קניתי לפני יומיים 3 מופנים עם הNEOPOINTS,היום בדקתי ראיתי שכאילו אתמול זה היום הראשון שהם צריכים להקליק ואתמול 2 מתוך 3 הקליקו 4 (8 ביחד) והשלישי לא הקליק שום דבר,צריך כבר למחזר אותו או לחכות?
קניתי לפני יומיים 3 מופנים עם הNEOPOINTS,היום בדקתי ראיתי שכאילו אתמול זה היום הראשון שהם צריכים להקליק ואתמול 2 מתוך 3 הקליקו 4 (8 ביחד) והשלישי לא הקליק שום דבר,צריך כבר למחזר אותו או לחכות?
|
|
להמתין כי עכשיו זה גם תקופת החגים בעולם
תמתין לפחות שבוע (חבל על הכסף של ההחלפה)
אתה צריך להבין את המשמעות של מחזור.
קודם כל תבין שאתה צריך להשאיר את המופנים 21 יום לפחות, ואז לראות אם הם רוויחיים לך או לא.
אל תשפוט על יום אחד זה כלום!
אם המופנים לא יילחצו במשך 15 יום הם יתמחזרו אוטומטית, ואתה לא תצטרך לשלם על זה.
כנס לפורום שם תתחיל לקרוא, תבין את משמעות המחזור.
אבל נגיד במשך 10 ימים הם ילחצו פחות מ10 קליקים,אז כדאי למחזר?בנתיים ה2 הראשונים ממש טובים,4 קליקים כל אחד שזה אומר AVG 4.
עריכה:עכשיו גם השלישי הקליק 4,יש לי AVG 2 זה טוב?
נערך לאחרונה על ידי YONIBB; 27-12-2011 בשעה 15:15.
תקשיב, אין לך מה למחזר מופנה שעבר רק 10 ימים.
אתה לא יודע עליו כלום עבר רק שבוע.
נקח דוגמא:
שבוע א'(עברו 7 ימים)- המופנה לחץ על 4 פרסומות השבוע ועומד על 4 לחיצות בסה''כ, נראה לא טוב אולי למחזר?
שבוע ב'(עברו 14 ימים)- המופנה לחץ על 8 פרסומות השבוע ועומד על 12 לחיצות ב סה''כ, המופנה רווחי אין על מה להתווכח אך עדיין לא וודאי.
שבוע ג'( עברו 21 ימים)- המופנה לחץ על 10 פרסומות השבוע ועומד על 22 לחיצות בסה''כ, המופנה רווחי אין מה למחזר.
כמובן שאחרכך ממשיכים לעקוב אבל זה דוגמא למופנה, ששבוע ראשון אתה רואה שלא טוב אבל אתה משאיר ופתאום הוא משתפר.
ואם הייתה ממחזר? היית מפסיד מופנה כזה מבין?
אל תתווכח, זה לא תלוי בפרמטרים, אם המופנה לא פעיל ה Auto Recycle ייטפל בו.
תקשיב יהיו ימים שהמופנה לא ילחץ בכלל נגיד?כי אתמול ה2 שלחצו 4 פעמים היום לא לחצו בכלל והמופנה שאתמול לא לחץ בכלל לחץ היום 4 (איזה קטע..),אז יכול לקרות מקרה שיהיו ימים שהמופנה לא ילחץ בכלל?ואגב מה עדיף לי,להגיע לפייאוט ולמשוך כסף לפייפאל או לקנות מופנים בכסף שאני מרוויח בMAIN BLANCE,עד שאני יגיע לנגיד 50-100 מופנים ואז להגיע לפייאוט ולמשוך למרות שאני לא גולדן .