קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-02-2010, 21:18
  2. [שאלה]לא הבנתי היום יהיה ריסטוק של 24 שעות?!
    על ידי ItayElgazar בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-02-2010, 00:17
  3. פ"ש|NoneMs השרת שידביק אותך לכיסא במשך כל שעות היום !
    על ידי NaveM בפורום שרתים פרטיים MapleStory
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-10-2008, 12:29
  4. רק היום הבנתי למה מקללים אותם...
    על ידי -David- בפורום דיבורים
    תגובות: 41
    הודעה אחרונה: 16-06-2008, 22:57
  5. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-11-2005, 18:39
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

לצערי הבנתי היום שרק עם אלימות מכבדים אותך.

ברירת מחדל לצערי הבנתי היום שרק עם אלימות מכבדים אותך.

היום בעבודה מישהו דיבר אליי לא יפה והתעצבנתי מזה והתחלנו לריב מכות.
    אני שואל את עצמי,למה צריך להגיע למצב כזה בשביל שבן אדם יכבד אותך?למה אי אפשר להיות אנשים טובים?
    שלא תבינו לא נכון,הוא קיבל פצצות ועם זאת אני לא אחד שאוהב לריב.
    פשוט הבנתי שאם אני ישתוק לו (הוא אמר :" אני שם זין עליך") אז הוא ימשיך לדבר מגעיל ואז זה יהיה ליד אנשים והם יחשבו שגם להם מותר להם לדבר ככה אז החלטתי ליד כולם למען יראו וייראו לטפל בו ועובדה שזה הצליח.
    פתאום הוא בא להתנצל,פתאום אנשים התחילו לדבר איתי ולשאול אותי מה קרה וזה?
    לא שאני איזה אחד אנונימי שקט,אני צוחק עם כולם ובעל שמחת חיים פשוט מאוד עצבן אותי שאני בסך הכל שאלתי אותו שאלה פשוטה והוא פתח עליי ג'ורה.
    ושוב אני שואל את עצמי ואתכם,למה צריך לפרק מישהו בשביל שיכבדו אותך?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

ידוע ממזמן,אנשים רואים את החוזק שלך ושאתה מוכן להתנפל על כל אחד בגלל מילה רעה
    אז עכשיו כולם ילמדו איך לדבר אלייך.
    ככה חיים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

כל הכבוד עשית בשכל! אנשים נותנים כבוד רק לאלו שהם מפחדים מהם..
    ככה העולם עובד אין מה לעשות

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני שואל את עצמי,למה צריך להגיע למצב כזה בשביל שבן אדם יכבד אותך?למה אי אפשר להיות אנשים טובים?
    פשוט הבנתי שאם אני ישתוק לו (הוא אמר :" אני שם זין עליך") אז הוא ימשיך לדבר מגעיל ואז זה יהיה ליד אנשים והם יחשבו שגם להם מותר להם לדבר ככה אז החלטתי ליד כולם למען יראו וייראו לטפל בו ועובדה שזה הצליח.
    לא שאני איזה אחד אנונימי שקט,אני צוחק עם כולם ובעל שמחת חיים פשוט מאוד עצבן אותי שאני בסך הכל שאלתי אותו שאלה פשוטה והוא פתח עליי ג'ורה.
    שלום לך,
    אני חושב שההפך הוא הנכון. במידה ורק אם הוא היה מתחיל לריב איתך מכות, אז זה לגיטימי. אבל זה שאתה התחלת זה לא עושה אותך בעל כבוד.
    אם אדם שומר על איפוק זה עדיף על אדם שיודע לריב, וחושב שהוא "גבר" שהוא הלך מכות.
    לא צריך לפרק מישהו בשביל שיכבדו אותך.
    תלמד לכבד אחרים ואז יכבדו אותך.

ציטוט נכתב במקור על ידי Millionaire צפיה בהודעה
    כל הכבוד עשית בשכל! אנשים נותנים כבוד רק לאלו שהם מפחדים מהם..
    ככה העולם עובד אין מה לעשות

NO.......

ציטוט נכתב במקור על ידי By The Way צפיה בהודעה
    שלום לך,
    אני חושב שההפך הוא הנכון. במידה ורק אם הוא היה מתחיל לריב איתך מכות, אז זה לגיטימי. אבל זה שאתה התחלת זה לא עושה אותך בעל כבוד.
    כנראה שלא הבנת את הסיפור,אני סה"כ שאלתי אותו שאלה לצורך בירור כלשהו והייתי הכי רגוע והכי מכבד שיש,והוא התחיל להתפרץ עליי כמו איזה תסביכן וזה עצבן אותי.

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    NO.......
    זה בדיוק ככה זה וזה עצוב שכך.
    אשמח אם תגיד למה לא?

לייקים
    374
    נקודות
    1

כנראה שלא הבנת את הסיפור,אני סה"כ שאלתי אותו שאלה לצורך בירור כלשהו והייתי הכי רגוע והכי מכבד שיש,והוא התחיל להתפרץ עליי כמו איזה תסביכן וזה עצבן אותי.

זה בדיוק ככה זה וזה עצוב שכך.
    אשמח אם תגיד למה לא?
    אבל הוא התחיל להרביץ לך או אתה לו?

משתמש כבוד האוואטר של VOCA
    שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ
    If you wanna be somebody else, just change your minde.

שלום לך,

שטויות במיץ תותים.
    העולם לא עובד ככה, אתה רואה את העולם דרך עיניים של ילד בכיתה א' שמלמדים אותו נימוסים והליכות.
    אני לא בא להעליב, לא בא לעצבן, לא בא לריב, אז בבקשה אל תצנזר אותי כמו שעשית פעם הקודמת, סך הכל הבעתי דעה.

עשית בשכל.
    אני לא אומר שכל פעם שמישהו פותח עליך ג'ורה צריך להוציא עליו את האגרסיות שלך ולהתקוטט איתו.
    אבל יש מצבים שוואלה הצורך לעשות משהו גובר על האיפוק וזה פשוט בא.
    אני בטוח שאתה לא אחד שמכה אנשים על בסיס קבוע, לא אחד שהולך מכות כל שני וחמישי כי אחרת לא היית מדבר ככה ולא היית בא ופותח פה אשכול, זה היה דבר לגיטימי ונורמאלי בשבילך.
    נערך לאחרונה על ידי VOCA; 26-12-2011 בשעה 20:13.

לשעבר 'Like

לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי VOCA צפיה בהודעה
    שטויות במיץ תותים.
    העולם לא עובד ככה, אתה רואה את העולם דרך עיניים של ילד בכיתה א' שמלמדים אותו נימוסים והליכות.
    אני לא בא להעליב, לא בא לעצבן, לא בא לריב, אז בבקשה אל תצנזר אותי כמו שעשית פעם הקודמת, סך הכל הבעתי דעה.

עשית בשכל.
    אני לא אומר שכל פעם שמישהו פותח עליך ג'ורה צריך להוציא עליו את האגרסיות שלך ולהתקוטט איתו.
    אבל יש מצבים שוואלה הצורך לעשות משהו גובר על האיפוק וזה פשוט בא.
    אני בטוח שאתה לא אחד שמכה אנשים על בסיס קבוע, לא אחד שהולך מכות כל שני וחמישי כי אחרת לא היית מדבר ככה ולא היית בא ופותח פה אשכול, זה היה דבר לגיטימי ונורמאלי בשבילך.
    עצוב שאתה חושב שללכת מכות זה הפתרון.

שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ

עצוב שאתה חושב שללכת מכות זה הפתרון.
    שמעת אותי אומר שללכת מכות זה הפיתרון ?
    הוא אמר שהוא לא אחד שאוהב לריב, אני מסיק מיזה שלא ישר הוא התפרץ עליו והתחיל להעיף לו אגרופים על ימין ועל שמאל.
    אני אחד שגם לא אוהב לריב, אני לא מחפש את זה, אבל אין מה לעשות לפעמים זה קורה.
    יש אנשים שמהטבע שלהם זה לא לכבד את האחר, כל עוד זה לא פוגע בי אישית אני לא אעשה כלום.
    אבל בשנייה שזה יפגע בי, אין אלוהים, צריך ללמד לקח אנשים !
    אני לא אומר שכל פעם שמישהו ידבר אליי לא יפה אני אלך איתו מכות, בדרך כלל אני מתעלם.
    אבל יש פעמים ואני מבין את הבחור הזה שפתח את האשכול שפשוט הרוח הזאת משתלטת עליך, ולפעמים כן צריך להסדיר את זה בכמה כאפות לפרצוף!
    אף אחד עוד לא מת מכמה אגרופים ואיזה 2 - 3 כאפות בפנים סבבה ? ואם זה מה שיפתור את התייחסות שלו אליי ואל כל אחד אחר זה מה שיקרה.

לשעבר 'Like

לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי VOCA צפיה בהודעה
    שמעת אותי אומר שללכת מכות זה הפיתרון ?
    הוא אמר שהוא לא אחד שאוהב לריב, אני מסיק מיזה שלא ישר הוא התפרץ עליו והתחיל להעיף לו אגרופים על ימין ועל שמאל.
    אני אחד שגם לא אוהב לריב, אני לא מחפש את זה, אבל אין מה לעשות לפעמים זה קורה.
    יש אנשים שמהטבע שלהם זה לא לכבד את האחר, כל עוד זה לא פוגע בי אישית אני לא אעשה כלום.
    אבל בשנייה שזה יפגע בי, אין אלוהים, צריך ללמד לקח אנשים !
    אני לא אומר שכל פעם שמישהו ידבר אליי לא יפה אני אלך איתו מכות, בדרך כלל אני מתעלם.
    אבל יש פעמים ואני מבין את הבחור הזה שפתח את האשכול שפשוט הרוח הזאת משתלטת עליך, ולפעמים כן צריך להסדיר את זה בכמה כאפות לפרצוף!
    אף אחד עוד לא מת מכמה אגרופים ואיזה 2 - 3 כאפות בפנים סבבה ? ואם זה מה שיפתור את התייחסות שלו אליי ואל כל אחד אחר זה מה שיקרה.
    אם הוא לא התאפק במעשים שלו, כמו שהוא עשה ממה שהבנתי, זה אותו דבר מבחינתי. אם זה בא כהגנה, סבבה, אם לא זה עצוב לדעתי.

משתמש מתקדם האוואטר של koogel
    שם פרטי
    טל
    לייקים
    56
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    השמיים הם לא הגבול. אנשים הגיעו לירח...

לצערי העולם לא צודק לפעמים והאנשים חארות ורוצים רק לחפש אקשן כל הזמן כי משעמם להם בחיים.
    אני לא תומך לגמרי בכך שהתחלת לתקוף אותו אבל יש מקרים שזה יהיה מוצדק. שמע, אני לא יודע בן כמה אתה אבל אם אתה כבר מעל 18 ואתה תוקף מישהו בלי שום קשר אם הסיבה טובה או לא אתה נכנס לכלא אז בגלל זה צריך לחשוב פעמיים ולפעמים עדיף שלא יכבדו אותך מאשר שתיכנס לכלא. (לפי דעתי).
    אבל אני בהחלט מסכים איתך שזה לא אמור להיות ככה ולצערי עדיין יש אנשים חארות בעולם הזה ויש מספיק בישראל.
    אני אתן סיפור על עצמי: (אני בן 17)
    שנה שעברה אני הולך לשתות מים בהפסקה בבית ספר. פתאום מישהו בא אלי מהשכבה מעלי, תופס אותי ומעיף אותי בכח ואומר" זהו מספיק שתית" והוא בא לשתות.
    ואני אומר את זה בשיא הכנות עכשיו שבחיים לא רבתי איתו, לא דיברתי איתו ולא הייה לי שום קשר אליו ולא לחברים שלו. עכשיו במקרה הוא היה עם איזה כמה אנשים לידו שהוא בא לעשות פוזות לידם ואני הייתי לבד אז עשיתי חושבים ולא פוצצתי לו את הפנים כמו שהייתי עושה אם הוא היה לבד. אבל למה הוא מניאק? למה הוא בן זונה? אלוהים יודע.
    נערך לאחרונה על ידי koogel; 26-12-2011 בשעה 20:32.

