|
|
חבל...
אחי חבל שרשמת את הספוילר בכותרת... תודה על הידיעה (זה סטורלין לפי דעתי)
נערך לאחרונה על ידי -Edge-; 27-12-2011 בשעה 16:46.
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
זה סטוריליין נטו
אלברטו ניפצע במפשעה? תגיד לו שיפסיק להיות כוסית!
זה נטו סטוריליין![]()
give him a SPOT LIGHT
I WALK ALONE
זה סטוריליין למי שיש ספק,פרסמו את זה באתר הרשמי וגם הוא הופיע בכיסא גלגלים ב-RAW.
נמאס לי מסתם פציעות מזוייפות, באלי שסין קארה יחזור כבר מהפציעה האמיתית שלו
אני ממש מסכים איתך, אבל זה נחמד לראות מידי פעם יכולות היי פלייר ולא רק את היכולות היותר טכניות שאנחנו רואים היום במאיין אבנט, אומנם חוץ מלזכות בMITB במזוודה לא יהיה לו סיכוי להיות אלוף[וגם זה לא יקרה כי למשל דניאל בראיין היה נותן פרומואים בזירה, הוא בקושי מדבר...] אבל יהיה נחמד אם יצמידו לו מנג'ר שהוא יחזור
אני מאוד אוהב לראות את זה בTNA אבל בWWE אין ממה ... יש מתאבקים שיכולים לתת לנו את זה אבל הWWE לא שמים דגש על מתאבקים כאלו, לא כמו בTNA שיש את מחלקת X שאנחנו רואים בא רק הייפליירים תותחים בקרבות מדהימים ומדי פעם מביאים מתאבקים אורחים וכאלו..
דניאל בריאן מתאבק מעולה ומגיע לו לזכות רק הבעיה שלא כל מתאבק שמגיע לו לזכות בגלל שקרע את התחת שלו שנים יכול להחזיק אליפות...זה במקרה שאתה מתאבק MMA, איגרוף וכאלו אבל פה אנחנו בהאבקות בידורית וזה כיוון שונה לגמרי אבל אין אופציות בWWE כי בשלוש שניים האחרונות הWWE רק מפסידים מתאבקים גדולים ומנסים לפתח מתאבקים חדשים וצעירים שלא ממש מצליחים לתפוס את העניין בWWE ולא משתווים לדור הקודם.
אפשר להשוואת את הכוכבים : אדג', בטיסטה, RVD, ג'ף הארדי, מר קנדי/הנדרסון, רנדי, סינה (כן ..סינה),
ל: מיז, פאנק, אלברטו, דניאל בריאן, שיימוס...
מיז היל מעולה ומתאבק בסדר בזירה לא יותר מזה, פאנק היל/פייס תותח ומתאבק מעולה בזירה רק יש לו יריצה בזירה מאז הפייסטרן, אלברטו מתאבק מעולה בזירה רק כבר משעמם על הגימיק והמיק' ולא מראה שינויים, בריאן מתאבק טוב בזירה על הפנים במיק', כריזמה...., שיימוס תותח כהיל, על המיק' על הגימיק אבל כפייס הוא חרא, לקקן ויותר גרוע מסינה.