קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] כמה שאלות בקשר לגל של היום ( דחוף כנסו!)
    על ידי danic0 בפורום אתרי מתנות חינם
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 19-02-2010, 00:45
  2. עזרה בקשר לבנות פורום כנסו
    על ידי ZeXLoX בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-12-2008, 17:15
  3. כמה שאלות בקשר לכרטיס קול..בבקשה כנסו-תודה!
    על ידי guy555 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 02:36
  4. כמה שאלות בקשר למ"כ... מי שיודע כנסו בבקשה
    על ידי White Dragon בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 07-11-2005, 23:32
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 38

כמה טיפים בקשר לבנות במועדונים..כנסו קראו מה יש לכם להפסיד?

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ברירת מחדל כמה טיפים בקשר לבנות במועדונים..כנסו קראו מה יש לכם להפסיד?

מה קורה אנשים ? כל טוב ? יופי..
    בזמן האחרון אני יוצא הרבה למועדונים..ולמדתי דיי הרבה והביטחון שלי עם בנות בעיקר, עלה בהרבה ממש..אנלא מכיר ת'צמי...לא מתבייש יותר וכאלה...

אז החלטתי לשתף אתכם עם קצת טיפים ועצות מועילות..וגם לליאור (las3r) נמאס לאכול ממני גולים בפיפא אז אמרתי יאלא נכתוב..קיצר נתחיל אחרי החפירה שדפקתי..

אז ככה,אני ידגים 2 סיטואציות שהיו לי ואיך שאני התנהגתי ורוב המקרים זה הלך דיי טוב...קחו תרעיון בכללי תגוונו: אתם במועדון רוקדים , רואים כוסית שעושה לכם עיניים או לפחות מסתכלת כמה פעמים ורוצים לרקוד איתה , אבל מתביישים \ לא יודעים איך לגשת..קרה לכם? גם לי..פעם..אז ככה:
    ניגשים אליה עם חיוך(וכל הביטחון שבעולם...גם אם אין לכם ביטחון בכלל לפחות תשחקו אותה עם ביטחון) ומתחילים לרקוד איתה מקדימה כאילו לרקוד מולה בלי מגע ובלי כלום . מכאן אתם מתחילים ליצור מגע - לוקחים לה את היד (בעדינות לא להיות חיות) ומסובבים אותה או פשוט תופסים אותה בשתי הידיים (כל זה עם חיוך חובה יענו) ורוקדים...הגעתם לשלב הזה אתם לא צריכים יותר ת'עזרה שלי פשוט תזרמו תחייכו אליה הרבה (אתם לא איזה מאפיונרים רק בחור נחמד שמחפש מישהי לרקוד איתו).וחשוב מאוד - קשר עין ... חיוכים , תעשו לה עיניים , הן מבינות רמזים לא סתומות כמונו

עוד דבר שראיתי ועשיתי דיי הרבה...תשתדלו לא לבוא לילדה מאחורה לתפוס אותה ולהתחיל לרקוד איתה..גם אם אתם בראד פיט 99% מהבנות ירתעו מכם וידחפו אתכם , פשוט ילכו , או במקרה הגרוע יסתובבו וישימו לכם לאטמה...
    אפשר לבוא מאחורה פשוט לא להשתגע לאט לאט הרי אנחנו בחורים טובים לא ? אתם באים לדוגמא בשושו מתקרבים אליה לא נצמדים מתקרבים ומתחילים לרקוד לידה,שתידע שאתם שם..היא מסתובבת אתם מחיכיים וממשכים לרקוד אתם בשלכם ... לאט לאט מנסים להתקרב אליה לא בבום עוד פעם...תחייכו תעשו לה עיניים וכאלה..ואז תתחילו להתקרב ולרקוד איתה. אם היא זרמה סבבה מתחילים לדבר .. אם לא פשוט תעברו ילדה..(יש מלא..איזה חזק אה ? )
    זאת השיטה הכי טובה בהתחלה (לא צריך לדבר הרבה לא משפטי מפתח וכאלה..הכל תנועות גוף ורמזים עם העיניים והבעות),לצבור ביטחון והכל כי חלק יזרמו וחלק לא אין מה לעשות , אבל אלה שלא יזרמו וידחו אתכם אתם תבינו בעצם מה קרה ? שום דבר..אתם לא מכירים אותה היא לא אתכם וסבבה ממשיכים לבחורה הבאה...

כמה לטיפים כלליים:
    1. צאו מההנחה של "מה הסיכוי שהיא תזרום איתי היא כוסית על בטח מלא רוצים אותה..." אם היא במועדון רוב הסיכויים שהיא מעוניינת שיתחילו איתה...

2. במועדון ברוב המקרים לא רואים טוב את הפנים שלכם (כן זה דיי טוב למכוערים שבנינו חח) אבל לאלה שנראים דיי טוב , זה לא ממש טוב ... תחשבו שכבר ניסו להתחיל איתה , אם אתם רוצים איתה סיכוי אתם צריכים להיות יותר טובים מאלה שהתחילו איתה ולהגיד משהו מצחיק או לעשות משהו שעדיין לא עשו לפניכם.
    עוד דבר, שאתם מדברים עם מישהי במועדון יש מוזיקה חזקה וקשה לשמוע...אל תדברו חלש מידי שהיא לא תתחיל להגיד "מה ? מה ? " ואז הולך לכם המומנטום .. לעומת זאת אתם יכולים לצחוק איתה שהיא לוחשת לכם באוזן ולהגיד שהיא צועקת...

3.מישהי אמרה לכם לא ? קודם כל לא נורא...אם עדיין אתם מרגישים חרא או שהיא התנהגה לא יפה או שסתם בא לכם להתנקם אז ככה(תחשבו אם כדאי לפני או אם מגיע לה כי היא תעלב)...לכו קחו חבר תגידו לו מי זאת , שיצביע עליה ויצחק אבל ממש יקרע מצחוק ושימו לב שהיא רואה אותו(וצחקו גם אתם כמובן)...תראו איך היא תתבאס ואתם תרגישו טוב...(חלק יגידו שאני מניאק....צודקים)

4. כל מסיבה 50% מהבנות רוקדות אחת עם השנייה...קחו חבר ותחקו 2 כאלה ותצחקו איתם וכבר שברתם את הקרח ואתם יכולים להתחיל בשיחה איתם...

5.מלא בנות שרוקדים איתם ואז חברות שלהן הולכות אז הן ילכו גם...תשתדלו להביא כמה חברים אם ראיתם חבורה של בנות כדי שהם ירקדו עם השאר.

6.חח משו שדוד שלי תמיד אמר לי "תהיה קצת ערס"...יענו תהיו חוצפנים אל תתבישו ...הסיכוי שבנות יבואו לרקוד איתכם במסיבה דיי נמוכים (קרה לי דווקא כמה פעמים אבל עדיין)הבנים הם אלה שצריכים ליזום ככה זה..ויש מלא בנים שיבואו לרקוד איתן הן לא צריכות לחפש ...תהססו תפספסו אין אפס...

7. התחלתם עם ילדה והיא ענתה "יש לי חבר"...מה עונים ? "אז מה גם לי יש מלא...(מחייכים ומתעלמים ממה שהיא אמרה ומנסים להעביר נושא)" חלק מהבנות סתם אומרות את זה כדי לראות איך תגיבו...ואם תתאמצו או שפשוט תוותרו.כל אחת רוצה להרגיש נחשקת וסקסית ושתתאמצו בשבילה(זה ידידה שלי אמרה לי אנלא גיי או משו)..אם היא חוזרת על זה שיש לה חבר והיא רצינית כנראה שהיא לא משקרת או ממש לא מעוניינת...חפשו מישהי אחרת

8.זה טיפ טוב לכל האלה ש"לא יודעים לרקוד"...נגלה לכם סוד...אין מישהו שיודע לרקוד לפחות לא טרנסים..כולם קופצים משתגעים סבבה....אין טוב לא טוב תאלתרו...תמיד יש תחבורות האלה שעושות מעגל ודופקים כאלה ריקודים..הם סתם הם למדו שנים זה לא שהם באו ופוף רוקדים ככה..תמיד תחשבו שאתם רוקדים הכי יפה..תאלתרו תנועות חדשות ואפילו קצת מוזרות...תשתדרו ביטחון - ימשכו אליכם..

9.טיפ אחרון לבנתיים(יש עוד הרבה פשוט לא עולים לי עכשיו) תחשבו ככה - אם לא תנסו לא תדעו.
    עדיף לנסות ושהיא תדחה אתכם מאשר לא לנסות וללכת הביתה ולחשוב "איזה אפס אני למה לא נסיתי מה היה אם כן מה אם לא..." תנסו..מה יש לכם להפסיד ? כלום..רק להרוויח.

יצא קצת ארוך אבל בקטנה משעמם לי...קשה לי להזכר בעוד דברים אבל אם אני אזכר אני אכתוב..
    מקווה שזה עוזר לחלק פה...תגובות \ שאלות \ בקשות חופשי...

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

חחחחח קודם כל..אכלת ממני גם לא קצת..
    אז שלא נדבר פה..
    אה?

דבר שני אחלה עצות אחי הרגתי אותי בכמה..

זה בכלל הרג אותי

"אם היא זרמה סבבה מתחילים לדבר .. אם לא פשוט תעברו ילדה..(יש מלא..איזה חזק אה ? )"

כל הכבוד על ההשקעה

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

קרנפי ביותר אתה :]
    אהבתי כמה חלקים פה.
    עם החבר שגם לי יש חחחח
    ועם הילדות, שיש מלא :]
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

משתמש משקיע האוואטר של OrP
    שם פרטי
    אור
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקב"ה אנחנו הילדים שלך

תדוה אחי .
    בתקופה הקרובה לא נריאה לי אני יוצא למסיבה או מועדון כי אני בבאסה
    אבל תודה .
    נערך לאחרונה על ידי OrP; 11-10-2006 בשעה 03:23.

-------------------------------------------------------------------------------------------
    -----
    * ~* ~הקב"ה אנחנו הילדים שלך ~* ~*

חחחחחחחחח
    נחמד
    אם בת אומרת לך יש לי חבר יש עוד משפט

חבר זה לא קיר,X נעים להגיד
    נגיד קוראים לך ליאור אז חבר זה לא קיר,ליאור נעים להכיר

ונחמד
    אחלה עצות

משתמש מכור
    לייקים
    30
    נקודות
    570

חח אחלה עצות אחי, תודה!

משתמש כבוד האוואטר של Li0rz
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    22
    משפט מחץ
    ואז! הזקנה..התפצלה לשניים..

ציטוט נכתב במקור על ידי Marik_Rabayev
    חחחחחחחחח
    נחמד
    אם בת אומרת לך יש לי חבר יש עוד משפט

חבר זה לא קיר,X נעים להגיד
    נגיד קוראים לך ליאור אז חבר זה לא קיר,ליאור נעים להכיר

ונחמד
    אחלה עצות
    אתה לא יודע..קרה לי הדבר הכי מוזר בעולם..
    אני בא..מנסה ת'משפט שלך..משפט אחרי אני קולט את זה עם ליאור בדיוק כמו שחשבתי..
    WTF..

משתמש מכור
    לייקים
    0
    נקודות
    10
    משפט מחץ
    נייס

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי בהתנקמות שלך חח

ושאלה כשאתה "מדבר" אם אתה מדבר אם ילדה אתה צריך לצרוח לא? ואם כן מה אתה כבר אומר לה?

Banana-Man
    אורח

אתה גנוב אחי.? כמה שטויות בהודעה אחת...
    כל אחד רוקד עם בנות סבבה?
    עכשיו מה הקטע? חובה לבוא מאחורה תשמע אתה תבוא מקדימה היא בטח תהיה עם כמה חברות או חברה אחת לפחות מה תעשה בקטע כזה? כלום! בגלל זה צריך לבוא מאחורה בשביל הסבבה

ומזה כל השטויות של לדבר לפתוח שיחה או לא יודע מה לא צריך שום לדבר שום כלום
    מזה נראה לך בית קפה?
    תרקוד תחרמן וזהו מה צריך יותר מזה?

ובנוגע לזה שההוא אמר אם הילדה אומרת יש לי חבר וההוא לא מוריד תידיים
    הבן אדם מקבל מכות של החיים
    נערך לאחרונה על ידי Banana-Man; 11-10-2006 בשעה 08:03.

משתמש ותיק
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חח לא ממש אוהב מועדונים=/
    אני אכין לכם מדריך איך להתחיל עם בנות ברחוב חחחחחח
    זה הכי קלאסה =]
    זתומרת מוכרות - בנות עם לבוש קצת מצחיק - כוסיות יפות חמודות
    כל מיני כאלה חח

משתמשת כבוד
    שם פרטי
    שניצי
    לייקים
    0
    נקודות
    290
    משפט מחץ
    לפעמים האור בקצה המנהרה זה סתם מניאק עם מצית..

ציטוט נכתב במקור על ידי Carter
    קרנפי ביותר אתה :]
    אהבתי כמה חלקים פה.
    עם החבר שגם לי יש חחחח
    ועם הילדות, שיש מלא :]
    חחח משום מה זה מזכיר לי ת'קטע עם העיניים : " אז מה.. גם לי יש.. 2 !!" חחחחחחח

כל הכבוד תודה על ההשקעה
    אחלה עצות.

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

קודם כל תודה לכולם..בשבילכם עשיתי את זה...רק תיישמו...
    Marik - מעולה נו גם את המשפט הזה אני מכיר אמרתי תגוונו קחו מה שאני אומר בכללי.

איתי המאגניב-לא לא לצרוח...שיהיה לה נחמד באוזן חח...תדבר ברגיל כזה...שים לב אתה לא תשמע את עצמך אז אתה מגביר את הכל אבל תנסה לחשוב מה הקול המתאים שהוא בול בין חלש לחזק...ככה שהיא תשמע אבל לא תכאב לה האוזן.. מה אתה יכול להגיד לה ? אני רקדתי עם ילדה בויסקאיה יענו ביום ראשון שהיה , אחרי איזה דקה שכבר רקדנו פתחתי שיחה ככה "לא אמרת לי איך קוראים לך..." היא ענתה אמרתה לה אה סבבה אני ככה וככה מאיפה את וזה ומשם זה זרם...לא לקחתי טלפון האמת כי לפעמים סתם בא לי לרקוד עם בנות לא יותר מזה...אבל לא הייתה בעיה לקחת טלפון מהמקום שאליו הגעתי , אתה פשוט מגיש לה את הפלאפון שלך בלי לדבר ... היא:"מה ?..." אתה:"תרשמי את המספר שלך.." היא תרשום ... בדוק...

Banan man ידעתי יהיו אנשים כמוך שלא יודעים לפרגן אבל טוב אחי אם אתה אומר..זה סתם שנאת חינם מה יצא לך מזה שזיינת ת'שכל? כלום...
    לא אמרתי לשים עליה ידיים אתה רואה אפילו לקרוא קשה לך...אמרתי שאתם מדברים איתה עדיין אז יש בנות שישר זורקות "יש לי חבר" כי
    1.או שהן נלחצות
    2. או שהן בודקות אותך
    3. או שהן ממש לא מעוניינות
    4. או שבאמת יש חבר...רוב הפעמים שאני שמעתי את זה מבנות זה היה חרטה מבין גבר...

ואתה חייב לפתוח שיחה , אמרתי זה כדי שיהיה משהו מעבר לריקודים..רוצה רק לרקוד סבבה תרקוד לזה לא צריך שיחה אתה יכול להשתמש רק בעיניים ושפת גוף והבעות כדי לרמוז לה שאתה רוצה לרקוד איתה ולא לבוא לה לתפוס אותה כמו בובה ולהתחיל להזיז אותה...אני אמרתי על השיחה והכל זה כדי להתחיל איתה ולסגור מספר..(יענו להשיג טלפון .. איסיקיו .. מה שתרצו)...
    אתה חושב שזה שטויות תעשה מה בא לך...באתי לעזור פה לאלה שלא הכי יודעים לא למי שחושב שהוא יודע מה הגישה הנכונה...

שוב-כל השאר תודה על התגובות הטובות

zvovon שכחתי להגיב לך, רק תידע שברחוב ובבתי קפה וכאלה הרבה יותר קל ממועדון .... ככה זה אבל אני רשמתי בפרט על מועדונים..
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 11-10-2006 בשעה 12:51.

משתמש כבוד האוואטר של Hitman
    שם פרטי
    יגאל
    לייקים
    2
    נקודות
    1,282
    משפט מחץ
    יש הרבה דגים בים, אבל כריש כמוני לא תמצאו.

אהבתי הכל כל הכבוד אחי
    רק 7 קצת מסוכן
    חחחחח אבל באמת הרבה בנות סתם אומרת שיש להן חבר .. ועדיף לעזוב תבחורה אם היא אמרה פעם שניה שיש לה חבר

ציטוט נכתב במקור על ידי ben4455 צפיה בהודעה
    אחי .. אני כאילו עדיין בכוס של האמא שלי.. ואם אני לוחץ על E הוא רק בוכה... והרופא מסתכל כאילו הצידה...

משתמש כבוד
    אני צהוב בנשמה

לייקים
    6
    נקודות
    1,600

חח אחלה תודה

משתמש משקיע
    לייקים
    0
    נקודות
    56
    משפט מחץ
    למעלה, למטה עוד .. עוד... עוד.... פיקססס

כל הכבוד על ההשקע .. אגב לגבי המעגל: אני פותח מעגלים ואני לא למדתי שנים ובכלל לא הייתי בחוג ברייק דאנס אבל צעדים בסיסים צריך לדעת ומשם כבר כל אחד והסטייל שלו.. ממליץ לכם אם רואים מעגל כנסו לבפנים זה הכי כיף בארץ... כולם מסתכלים רק עלייכם ואפשר לעשות מה שבא לך.. לדוגמה : נכנסת רקדת בפנים .. כולם מסתכלים אתה בא מוריד קצת את המכנס מראה לכולם את התחת בסיבוב חחחחחחח זה ענק!! חחחחח

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:53.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,015 | הודעות: 8,173,602 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect