נכתב במקור על ידי
rodney1
לא זיין על, ואני מקווה שאני לא זיין שכל. אני שונא חפרנים ומקווה שאני בעצמי לא אחד כזה..
"אתה מגלם סטראוטיפ גמור וזה נובע מבעיות"- כפרה, אני בן אדם בריא כפי שאני יודע עד היום, אבל הגעתי למסקנה אחת ברורה בחיים שלי, שאני לא רוצה כרגע מערכת יחסים שתכבול אותי ולא תתן לי להנות מהחיים שלי
אתה רוצה להכנס למערכת יחסים ארוכה וממושכת עם בחורה? שהיא תיהיה האחת שלך כל החיים שלך? סבבה, תהנה. תעשה מה שאתה אוהב. אתה צריך להבין שלא כולם חושבים באותה צורה כמוך. אני לא רוצה מערכת יחסים. אני מעדיף לפלרטט עם מישהי במועדון ולסיים איתה במיטה באותה הלילה..מה קורה יום למחרת...זה כבר סרט אחר לגמרי. אם אתה לא מסכים איתי, זה גם בחירה שלך אבל לבוא ולהגיד שיש לי בעיות זה כבר חוצפה ואתה זה שצריך ללכת להבדק ולא אני. מה איכפת לך מה אני עושה עם החיים שלי? מי אתה שתבוא ותגיד שיש לי בעיות? מה בגלל שאני מעדיף אורח חיים אחר משלך? כי אני עושה החלטות אחרות משלך? נו אז מה! כל אחד והבחירות שלו! לא טוב לך עם זה? אתה לא יושן טוב בלילה? אז לך להבדק. בזמן שאתה תלך לפסיכולוג ותבכה שכואב לך בלב כי תפסת את חברה שלך מתחבקת עם חבר..אני כבר אהיה במיטה עם מישהי אחרת..אחרי הכל, כולנו נהנים וכולנו עושים את מה שהכי טוב בשבילנו, אז למה אתה הורס את זה ודוחף את הדעה שלך למקום שלא כדי לך להגיע אליו?
הילדותיות שלך הורגת אותי XD המשך כך!
"מה רע בזה?!?! - אולי אתה שוכח אבל גם *אני* זז!!!
אלוהים!!! מה הפיקאפ הזה עושה לאנשים..." אני מקווה מאד שצחקת על הערה של ה-"גם אני זז" כי אני לא בקטע של גברים אחי..בכל מקרה, מה שפיקאפ עושה לאנשים זה משנה להם את הזווית ראייה. כל אחד לוקח את זה לכיוון שטוב לו. לך טוב להכנס למערכת יחסים, לי טוב להכנס עם בחורה למיטה.
הוא לא התכוונן לזה...
אני מקווה שהבנת את התפיסה שלי והגענו להבנה אחד עם השני..שיהיה יום טוב.