נכתב במקור על ידי גלידה בוריס מה אתה הולך לישון?!?!?!!?!?!?!!?!$%$%&^&$%& לא, אני פה עד הבוקר..
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 לא, אני פה עד הבוקר.. אה אני פה עד לרגע שיהיה משעמם מאוד
קוראים לי חומוס
אני מרכיז בזאת, שירדתי מהתראת גזרה חמה, לאחר כ2 שריפות דירה שהיו לי השבוע... ברוך ה' מתחיל לי החופש... פאק, תשבעו לי שנשאר רק 24 שעות!
חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף חינוך לעושר, יציל את הדור החדש חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש "חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס אה אני פה עד לרגע שיהיה משעמם מאוד בוא תעזור לי להגיע ל2000 הודעות נו
נכתב במקור על ידי -Flame- אני מרכיז בזאת, שירדתי מהתראת גזרה חמה, לאחר כ2 שריפות דירה שהיו לי השבוע... ברוך ה' מתחיל לי החופש... פאק, תשבעו לי שנשאר רק 24 שעות! פיי אתה כבר בשלב של מעטפת פנימית?
נכתב במקור על ידי -Flame- אני מרכיז בזאת, שירדתי מהתראת גזרה חמה, לאחר כ2 שריפות דירה שהיו לי השבוע... ברוך ה' מתחיל לי החופש... פאק, תשבעו לי שנשאר רק 24 שעות! תתחבר .
מי ראה תפרק האחרון של עספור? יואוווו איזה פרק!!
יצאתי קצת.. לילה טוב
נכתב במקור על ידי NEYMAR מי ראה תפרק האחרון של עספור? יואוווו איזה פרק!! איכסה עספור.
...........
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 בוא תעזור לי להגיע ל2000 הודעות נו אני כאן למענך!!!!!! יוגורט
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס אני כאן למענך!!!!!! יוגורט לא לא שניצל.
נכתב במקור על ידי By The Way לא לא שניצל. שניצל יוגורט לא כשר
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס אני כאן למענך!!!!!! יוגורט מחית תפוחים
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 מחית תפוחים מה אתה תינוק 0___0? קבב רומני!
חוקי הפורום