שם פרטי
    שון ツ
    לייקים
    214
    נקודות
    1,086
    משפט מחץ

אם הוא לא התאפק במעשים שלו, כמו שהוא עשה ממה שהבנתי, זה אותו דבר מבחינתי. אם זה בא כהגנה, סבבה, אם לא זה עצוב לדעתי.
    עובדה שהבנאדם שקיבל את האגרופים בא וביקש סליחה ואני בטוח שזה לא מפחד, אלא מתוך הבנה שמה שהוא עשה לא היה בסדר.
    יש אנשים שרק ככה מבינים, עד כמה שזה עצוב זה העולם וצריך ללמוד לחיות בו.

לשעבר 'Like

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    חיפשתם שירותי טיפול זוגי ♥ ייעוץ זוגי ומידע על תהליכי ייעוץ או טיפול? לא יודעים באיזה יועץ זוגי לבחור? מכון פתרונות יעזור לכם להבין ולקבל החלטה לשיפור זוגיותכם

חושבת שאתה צודק בשאלה "למה צריך להגיע למצבים שכאלו בשביל שיהיה כבוד הדדי בין בני אדם", יחד עם זאת לא מסכימה לכל הקטע של "למען יראו וייראו".. אני חושבת שאתה סתם יצאת "מאצו" "כוחני" ולדעתי ולדעת כל בחורה (לא פאקצה בת 15) עם ראש על הכתפיים, כזו שמכבדת את עצמה - לא .. לא יצאת גבר......!
    מעבר לכך, אתה דווקא נשמע אחלה בחור ועוד על רמה.. חבל להתדרדר לתת רמה של אלימות בשביל דברים שלא שווים את זה

ציטוט נכתב במקור על ידי carmiomero צפיה בהודעה
    חושבת שאתה צודק בשאלה "למה צריך להגיע למצבים שכאלו בשביל שיהיה כבוד הדדי בין בני אדם", יחד עם זאת לא מסכימה לכל הקטע של "למען יראו וייראו".. אני חושבת שאתה סתם יצאת "מאצו" "כוחני" ולדעתי ולדעת כל בחורה (לא פאקצה בת 15) עם ראש על הכתפיים, כזו שמכבדת את עצמה - לא .. לא יצאת גבר......!
    מעבר לכך, אתה דווקא נשמע אחלה בחור ועוד על רמה.. חבל להתדרדר לתת רמה של אלימות בשביל דברים שלא שווים את זה
    לא עשיתי את זה בשביל לעשות רושם,אתה לא הבנת את הכוונה.
    התכוונתי כשכתבתי :" למען יראו וייראו" שיראו שאני לא פראייר(בד"כ עושים את זה במקום חדש) שלא כל אחד יבוא ויתחיל לדבר אליי איך שהוא רוצה שכאילו בגלל שאני חדש אני אמור להיות איזה פראייר או זונה של מישהו בשביל להוכיח את עצמי בעבודה כי ככה זה בעבודה באולמות אם אתה חדש תמיד מסנג'רים אותך,אז הייתי חייב להראות שאני לא אחד כזה וגם להראות שאני לא פראייר ואף אחד לא יותר אליי איך שאני רוצה ועובדה שזה הצליח,אתה ממש טועה במה שאתה חושב עליי,תודה על ההערכה שלך כלפיי אך חשבתי שאם אתה מעריך אותי היית מבין גם על הדרך שלא עשיתי זאת בכדי להרשים בחורה כי באמת זה הדבר האחרון שאני יעשה בשביל להרשים בחורה זה לריב מכות,יש המון דרכים להרשים אותה ומכות היא לא הדרך,להפך..

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,547 | הודעות: 8,174,134 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect