קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-10-2010, 08:06
  2. [דיון] הגיע הזמן שאני יקנה חשמלית. התיעצות
    על ידי JsT בפורום כלי נגינה
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 09-04-2010, 18:41
  3. [עזרה]כל הזמן שאני באינטרנט יוצא לי ''דוח שגיאות''
    על ידי uribakan1 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-06-2008, 00:11
  4. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 21-05-2007, 20:04
  5. הגיע הזמן להיפרד =/ אני מתגייס מחר
    על ידי הקוסם האפל בפורום כדורסל
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 23:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

[עזרה] הגיע הזמן שאני יפתח את זה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

ברירת מחדל [עזרה] הגיע הזמן שאני יפתח את זה..

שמעו אני יודע שזה נשמע ממש ילדותי וחרוש והכל אבל זה לא מפסיק להטריד אותי..
    כאילו כל הבנות בעולם או נגדי או פשוט לא אוהבות אותי ואני יפרט..

אני בן 18 1.63 , ניראה קטן (בן 15-16), חברים שלי גבוהים ממני ב10-20 ס"מ ונראים מבוגרים.
    אבל אני לא מכוער בכלל.. יש לי פנים אחלה ואני מתאים למימדים שלי..

בתיכון התחלתי להיכנס לעולם הזה שקוראים לו בנות..
    התחלתי לצאת למסיבות לנסות וזה.. בכיתה י' - י'א לא הלך משו כי לא ידעתי איך להתנהג ומה בדיוק לעשות..

לאט לאט למדתי והיו לי כמה סטוצים ופגישות (רובן בעזרת הפייסבוק לצערי).. אך תמיד היה משהו שהפריע לי..

בנות פשוט לא נמשכו אלי - לא אהבו אותי במיוחד.. לפחות רובן..

למשל בכיתה י-יא היינו יוצאים עם חבורת בנות שרוב הבנות שם לא בדיוק רצו לשמור איתי על קשר ולא אהבו להגיד לי שלום או להצטלם איתי.. שהקטע עם הלהצטלם בכלל מטריף אותי.. בנות לא רוצות להצטלם איתי זה מחרפן חושילינג.
    משום מה עם חברים שלי ואנשים אחרים הן כן רצו להצטלם ואהבו אותם, כשהן היו רואות אותם הן היו שמחות ומביאות חיבוק וכו'.. גם לי הן היו אומרות אבל זה היה כזה מחוסר ברירה..
    למשל היום יש בנות שאני מכיר מאיזור שמרוחק יחסית לאיזור שלנו... ובפייסבוק הן לא יוזמות שיחות איתי - עם חברים שלי הן כן יוזמות ואני הכרתי אותן לפני שחברים שלי הכירו אותן.. הן רושמות להם בפייסבוק "מתגעגעת" ושטויות ולי - כלום מיוזמתן.

וחשוב לי לציין התחלתי להיכנס לקטע של הפיקאפ.. קראתי ספרים ואינספור מאמרים ויש לי ידע רב בפיקאפ..
    במועדונים לפעמים הולך טוב ולפעמים לא..
    אבל יש לי בעיה מרגיזה במועדונים ומקומות אחרים עם רעש- פשוט אין לי ביטחון לדבר.. כל הרעש הזה מעצבן... ואני בדרך כלל לא מדבר בכלל.. אני פשוט בא ורוקד ליד בחורה ואם היא זורמת אז אני איתה ואם לא אז NEXT.. אפילו מילה לא.. כי אין לי כח לצרחות באוזן האלה.. אני לא חושב שזה כזה טוב לא לדבר בכלל..לא יודע פשוט אני שונא לדבר במועדון..

אני באמת לא מבין את זה.. והאמת היא שלא היה לי עדיין קשר רציני אחד.. רק סטוצים או קשרים שבדיוק ברגע שעמד לצאת מזה משהו רציני זה התפוצץ והיא אחרי חודש עם מישהו אחר..

תודה לעוזרים.
    נערך לאחרונה על ידי PickUpGoro; 25-12-2011 בשעה 22:48.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

שמע תכלס אין מה לעשות, זה אתה.
    אתה בטוח שזה כל הבנות ולא רק קבוצת בנות ספציפית מהבצפר או מהצבא או משהו?
    קח את חברים שלך למועדון או בר או אפילו לאיזה סרט ותפגוש שם בנות ותראה ת'תגובה שלהם אליך, אני בטוח שהיא תהיה אחרת.
    אם הבנות לא יוזמות שיחות, תנסה ליזום אתה. > אם היא לא זורמת שים זין לא צריך אותה
    אותו דבר עם התמונות, רק שכאן אתה צריך להיות יותר זהיר כי כל דבר שאתה אומר יכול לבוא נגדך לדוגמא:
    באלך להצטלם זה נשמע קצת פתטי ומתאים לבנות להגיד
    "תקשיבי חשבתי להצטלם כאן עם מישהי חמודה אז באלך להכיר לי את חברות שלך?" תנסה להגיד משהו בסגנון עם חיוך ולראות מה התוצאה
    בקולנוע ברור שיהיו בנות, פשוט תפוס מקום ליד קבוצת בנות אבל אל תחפור יותר מידי, אם באלך זרוק הערה 1-2 בכל הסרט כדי לא לצאת חופר מידי אבל גם לא לצאת אדיש מידי.

לדוגמא אני פעם זרקתי הערה אפילו לא בכוונה לחבר "שמע אחי זה היה שווה כל שקל" וזאתי שישבה לידי אמרה "תכלס" חחח ומשם זה זרק בכיף ובהומור

ובמקרה אחר לגמרי חבר "ניסה" להתחיל עם קבוצה בצורה של "ששש כמה את חופרת"
    בהתחלה אולי זה היה בהומור אבל הוא כל 10 דקות אמר "בונא זאתי חפרנית אה" ומשם זה כבר נהיה מטריד ופתטי והבנות פשוט ברחו משם

אחרי שתצאו מהסרט תעשה מה שבראש שלך , זרוק הערות, תראה התלהבות תשחק אותה ילד קטן שיצא מלונה פארק בפעם הראשונה בחיים שלו, זה גם מביא תשומת לב מהסביבה והערות ומחשבות טובות עליך

אני אישית ניסיתי כל מה שכתבתי לך כאן וזה זרם מעולה, מקווה שגם לך זה יילך ככה
    נערך לאחרונה על ידי OverPowered; 25-12-2011 בשעה 23:51.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כמה דברים:
    בקשר לפסקה האחרונה שאמרת שעוד לא היה לך קשר- אני בן 20, והקשר האחרון והכי ארוך שהיה לי היה בן 8 חודשים. זה לא כי אני לא בן אדם טוב, אלה כי כנראה שאני לא בנוי למערכות יחסים ומחוייבות. מטמטם אותי העובדה שאני חייב להיות קשור כמו כלב לבחורה אחת כל החיים שלי. לא רוצה את זה, אני רוצה לזיין כל עוד אני יכול ולהנות מכמה שיותר בנות.
    אפשר להגיד שאולי יש בי משהו לא בסדר, אבל אני לא רואה את זה ככה..כבר מספר פעמים קבלתי הצעות מבנות להכנס לקשר איתן..וסירבתי. לא כי אני לא רוצה אותן, אלה כי אני רק רוצה אותן. לא רוצה להיות מחויב אלייהן, אני רוצה רק להנות.

בקשר לזה שאתה לא מספיק מושך. זה יכול לנבוע מכמה סיבות-
    אתה לא קולני. יכול מאד להיות שאתה לא מספיק מדבר בקול ונותן לכולם להנות ממה שיש לך להגיד, יכול להיות? תדבר עם כולם, תשתף אנשים במה שיש לך להגיד, זה מראה שיש לך דעה חזקה ואתה שומר עלייה.
    אתה לא מושך חברתי. יש מצב שאתה פשוט לא מעניין אנשים. אם כמה שזה נשמע מעליב, יכול להיות שאתה לא הומוריסטי\ מעניין\ מסתורי או אלוהים יודע מה עוד מושך אנשים כדי לשמוע אותם. יש לי חבר לדוגמא שהוא פשוט חפרן. אז אין לי ואין לאף אחד מהחברים יותר מידי כח אליו..הוא נחמד והוא מצחיק, אבל הוא פשוט מדבר יותר מידי. הוא אומר דברים שכבר מובנים לכולם ומדבר על דברים שכולם כבר חשבו עלייהם..זה מעצבן.

יש עוד המון סיבות שיכולות להיות קשורות, וגם לא בטוח שהכל קשור אלייך...יכול להיות שהיית בזמן הלא נכון במקום הלא נכון.

אני בגדול מסכים עם זה שמעליי, יש מצב שקבוצה של בנות שכבר מכירה אותך מתייחסות אלייך בצורה מסויימת..אתה צריך להכיר בנות חדשות פשוט.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

שטויות, אתה יכל לצאת מהמצב הזה בקלות, גם אני הייתי כמוך (וגם חבר'ה שאני מכיר שנמוכים ומכוערים עד דמעות) - מזיינים היום דוגמניות...

תשקיע בפיקאפ, ובעיקר באינר גיים.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    40
    נקודות
    0

תודה לכולם על התגובות..
    ומריו אשמח אם תפנה אותי לחומר קצת יותר ספציפי

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אסף :O
    לייקים
    18
    נקודות
    5
    משפט מחץ
    אני יודע הכל. כמעט.

קיצר עיוני אתה ON.
    מעשי אתה OFF.

בוא נחשוב, מה צריך לעשות?

לצאת לשטח!
    תתחיל לצאת יותר וליישם אם אתה רוצה להתקדם.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

Slats Slats Slats...
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 27-10-2012 בשעה 17:40.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    קודם כל חשוב שתבין שמה שאני הולך להגיד זה לא במטרה לפגוע ..
    קח את הדברים לתשומת לבך ותעשה קצת "חושבים"

אני אעשה את זה ממש קצר:
    או שאתה ממש זיין על או שאתה זיין שכל .. אחד מהשניים
    בכל מקרה אתה מגלם סטראוטיפ גמור וזה נובע מבעיות שכדאי שתפתור עם עצמך
    בעיות? כל אחד שאין לו כוח למחויבות על הראש יש לו בעיות?
    אז הבן אדם רוצה לדפוק כל דבר שזז, מה רע בזה לעזאזל?

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי TheLizardKing צפיה בהודעה
    אז הבן אדם רוצה לדפוק כל דבר שזז, מה רע בזה לעזאזל?
    מה רע בזה?!?! - אולי אתה שוכח אבל גם *אני* זז!!!

אלוהים!!! מה הפיקאפ הזה עושה לאנשים...

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי minimax צפיה בהודעה
    שמע .. בקשר לזה שאתה לא מספיק מושך ..
    לא נתת יותר מידי פרטים .. אבל מה שאני יכול להניח זה שזה משהו בגישה שלך
    אולי אתה מראה שאתה מתאמץ יותר מידי כדי להשיג תשומת לב..
    אולי אתה overgaming
    יכולות להיות עוד סיבות .. תן פרטים ותמקד אותנו קצת ..

בקשר למועדונים.. איפה שיש רעש אתה לא אמור לדבר איתה.. זה סתם דבילי לשחק עם מישהי טלפון שבור באמצע מסיבה..
    אם בא לך לדבר איתה קח אותה לפינה שקטה או שתצאו החוצה ..

קודם כל חשוב שתבין שמה שאני הולך להגיד זה לא במטרה לפגוע ..
    קח את הדברים לתשומת לבך ותעשה קצת "חושבים"

אני אעשה את זה ממש קצר:
    או שאתה ממש זיין על או שאתה זיין שכל .. אחד מהשניים
    בכל מקרה אתה מגלם סטראוטיפ גמור וזה נובע מבעיות שכדאי שתפתור עם עצמך
    לא זיין על, ואני מקווה שאני לא זיין שכל. אני שונא חפרנים ומקווה שאני בעצמי לא אחד כזה..
    "אתה מגלם סטראוטיפ גמור וזה נובע מבעיות"- כפרה, אני בן אדם בריא כפי שאני יודע עד היום, אבל הגעתי למסקנה אחת ברורה בחיים שלי, שאני לא רוצה כרגע מערכת יחסים שתכבול אותי ולא תתן לי להנות מהחיים שלי.
    אתה רוצה להכנס למערכת יחסים ארוכה וממושכת עם בחורה? שהיא תיהיה האחת שלך כל החיים שלך? סבבה, תהנה. תעשה מה שאתה אוהב. אתה צריך להבין שלא כולם חושבים באותה צורה כמוך. אני לא רוצה מערכת יחסים. אני מעדיף לפלרטט עם מישהי במועדון ולסיים איתה במיטה באותה הלילה..מה קורה יום למחרת...זה כבר סרט אחר לגמרי. אם אתה לא מסכים איתי, זה גם בחירה שלך אבל לבוא ולהגיד שיש לי בעיות זה כבר חוצפה ואתה זה שצריך ללכת להבדק ולא אני. מה איכפת לך מה אני עושה עם החיים שלי? מי אתה שתבוא ותגיד שיש לי בעיות? מה בגלל שאני מעדיף אורח חיים אחר משלך? כי אני עושה החלטות אחרות משלך? נו אז מה! כל אחד והבחירות שלו! לא טוב לך עם זה? אתה לא יושן טוב בלילה? אז לך להבדק. בזמן שאתה תלך לפסיכולוג ותבכה שכואב לך בלב כי תפסת את חברה שלך מתחבקת עם חבר..אני כבר אהיה במיטה עם מישהי אחרת..אחרי הכל, כולנו נהנים וכולנו עושים את מה שהכי טוב בשבילנו, אז למה אתה הורס את זה ודוחף את הדעה שלך למקום שלא כדי לך להגיע אליו?

"מה רע בזה?!?! - אולי אתה שוכח אבל גם *אני* זז!!!

" אני מקווה מאד שצחקת על הערה של ה-"גם אני זז" כי אני לא בקטע של גברים אחי..בכל מקרה, מה שפיקאפ עושה לאנשים זה משנה להם את הזווית ראייה. כל אחד לוקח את זה לכיוון שטוב לו. לך טוב להכנס למערכת יחסים, לי טוב להכנס עם בחורה למיטה.

אני מקווה שהבנת את התפיסה שלי והגענו להבנה אחד עם השני..שיהיה יום טוב.

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה

" אני מקווה מאד שצחקת על הערה של ה-"גם אני זז" כי אני לא בקטע של גברים אחי..בכל מקרה, מה שפיקאפ עושה לאנשים זה משנה להם את הזווית ראייה. כל אחד לוקח את זה לכיוון שטוב לו. לך טוב להכנס למערכת יחסים, לי טוב להכנס עם בחורה למיטה.
    אני חושב שהוא התכוון לזה שיש אנשים שמפתחים ציפיות וחיים בסרט שהם יזיינו 15 פעמים ביום, 7 פעמים בשבוע וכל זה בעזרת "פיקאפ".
    בתכלס יש כאלה, ברור שלא במספרים שאמרתי אבל אתה מבין מה שאני אומר, הקטע הוא שתגיע להבנה הזאת בעצמך ולא בעזרת אנשים מפורום באינטרנט, ואז זה יוכל לבוא ממך ולצאת אורגינל בשטח, קפיש?

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

לא זיין על, ואני מקווה שאני לא זיין שכל. אני שונא חפרנים ומקווה שאני בעצמי לא אחד כזה..
    "אתה מגלם סטראוטיפ גמור וזה נובע מבעיות"- כפרה, אני בן אדם בריא כפי שאני יודע עד היום, אבל הגעתי למסקנה אחת ברורה בחיים שלי, שאני לא רוצה כרגע מערכת יחסים שתכבול אותי ולא תתן לי להנות מהחיים שלי
    אתה רוצה להכנס למערכת יחסים ארוכה וממושכת עם בחורה? שהיא תיהיה האחת שלך כל החיים שלך? סבבה, תהנה. תעשה מה שאתה אוהב. אתה צריך להבין שלא כולם חושבים באותה צורה כמוך. אני לא רוצה מערכת יחסים. אני מעדיף לפלרטט עם מישהי במועדון ולסיים איתה במיטה באותה הלילה..מה קורה יום למחרת...זה כבר סרט אחר לגמרי. אם אתה לא מסכים איתי, זה גם בחירה שלך אבל לבוא ולהגיד שיש לי בעיות זה כבר חוצפה ואתה זה שצריך ללכת להבדק ולא אני. מה איכפת לך מה אני עושה עם החיים שלי? מי אתה שתבוא ותגיד שיש לי בעיות? מה בגלל שאני מעדיף אורח חיים אחר משלך? כי אני עושה החלטות אחרות משלך? נו אז מה! כל אחד והבחירות שלו! לא טוב לך עם זה? אתה לא יושן טוב בלילה? אז לך להבדק. בזמן שאתה תלך לפסיכולוג ותבכה שכואב לך בלב כי תפסת את חברה שלך מתחבקת עם חבר..אני כבר אהיה במיטה עם מישהי אחרת..אחרי הכל, כולנו נהנים וכולנו עושים את מה שהכי טוב בשבילנו, אז למה אתה הורס את זה ודוחף את הדעה שלך למקום שלא כדי לך להגיע אליו?

הילדותיות שלך הורגת אותי XD המשך כך!

הוא לא התכוונן לזה...

אני מקווה שהבנת את התפיסה שלי והגענו להבנה אחד עם השני..שיהיה יום טוב.
    אם אתה חי את החיים שלך ככה .. אז בכיף שיהיה לך ..
    אבל לי פשוט לא נראה שאתה מזיין בחורה כל 15 דקות כמו שאתה מדבר ושכל מה שאתה אומר זאת חארטה
    למה?
    כי אתה מדבר כמו מי שרק גילה את התחום וכל החיים שלו לפני כן בנות לא התייחסו אליו ..
    זה נשמע ילדותי ופתאטי .. אם אתה באמת מזיין בערימות .. שאפו , מוריד בפניך את הכובע
    אבל אם אתה רק מדבר על זה אז זה נשמע עלוב
    נערך לאחרונה על ידי minimax; 28-12-2011 בשעה 15:41.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כן, אני ילדותי. ולא, אני לא מזיין בערמות. עניתי לך על השאלות שלך?
    אם אתה רוצה לחשוב בצורה שאתה חושב, תהנה. רק אל תהפוך את זה לריב. תריב עם עצמך בשקט בצד ותתפוצץ מצידי.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ

אם אתה רוצה לחשוב בצורה שאתה חושב, תהנה. רק אל תהפוך את זה לריב. תריב עם עצמך בשקט בצד ותתפוצץ מצידי.
    לא הפכתי את זה לריב.. באתי ואמרתי לך איך זה נראה מהצד
    מה שתעשה עם זה? עניין שלך

שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ

בקיצור אחי אל תיקח פה שום דבר אישי , פשוט תתרכז בך יותר ובדברים שאתה חושב ומאמין מאשר כמה ילדים באינטרנט שלך
    צא עם חברים שך ותעשה מה שבראש שלך, רק תיקח מפה כמה עצות כמו להשתחרר ודברים בסגנון וזהו יש לך אחלה לייף סטייל

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,012 | הודעות: 8,205,605 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect