קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח שטח] Camo - הטרנד הכי גדול בארה''ב. כנסו!
    על ידי GoThiCa בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 05-12-2008, 15:29
  2. תגובות: 36
    הודעה אחרונה: 28-11-2008, 18:52
  3. דיווח|עוד משחק דפדפן...
    על ידי NoXitBand בפורום משוב
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 26-10-2007, 16:24
  4. דיווח|פירסם משחק דפדפן!
    על ידי NoXitBand בפורום משוב
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 13-10-2007, 12:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

דיווח שטח | משחק פאבים - סגירת NC מעניינת.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ברירת מחדל דיווח שטח | משחק פאבים - סגירת NC מעניינת.

אהלן חברים ,

הסיבה שהחלטתי לכתוב את הדיווח הזה היא לא כי אני מתלהב מסגירת מספר, עשיתי את זה כבר הרבה פעמים, אלא הדרך שבה עשיתי את זה, אני חושב שהרבה ממכם יכולים לקחת מזה משהו.

יש אומן פיתוי בשם Craig, אני לא זוכר את השם משפחה, אבל לא מזמן ראיתי הרצאה שלו שהוא מדבר על זה שבפאבים הוא אף פעם לא סוגר מספר כשהוא ניגש אל הסט אלא הוא ייגש לאותו הסט מספר פעמים כל פעם וישאר עם הסט מספר דקות כל פעם.

היתרונות של השיטה:
    - ניתן לעבוד על המון סטים שונים בו זמנית. (הבנות רואות אותך עם עוד בנות).
    - אף פעם אין בעיה של "מה לאמר" (בגלל פרקי הזמן הקצרים שאנחנו נמצאים בסט כל פעם)
    - הבנות לא מרגישות מאויימות (יוצר נוחות), אתה נשאר למספר דקות כל פעם ולא מתעלק עליהם - (פחות סיכויי לטעויות פוטנציאליות).
    - יוצר עניין (מי זה הבחור הזה שבא והלך כאילו הוא לא רוצה מאיתנו כלום?)

ועכשיו לדיווח:

יצאתי עם חבר למסיבה, במסיבה היו בעיקר קטינות וחרא מוסיקה, התחפפנו משם תוך רבע שעה וחיפשנו פאב נחמד לשבת בו.
    מצאנו פאב עם אווירה טובה, ישר כשנכנסו העיניים שלי תפסו 3 בנות מדהימות שישבו ליד שולחן, לצורך הדיווח בולנדינית וברונטית hb9 ועוד ברונטית hb8, חוץ מהם היה עוד סט של בחורות שנראו לא משהו בכלל.
    תפסתי מקום טוב לשבת קרוב לסט, התייעצתי עם הwing שלי וחיכיתי שהשתייה שהזמנתי תגיע.

השתייה הגיע, לגמתי מהבירה שלי ויצאתי לעבר הסט.
    בדיוק לפני שיצאתי הברונטית שנראת יותר טוב מבין שני הברונטיות קמה לשירותים אז התכוננתי לזה שהיא תפריע לי באמצע.
    ניגשתי אל הסט ואמרתי שאני מצטער שלא הצגתי את עצמי עד עכשיו פשוט חיכיתי שהשתייה שלי תגיע, נעים מאוד רועי.
    לחצתי את היד לשתי הבחורות שאלתי אותם איך קוראים להם ואמרתי להם שבאתי להציע להם משחק,
    בסוף הערב לפני שהם הולכות שיבואו לאמר לי שלום ואם אני לא יזכור את השם שלהם אני יזמין אותם לשתייה אבל אם הם לא זוכרות את השם שלי הם מזמינות אותי לשתייה, העסקה הזאת שברה את הקרח באופן מדהים הבנות ממש התלהבו ואמרו יאלה, אמרתי להם שהחברה שלהם שהלכה לשירותים היא חלק מהעסקה ושאלתי אותם איך קוראים לה.
    הבחורה חזרה מהשירותים ראתה אותי עם הבנות ולא בדיוק הבינה מה קורה, אמרתי לה "היי - X (השם שלה), ולחצתי לה את היד, היא שאלה אותי אם היא מכירה אותי, אמרתי לה שכן ושאני לא מאמין שהיא לא זוכרת אותי ושחברות שלה קראו לי לשולחן.
    חברות שלה זרמו עם המשחק שהיא לא זוכרת אותי ושהיא מגעילה, אמרתי לה שאני לא רוצה לדבר איתה יותר, התרחקתי ממנה כמה צעדים, עוד קצת טיזינג ואז סיפרנו לה שעבדנו עליה.
    בשלב הזה כל הבחורות כבר ממש צחקו הייתי חזק בתוך הסט, עדכנו את הברונטית שחזרה מהשירותים בעסקה, שאלתי מה השמות שלהם עוד פעם כדי להיות בטוח וניצלתי את הזדמנות כדי לנסות לנחש את העדה שלהם לפי השם שלהם (קצת קולד רידינג לא מזיק), הhb8 הייתה מהעדה שלי אז ניצלתי את ההזדמנות כדי לתת לה כיפים (קינו).
    אמרתי להם שחבר שלהם מחכה לי ואני לא אחד שמפקיר חבר אבל לפני שאני הולך אני רוצה להראות להם איזה קסם, הראתי לבלונדינית את הקסם והוא פעל מושלם, בשנייה שהוא פעל כל הבחורות היו בשוק, זה היה השיא של השיחה וברגע הזה פשוט אמרתי להם יאלה ביי והלכתי. (העוצמה של לעזוב את הסט ברגע השיא זה משהו כל כך חזק ליצירת משיכה שפשוט קשה לי לתאר).

חזרתי לחבר שלי והתיישבתי, לא עברו 2 דקות והבלונדינית באה לשולחן שלנו וביקשה שאני יספר לה איך עשיתי את זה, אמרתי לה שנדבר אחרי זה ושתחזור לחברות שלה.

טוב, עברה לה שעה וחצי סיימנו כבר מזמן את השתייה שלנו, אני אישית רציתי ששלושת הבחורות יבואו לשולחן שלי ויצעקו את השם שלי וישמחו שהם זוכרות (זאת בעצם המטרה של כל העסקה הזאת), אבל היינו צריכים ללכת אז ניגשתי מיוזמתי ואמרתי להם שאנחנו צריכים ללכת אבל לא שכחתי את התערבות, הם ישר אמרו רועי ואני אמרתי את השמות שלהם, רק לצערי הרב (או לא?) מסתבר שלא הבנתי את השם של אחת מהם טוב אז הפסדתי בהתערבות, (תדאגו לברר טוב טוב מה השם אם אתם משתמשים בשיטה הזאת).
    טוב, אין ברירה לקחתי את זה כמו ג'נטלמן והזמנתי את כולם לצייס'ר, הזמנתי את הwing שלי להצטרף והצגתי להם אותו, (אמרתי לו מראש שאני רוצה את הבלונדינית) הwing שלי עבד מעולה, הוא פשוט דיבר עם שני הברונטיות בזמן שאני דיברתי עם הבלונדינית, היא ביקשה שאני ילמד אותה את הקסם ואמרתי לה שלא, הפיקוק שהבאתי למסיבה בלט מהכיס של המעיל שלי והיא שאלה אותי מה זה, סיפרתי לה שבדיוק היינו במסיבה ונתתי לה ללבוש את הפיקוק, המשכנו לדבר עוד כמה דקות החלפנו עוד מידע אחד על השני ואמרתי לה שאני יספר לה איך עשיתי את הקסם כשאני יקח אותה לאנשהו וניהיה לבד, הוצאתי את הפלאפון ואמרתי לה לרשום את המספר, היא הסתכלה עלי במשך 15 שניות בערך, אף אחד לא שבר קשר עין ולא הוציא מילה, שברתי את השתיקה בזה שאמרתי לה, אני יודע שאת קצת מתקשה עם פלאפונים אבל הסוד זה לתקתק על המסך, היא צחקה ורשמה את המספר, התקשרתי אליה כדי שיהיה לה גם את שלי, הבאתי לה את הלחי שלי כדי שתתן לי נשיקה של שלום, היא הביאה חרא נשיקה אז אמרתי לה לנשק עוד פעם נשיקה ארוכה ועם רגש, הפעם היא השקיעה, נתתי לה גם נשיקה והלכנו.

אני מקווה שזה יתפתח לאנשהו יותר מזה, אני בהחלט מתכוון להזמין אותה לצאת, זאת פעם ראשונה שהשתמשתי בשיטה הזאת שלא לסגור את המספר ברגע שאני עוזב את הסט אלא לתת לזמן לעשות את שלו ובאמת שזה יוצר נוחות בצורה מטורפת, ואני ממליץ לכולם לנסות את זה.

למרות שבבאר הספציפי הזה היה רק סט אחד בבארים מפוצצים שהמון בחורים מתחילים עם בחורות ומתעלקים עליהם השקעה של 5 דקות בכל סט ולצאת עם עשרה מספרי טלפון בלי לעשות כלום יכול להיות מדהים.

מקווה שנהנתם , תגובות ושאלות יתקבלו בברכה .
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 25-12-2011 בשעה 04:57.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

אהבתי את הדיווח ואת המשחק, עוד יותר אהבתי את הזרימה שלך וההזרמה של הבנות
    השיטה הזאת של קרייג היא משהו שמיסטרי מדבר עליו המון זה לא משהו שהוא המציא תהיה בטוח...
    ברגע שאתה מזהה איזשהיא התנגדות תמיד כדי להפנות כתף קרה ולנסות שוב אח"כ, לתת להן את התחושה שהן מפספסות משהו ואולי בכל מקרה היה כדאי... ואז לתת להן הזדמנות נוספת...
    זאת השיטה גם לשבור LMR (last minute resistance(

אני אישית לא אוהב את הקטע הזה של לנשק על הלחי, זה לא מתאים למנטליות הישראלית זה קצת צ'יזי (נדוש) כזה... ומוזר
    אני מאמין שאין שום בעיה להשאיר רושם בעזרת מילים ואת קינו אפשר לשמור לדייט ברגע שמקבלים מספיק סימנים (חשוב שקינו יתבצע עם בטחון ושישר שאתה רואה את בדייט תן לה נשיקה על הלחי כאילו כבדרך אגב (לא ביג דיל) אני חושב שכבר אמרתי, אם כבר התנשקתם לדוגמא בסיום דייט ראשון או שני, הדייט הבא אתם מתנשקים ישר, שוב לא ביג דיל)

חפרתי חחח, אני אוסיף ואומר שזה רק אני... ויכול להיות שזאת אמונה מגבילה בכלל ושאני טועה.

אהבתי את הדיווח מאוד ונהנתי לקרוא אותו.

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי enigmayo צפיה בהודעה
    אהבתי את הדיווח ואת המשחק, עוד יותר אהבתי את הזרימה שלך וההזרמה של הבנות
    השיטה הזאת של קרייג היא משהו שמיסטרי מדבר עליו המון זה לא משהו שהוא המציא תהיה בטוח...
    ברגע שאתה מזהה איזשהיא התנגדות תמיד כדי להפנות כתף קרה ולנסות שוב אח"כ, לתת להן את התחושה שהן מפספסות משהו ואולי בכל מקרה היה כדאי... ואז לתת להן הזדמנות נוספת...
    זאת השיטה גם לשבור LMR (last minute resistance(

אני אישית לא אוהב את הקטע הזה של לנשק על הלחי, זה לא מתאים למנטליות הישראלית זה קצת צ'יזי (נדוש) כזה... ומוזר
    אני מאמין שאין שום בעיה להשאיר רושם בעזרת מילים ואת קינו אפשר לשמור לדייט ברגע שמקבלים מספיק סימנים (חשוב שקינו יתבצע עם בטחון ושישר שאתה רואה את בדייט תן לה נשיקה על הלחי כאילו כבדרך אגב (לא ביג דיל) אני חושב שכבר אמרתי, אם כבר התנשקתם לדוגמא בסיום דייט ראשון או שני, הדייט הבא אתם מתנשקים ישר, שוב לא ביג דיל)

חפרתי חחח, אני אוסיף ואומר שזה רק אני... ויכול להיות שזאת אמונה מגבילה בכלל ושאני טועה.

אהבתי את הדיווח מאוד ונהנתי לקרוא אותו.
    שמעתי את מיסטרי מדבר על לפתוח הרבה סטים בו זמנית ואפילו להכיר אותם אחד לשני אבל לא שמעתי אותו מדבר על להיות 2-3 דקות בסט, למרות שלא עשיתי את זה הפעם כי הם היו הסט היחידי במקום ולא היה ממש טעם.
    קרייג מדבר על ללכת לסט, להרים איתם כוסית לדוגמה וללכת ישר, אחרי זה לחזור אליהם עוד פעם ולעשות עוד משהו קטן וכו' וכו'.

בקשר לנשיקה על הלחי, אני לא חושב שזה ממש צ'יזי דווקא כל פעם שהשתמשתי בזה הבחורות צחקו וזה מראה שיש לך הרבה ביטחון.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

איזה קסם עשית בדיוק? אתה יכול לתאר ולהסביר אותו.. וגם כאילו פתאום באמצע שיחה אמרת אני רוצה להראות לכן קסם?
    ובעצם ההתערבות הייתה כמטרה של פתיחה לא?
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי .Tal צפיה בהודעה
    איזה קסם עשית בדיוק? אתה יכול לתאר ולהסביר אותו.. וגם כאילו פתאום באמצע שיחה אמרת אני רוצה להראות לכן קסם?
    ובעצם ההתערבות הייתה כמטרה של פתיחה לא?
    אני בכוונה לא רשמתי מה היה הקסם כי זה לא מה שרציתי שיתייחסו אליו, הקסם שימש ככלי משיכה = סקרנות, אתה יכול להשתמש בכל דבר שיוצר משיכה, אם מאוד חשוב לך להשתמש בקסם אני בטוח שאם תרשום בגוגל קסמים לבארים אתה תמצא כמה ואם לא תמצא וזה עד כדי כך חשוב לך תשקיע 100 שקל לשיעור חד פעמי אצל קוסם ואפילו תקבל כמה טריקים.

לשאלה הבאה, כן באמצע השיחה אמרתי להם שאני רואה להראות להם קסם רק ידעתי לחבר את זה, כמו שרשמתי אמרתי להם שאני צריך לחזור לחבר שלי ולפני שאני הולך אני רוצה להראות להם משהו קטן שמישהו הראה לי (ככה אם הקסם לא היה עובד האשמה היא לא עלי, מישהו הראה לי את זה).

עכשיו בקשר להתערבות, אפשר לאמר שזה היה חלק מהפתיח אבל זה בעיקר אמור להבטיח שאני ייצור קשר נוסף עם הסט במהלך הערב.
    נערך לאחרונה על ידי R0Y; 27-12-2011 בשעה 01:47.

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

מי שדיבר פה על קינו, יש לי משהו להעיר בעניין:

קינו זה רוב המשיכה.

אתה יכל להיות רק איזה חודש בתחום אבל להשקיע את כל כולך בלדעת איך לגעת ולקדם עניינים ותסמוך עליי אתה תסגור יותר מאנשים שטובים ממך במשחק אבל שוכחים את החשיבות של הקינו.

נגעת - נסעת.

תנסה לפתוח עשר סטים בלי נגיעה בכתף בהתחלה, כיפים, וקינו של קריאה במשהו (זה יכל להיות גם קריאה בשיער/צוואר וכ''ו)...

ועשר סטים עם כל הדברים הללו.

ההבדל יהיה גדול, משמעותי ובלתי ניתן לערעור.

אפילו הנגיעה בכתף בהתחלה גורמת לה להיענות לפתיח שלך בצורה הרבה יותר טובה.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 27-12-2011 בשעה 15:23.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

זה מה שנקרא אמן פיתוי אמיתי

נתת לי השראה מטורפת אחי !!

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    רועי
    לייקים
    146
    נקודות
    75

ציטוט נכתב במקור על ידי shomen צפיה בהודעה
    זה מה שנקרא אמן פיתוי אמיתי

נתת לי השראה מטורפת אחי !!
    חחח תודה על המחמאה אבל הדרך עוד ארוכה, שמח שנתתי לך השראה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,004 | הודעות: 8,198,597 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect