם, כמו משקיות מדסניקיות ובעיקר **תצפיתניות**!(הצע שלי :] )
    אז אין לך מה לדאוג.

ואל תשכח! אתה חייל! אתה נוסע כל כך הרבהההההההההה ברכבת / אוטובוס. אין כמו להתחיל עם חיילת כוסית ברכבת , ביום ראשון בבוקר שהרכבת מפוצצת ואתם עומדים מרחובים אחד על השני מחוסר מקום :]

לסיום תצנל את הצבא מכל הכיוונים! אחד הכיוונים הוא גם פיק אפ :]

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Mario. צפיה בהודעה
    אם אתה לא יכל להשקיע בסארג'ים או יציאות, א' - תקרא המון חומר בכל שניה פנויה שיש לך על פסיכולוגיה - (לא על פיקאפ), אם אתה אחד שלא יאבד ת'ראש, תקרא גם ים חומר פיקאפי, הכי חשוב שתהיה לך מחברת מסודרת עם תוכנית שיפור עצמי ושכל פעם תוסיף שם טריקים חדשים שלמדת או שתשנן דברים שהיית רוצה לזכור.

ב' - אתה לא יוצא הרבה. נכון. אבל... כשאתה כבר יוצא.. אז תצא ותנצל כל רגע, לך לסארג'ים עצבניים, ארוכים, ותמיד, אבל תמיד שתהיה לך מטרה ותוכנית פעולה - אחרת הזמן נשרף.

ג' - תנתח כל סארג' אחרי שהוא עבר כבר, מנסיון - אם אתה לא מתעלם מסט שכבר פתחת אלא מפתח אותו במוח, או עם חבר, זה נותן לך יתרון כאילו יצאת לעוד שתי סארג'ים... לנתח וכל הזמן לתקן טעויות... לרשום פתרונות אפשריים במחברת משוב זה ממש אבל ממש טו -או -או -אובבבב!

ודבר אחרון... תהנה מהחיים ותמיד תחלוק את הנסייון שלך עם אחרים, תדון במה שקורה לך - עם אחרים, חכם זקן אמר לי פעם: "אם לכל אחד מאיתנו יהיה תפוח אחד, ואתה תתן לי את שלך, לך - לא יהיו תפוחים, ולי - יהיו שניים... אבל. אם לכל אחד מאיתנו יהיה רעיון אחד, ואני אספר לך את שלי ואתה תספר לי את שלך, לשנינו יהיו שני רעיונות..." - לכן מאוד חשוב למצוא לך חבר'ה איכותיים להסתובב איתם ולחלוק איתם מידע.

נ.ב: אם אתה לומד פסיכולוגיה כללת שלא קשורה לפיקאפ, א' - זה מאוד עוזר לפיקאפ וב' - אתה יכל להתאמן על מה שלמדת, גם עם בנים וזה יהיה מאוד שימושי לשני המינים. (תלמד NLP כללי/שפת גוף... למשל).

מי שיגיד לך שלקרוא הרבה חומר זה לא טוב, אל תקשיב לו - כל עוד אתה לא מאבד ת'ראש ומבין מה חשוב ומה לא אתה יכל לקרוא הרבה חומר וזה רק יוסיף ויעזור.

אם אתה אחד שמתבלבל מהר, תמציא רוטינות בזמן הפנוי, אם הראש שלך יהי עסוק במשהו, לא משנה מה... בסוף אתה תהיה תותח במשהו הזה.

בהצלחה, ודבר איתי בחופשים .
    מהניסיון חיים שלי האנשים היחידים שמדברים על הספר החדש שהם קראו זה אנשים שלא יודעים לפתוח . אני לא נגד לקרוא אבל זה כול כך לא חשוב מה שאתה קורא באיטרנט .

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Organ צפיה בהודעה
    מהניסיון חיים שלי האנשים היחידים שמדברים על הספר החדש שהם קראו זה אנשים שלא יודעים לפתוח . אני לא נגד לקרוא אבל זה כול כך לא חשוב מה שאתה קורא באיטרנט .
    חצי נכון. זה חשוב שתבין מה לעשות, איך לגשת, איך להתנהג וכאלה אבל זה רק 20% מהדברים. 80% זה ניסיון וזה דבר שצריך להשקיע בו הרבה

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי Organ צפיה בהודעה
    גבר, לא הבנת את מה שאמרתי.

בגלל/בזמנים, שהוא לא יכל להתאמן מעשי בזמן שהוא בצבא, אז שיינצל כל רגע לקיראה והעשרת המידע. ברגע שיש לו זמן והוא צריך לבחור אז ברורר שנסיון מעשי עדיף, אין בכלל ויכוח על העניין.

אתה יכל לא ללמוד כלום, לצאת לשטח ואחרי זמן מה להגיע לתוצאות מטורפות.

אני אישית מאוד מתעניין בכל מה שקשור לאופן הפעולה של המוח האנושי, לכן אני קורא הרבה חומר ומרחיב את מאגר המידע שלי - כי זה מעניין אותי

- ונחש מה? - זה עוזר המון! לכן אנשים יקרים, אם אתם לא מתנסים בשטח/זמן אמת - השתדלו לא לשרוף את הזמן היקר שלכם על דבר ללא תועלת, תקראו ספרים, תלמדו משהו חדש, תתעסקו בספורט, תאכלו בריא, תעודדו חבר ועוד דברים מהסגנון, אני בטוח שהנקודה הוסברה כראוי וכיאות לנקודה כמו זו .
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 28-12-2011 בשעה 23:40.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

גם אם אין לו זמן אני לא חושב שיש מה לקרוא בתחום הזה חוץ מאת הספר של מיסטרי .
    אני מסכים לגבי החלק השני , בניגוד "לספרות פיק אפ" שמהניסיון שלי אין לה שום תועלת , להתעסק בספורט , להכיר אנשים חדשים (שלא מתעסקים כול היום בלהתחיל עם בנות) להרחיב תמעגל חברים שלך זה כן דברים שעוזרים לך משמעותית בתחום .

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

קשה בצבא.
    אני הזנחתי.
    עכשיו יש לי קצת יותר זמן פנוי.
    היום כשאני יותר מתעניין כמו פעם הדברים זורמים לי הרבה יותר טוב.
    יש משהו נכון כשאומרים שצבא משנה פרספקטיבה.

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

אני לא רואה את זה כבעיה, בבסיס יש בנות וכשאתה חוזר הביתה למרות שרוב הסיכויים שתרצה לנוח אתה יכול ללכת מידי פעם למסיבות.
    אולי תוריד קצת מהתדירות של הפיקאפ, אבל עדיין, אם אתה רוצה משהו תמיד תמצא זמן בשבילו.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,943 | הודעות: 8,205,536 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect