מה קורה אנשים ? כל טוב ? יופי..
בזמן האחרון אני יוצא הרבה למועדונים..ולמדתי דיי הרבה והביטחון שלי עם בנות בעיקר, עלה בהרבה ממש..אנלא מכיר ת'צמי...לא מתבייש יותר וכאלה...
אז החלטתי לשתף אתכם עם קצת טיפים ועצות מועילות..וגם לליאור (las3r) נמאס לאכול ממני גולים בפיפא אז אמרתי יאלא נכתוב..קיצר נתחיל אחרי החפירה שדפקתי..
אז ככה,אני ידגים 2 סיטואציות שהיו לי ואיך שאני התנהגתי ורוב המקרים זה הלך דיי טוב...קחו תרעיון בכללי תגוונו: אתם במועדון רוקדים , רואים כוסית שעושה לכם עיניים או לפחות מסתכלת כמה פעמים ורוצים לרקוד איתה , אבל מתביישים \ לא יודעים איך לגשת..קרה לכם? גם לי..פעם..אז ככה:
ניגשים אליה עם חיוך(וכל הביטחון שבעולם...גם אם אין לכם ביטחון בכלל לפחות תשחקו אותה עם ביטחון) ומתחילים לרקוד איתה מקדימה כאילו לרקוד מולה בלי מגע ובלי כלום . מכאן אתם מתחילים ליצור מגע - לוקחים לה את היד (בעדינות לא להיות חיות) ומסובבים אותה או פשוט תופסים אותה בשתי הידיים (כל זה עם חיוך חובה יענו) ורוקדים...הגעתם לשלב הזה אתם לא צריכים יותר ת'עזרה שלי פשוט תזרמו תחייכו אליה הרבה (אתם לא איזה מאפיונרים רק בחור נחמד שמחפש מישהי לרקוד איתו).וחשוב מאוד - קשר עין ... חיוכים , תעשו לה עיניים , הן מבינות רמזים לא סתומות כמונו
עוד דבר שראיתי ועשיתי דיי הרבה...תשתדלו לא לבוא לילדה מאחורה לתפוס אותה ולהתחיל לרקוד איתה..גם אם אתם בראד פיט 99% מהבנות ירתעו מכם וידחפו אתכם , פשוט ילכו , או במקרה הגרוע יסתובבו וישימו לכם לאטמה...
אפשר לבוא מאחורה פשוט לא להשתגע לאט לאט הרי אנחנו בחורים טובים לא ?אתם באים לדוגמא בשושו מתקרבים אליה לא נצמדים מתקרבים ומתחילים לרקוד לידה,שתידע שאתם שם..היא מסתובבת אתם מחיכיים וממשכים לרקוד אתם בשלכם ... לאט לאט מנסים להתקרב אליה לא בבום עוד פעם...תחייכו תעשו לה עיניים וכאלה..ואז תתחילו להתקרב ולרקוד איתה. אם היא זרמה סבבה מתחילים לדבר .. אם לא פשוט תעברו ילדה..(יש מלא..איזה חזק אה ?
)
זאת השיטה הכי טובה בהתחלה (לא צריך לדבר הרבה לא משפטי מפתח וכאלה..הכל תנועות גוף ורמזים עם העיניים והבעות),לצבור ביטחון והכל כי חלק יזרמו וחלק לא אין מה לעשות , אבל אלה שלא יזרמו וידחו אתכם אתם תבינו בעצם מה קרה ? שום דבר..אתם לא מכירים אותה היא לא אתכם וסבבה ממשיכים לבחורה הבאה...
כמה לטיפים כלליים:
1. צאו מההנחה של "מה הסיכוי שהיא תזרום איתי היא כוסית על בטח מלא רוצים אותה..." אם היא במועדון רוב הסיכויים שהיא מעוניינת שיתחילו איתה...
2. במועדון ברוב המקרים לא רואים טוב את הפנים שלכם (כן זה דיי טוב למכוערים שבנינו חח) אבל לאלה שנראים דיי טוב , זה לא ממש טוב ... תחשבו שכבר ניסו להתחיל איתה , אם אתם רוצים איתה סיכוי אתם צריכים להיות יותר טובים מאלה שהתחילו איתה ולהגיד משהו מצחיק או לעשות משהו שעדיין לא עשו לפניכם.
עוד דבר, שאתם מדברים עם מישהי במועדון יש מוזיקה חזקה וקשה לשמוע...אל תדברו חלש מידי שהיא לא תתחיל להגיד "מה ? מה ? " ואז הולך לכם המומנטום .. לעומת זאת אתם יכולים לצחוק איתה שהיא לוחשת לכם באוזן ולהגיד שהיא צועקת...
3.מישהי אמרה לכם לא ? קודם כל לא נורא...אם עדיין אתם מרגישים חרא או שהיא התנהגה לא יפה או שסתם בא לכם להתנקם אז ככה(תחשבו אם כדאי לפני או אם מגיע לה כי היא תעלב)...לכו קחו חבר תגידו לו מי זאת , שיצביע עליה ויצחק אבל ממש יקרע מצחוק ושימו לב שהיא רואה אותו(וצחקו גם אתם כמובן)...תראו איך היא תתבאס ואתם תרגישו טוב...(חלק יגידו שאני מניאק....צודקים)
4. כל מסיבה 50% מהבנות רוקדות אחת עם השנייה...קחו חבר ותחקו 2 כאלה ותצחקו איתם וכבר שברתם את הקרח ואתם יכולים להתחיל בשיחה איתם...
5.מלא בנות שרוקדים איתם ואז חברות שלהן הולכות אז הן ילכו גם...תשתדלו להביא כמה חברים אם ראיתם חבורה של בנות כדי שהם ירקדו עם השאר.
6.חח משו שדוד שלי תמיד אמר לי "תהיה קצת ערס"...יענו תהיו חוצפנים אל תתבישו ...הסיכוי שבנות יבואו לרקוד איתכם במסיבה דיי נמוכים (קרה לי דווקא כמה פעמים אבל עדיין)הבנים הם אלה שצריכים ליזום ככה זה..ויש מלא בנים שיבואו לרקוד איתן הן לא צריכות לחפש ...תהססו תפספסו אין אפס...
7. התחלתם עם ילדה והיא ענתה "יש לי חבר"...מה עונים ? "אז מה גם לי יש מלא...(מחייכים ומתעלמים ממה שהיא אמרה ומנסים להעביר נושא)" חלק מהבנות סתם אומרות את זה כדי לראות איך תגיבו...ואם תתאמצו או שפשוט תוותרו.כל אחת רוצה להרגיש נחשקת וסקסית ושתתאמצו בשבילה(זה ידידה שלי אמרה לי אנלא גיי או משו)..אם היא חוזרת על זה שיש לה חבר והיא רצינית כנראה שהיא לא משקרת או ממש לא מעוניינת...חפשו מישהי אחרת
8.זה טיפ טוב לכל האלה ש"לא יודעים לרקוד"...נגלה לכם סוד...אין מישהו שיודע לרקוד לפחות לא טרנסים..כולם קופצים משתגעים סבבה....אין טוב לא טוב תאלתרו...תמיד יש תחבורות האלה שעושות מעגל ודופקים כאלה ריקודים..הם סתם הם למדו שנים זה לא שהם באו ופוף רוקדים ככה..תמיד תחשבו שאתם רוקדים הכי יפה..תאלתרו תנועות חדשות ואפילו קצת מוזרות...תשתדרו ביטחון - ימשכו אליכם..
9.טיפ אחרון לבנתיים(יש עוד הרבה פשוט לא עולים לי עכשיו) תחשבו ככה - אם לא תנסו לא תדעו.
עדיף לנסות ושהיא תדחה אתכם מאשר לא לנסות וללכת הביתה ולחשוב "איזה אפס אני למה לא נסיתי מה היה אם כן מה אם לא..." תנסו..מה יש לכם להפסיד ? כלום..רק להרוויח.
יצא קצת ארוך אבל בקטנה משעמם לי...קשה לי להזכר בעוד דברים אבל אם אני אזכר אני אכתוב..
מקווה שזה עוזר לחלק פה...תגובות \ שאלות \ בקשות חופשי...

אתם באים לדוגמא בשושו מתקרבים אליה לא נצמדים מתקרבים ומתחילים לרקוד לידה,שתידע שאתם שם..היא מסתובבת אתם מחיכיים וממשכים לרקוד אתם בשלכם ... לאט לאט מנסים להתקרב אליה לא בבום עוד פעם...תחייכו תעשו לה עיניים וכאלה..ואז תתחילו להתקרב ולרקוד איתה. אם היא זרמה סבבה מתחילים לדבר .. אם לא פשוט תעברו ילדה..(יש מלא..איזה חזק אה ?
ציטוט ההודעה