קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קונה]שיר שרץ במועדונים| 20 נק
    על ידי קופיקו בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-03-2007, 19:41
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 20-12-2006, 14:38
  3. תגובות: 37
    הודעה אחרונה: 16-10-2006, 16:46
  4. הניק במועדונים של eS
    על ידי DoRzZ בפורום Counter Strike
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 08-10-2006, 23:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

פיקאפ במועדונים

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

ברירת מחדל פיקאפ במועדונים

אהלן D:

אני ועוד שני חברים התחלנו לצאת דיי הרבה למועדונים בזמן האחרון והתחלנו עם דיי הרבה בנות
    פשוט ניגשנו לקבוצות של בנות שלושתינו ושאלנו סתם איזה שאלה וניסינו לזרום משם.. מתוך הרבה מאוד בנות שניסינו הצלחנו
    לסגור רק כמה שדיברנו איתן אחרי זה בפייסבוק וניפגשנו...

בקיצור השאלות שלי הם :

1) מה עדיף לגשת לבד ? או שניגש שלושתינו ? (הכוונה לקבוצה של בנות ברור שלבת אחת אני אגש לבד)

2) אפשר דוגמה עם קצת פירוט (לא סתם היי) לאיך אני ניגש לבחורה במועדון, מהרגע שיש קשר עין עד להוק פויינט ?

3) אפשר דוגמה לאיך אני ניגש לקבוצה של בנות ?

אני יודע שזה שאלות חרושות ושאין להן תשובה ברורה אבל בכל זאת אני בהתחלה של הדרך וזה החלק הכי קשה אז תתמכו בי חח

תודה רבה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

1) תראה, לגשת עם חבר זה תמיד כיף..אבל רק כשהחבר הוא הווינג מן שלך, ולגשת כשאתם 3 גברים זה סרט אחר..צריך להלחם על הדומננטיות..זה כבר תחרות וזה קשה. אז אני הייתי אומר כבר לגשת לבד. אם לא לבד, אז רק עוד אחד.

2) אני אישית לא אוהב להתחיל לבלבל תמח במסיבות מסיבה פשוטה מאד:
    יש רעש, והבנות שרוקדות ונהנות להן לא מצפות שיתחילו לשאול אותן שאלות עם צעקות...
    אז מה עושים? את מה שהכי פחות צפוי. לקלוט בחורה כייפית, לחייך מולה ופשוט ליזום מגע. לקחת את הידיים שלה או מותניים ולהתחיל לרקוד. תיהיה יוזם עם מלא בטחון עצמי.

3) תרשום ביוטיוב Keys to VIP ותראה הכל בעצמך.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

הטעות שלך היא שאתה חושב שאתה תצליח במועדון להיכנס עם פתיח דעה של 2 דקות ושמישהו שלא מכיר אותך יתאמץ מספיק בשביל להקשיב. אתה חייב להיות הרבה יותר פיזי, ואת זה עושים לבד. או שאתה לומד לרקוד, ואז זה עניין אחד, אבל אני נניח מעדיף ליצור קשר עין, לחייך ולעשות משהו קטן עם היד, אם היא מסתובבת לגמרי, סבבה בחורה הבאה, אם היא לא (מחייכת חזרה, מרימה את היד, סתם מסתכלת קצת למטה בביישנות - אבל זה מועדון, היא לא תסתכל למטה) אז אני ניגש ואז כבר אפשר לדבר אליה ישר באוזן בלי שזה יהיה מוזר או בלי לחפור על איזה דוד שלי מסינגפור שרוצה להתחתן ומתי לפי דעתה זה מוקדם מידי להתארס...

חוץ מזה שאתה דיי רחוק ממנה, אז עדיין לא קפצת לה בפנים כאילו אתה עוד בבון שמנסה להחזיק לה את התחת (לטעמי הפאק היחידי בתגובה של רודני מעלינו), וגם אם היא מראה שהיא לא זורמת - עדיין במקרה הכי גרוע אף אחד לא ישים לב לזה, אז אתה יכול לעשות את זה אלף פעם. בנות מתגוננות יותר במועדונים מאשר ביום יום, הרעיון הוא "לדבר" כמה שיותר מחוץ לבועה הזאת של מרחב פרטי, ורק אחרי שיש לך סוג של "אישור" להתקדם לשם.

אלה שאלות חרושות ויש להן הרבה תשובות ברורות, אבל אני לא חושב שאלה השאלות הנכונות. אמרת בעצמך, הצלחת להגיע לנקודה שאתה לוקח ממנה פרטי התקשרות. הבעיה היא לא בפתיח, היא גם לא בטרנזישן אתה פשוט לא מקדם עניינים מספיק, או שאתה לא יוצר מספיק חיבור.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ענו לך פה על הרוב, אני רק יוסיף דבר אחד, פיקוק. מאז שהתחלתי לצאת עם פיקוק למועדונים הביצועים שלי עלו בכמה רמות, הסטים נפתחים מעצמם ו90% מהסטים שאני פותח נפתחים בצורה חיובית.
    (רק שיהיה ברור, אני לא מדבר על פיקוק ברמה של מיסטרי, אני מדבר על אביזר אחד שאתה מתחבר אליו ומושך תשומת לב, זה יכול לעשות הבדל של שמיים וארץ בסטים שאתה פותח).

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

קודם כל תודה לכולם על התגובות !

ראיתי הרצאה ביוטיוב של גמבלר על תקשורת בעזרת שפת גוף ודיי התחבר לי למה שאמרת TheNuts
    במסיבה הקרובה אני פשוט אנסה לתפוס את התשומת לב של בנות שאני ארצה בתנועה(שלום כזה עם היד או כל דבר אחר) ואחרי זה
    אגש להכיר .. נראה איך ילך לי

R0Y בקשר לפיקוק האמת שאהבתי מאוד את הרעיון , אתה יכול אולי לתת לי כמה דוגמאות לפיקוק טוב שעבד לך ?

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי shomen צפיה בהודעה
    קודם כל תודה לכולם על התגובות !

ראיתי הרצאה ביוטיוב של גמבלר על תקשורת בעזרת שפת גוף ודיי התחבר לי למה שאמרת TheNuts
    במסיבה הקרובה אני פשוט אנסה לתפוס את התשומת לב של בנות שאני ארצה בתנועה(שלום כזה עם היד או כל דבר אחר) ואחרי זה
    אגש להכיר .. נראה איך ילך לי

R0Y בקשר לפיקוק האמת שאהבתי מאוד את הרעיון , אתה יכול אולי לתת לי כמה דוגמאות לפיקוק טוב שעבד לך ?
    טבעת
    שרשרת קטלנית
    לך לשוק אחי תיראה אלף ואחד דברים בטוח תדלק על משו

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

טבעות ושרשראות יש למלא אנשים במועדונים וזה לא משהו מספיק מיוחד שיגרום לסטים להפתח מעצמם כמו שR0Y אמר

אפשר אולי כמה דוגמאות ספציפיות שעבדו לכם ?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

פיקוק אביזרים ותגובות

תיהיה יצירתי, הבאתי לך את הדיון הזה כדי שתפעיל את המחשבה שלך ותמצא משהו לבד שמתאים לסגנון שלך, לא בשביל שתיקח סגנון של מישהו אחר.

אני חייב לומר שבמועדונים הלך לי הכי טוב וש99 אחוז מהפעמים לא הוצאתי מילה מהפה פשוט התחלתי את זה עם ריקוד ומשם זה זרם

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

בשביל פיקוק צריך את ההבנה שהולכים להסתכל על חצי מדברים שתעשה.
    זה צורה אחרת של משחק כבר.
    לא כל אחד בנוי לזה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect