קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. נפרדתי מחברה שלי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 11-01-2007, 17:14
  2. תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 26-03-2006, 14:06
  3. נפרדתי מחברה שלי, והיא מנסה להיתנקם בי!
    על ידי rel!/\/ בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 07-12-2005, 23:25
  4. נפרדתי מחברה שלי...
    על ידי P1oneer` בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 26-11-2005, 05:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

נמאס לי מחברה שלי.

ברירת מחדל נמאס לי מחברה שלי.

אני בן 15 וחצי ויש לי חברה כבר 4 חודשים.
    בזמן האחרון יותר נכון בשבועות האחרונים [שבועיים שלוש] מתחיל להימאס לי מחברה שלי כאילו מרגיש שכבר מיציתי, אני כבר לא מתרגש ממנה כמו פעם, לא כיף לי לצאת איתה כמו פעם, זה כבר נהפך לשיגרה ואני כבר לא בטוח אם אני אוהב אותה או פשוט רגיל אליה.
    חשבתי על פרידה אבל אז חשבתי על איך זה יהיה בלעדיה ואמרתי שאינמצב בעולם! אם אני אראה אותה עם מישהו אחר אני פשוט אתמוטט, אני אקרע מבפנים.
    אבל לעומת זאת זה לא שאני סובל איתה אבל גם לא "כיף" לי איתה כמו פעם, אני לא מרגיש ת'אהבה באוויר מכו פעם, את הניצוץ.
    וזה לא שאנחנו לא עושים כלום, עשינו כבר סקס, הלכנו לכל מקום אפשרי יחד, סרטים, הצגות, לונה פארק, כל דבר אפשרי! כל קניון באיזור חרשנו, בכל מקום כבר היינו!
    ההורים שלה אוהבים אותי, אני כבר בן בית אצלם, בא אליה המון היא אליי, ההורים כבר מכירים אותי ממש טוב וממש אוהבים אותי וההורים שלי מכירים אותה זה כבר הפך למן זוגיות של שנים, אני מרגיש שאני איתה כבר שנה!

בכל זאת מה עושים ?
    אני מרגיש שבאלי משהו חדש, נימאס לי מהשיגרה הזאת, אבל בכל זאת אם אני אראה אותה עם מישהו אחר אני אתרסק!

2. קישורים ממומנים

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

שלום לך,
    קודם כל כמה זמן אתם ביחד?
    לדעתי, אין כל טעם במערכת יחסים שמישהו לא אוהב את השני.
    אם אתה מרגיש שזה המצב, תסביר לה את זה, ובמקרה הכי גרוע תפרדו.
    לא סוף העולם אם תפרדו, אתה תמיד תמצא גם מישהי אחרת אם תרצה, ואולי תחזרו להיות ביחד בעתיד. מי יודע?
    אל תיקח קשה את הפרידה, שבוע שבועיים יהיה קשה ויעבור, אני מבטיח לך!
    אני מאמין שיהיה בסדר
    אם אתה רוצה עוד עזרה אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

תסביר לה את מה שאתה מסביר לנו.
    קח לך הפסקה ממנה לתקופת זמן (כמה שתרגיש) ותראה איך אתה מרגיש בלעדיה.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אני בן 15 וחצי ויש לי חברה כבר 4 חודשים.
    בזמן האחרון יותר נכון בשבועות האחרונים [שבועיים שלוש] מתחיל להימאס לי מחברה שלי כאילו מרגיש שכבר מיציתי, אני כבר לא מתרגש ממנה כמו פעם, לא כיף לי לצאת איתה כמו פעם, זה כבר נהפך לשיגרה ואני כבר לא בטוח אם אני אוהב אותה או פשוט רגיל אליה.
    חשבתי על פרידה אבל אז חשבתי על איך זה יהיה בלעדיה ואמרתי שאינמצב בעולם! אם אני אראה אותה עם מישהו אחר אני פשוט אתמוטט, אני אקרע מבפנים.
    אבל לעומת זאת זה לא שאני סובל איתה אבל גם לא "כיף" לי איתה כמו פעם, אני לא מרגיש ת'אהבה באוויר מכו פעם, את הניצוץ.
    וזה לא שאנחנו לא עושים כלום, עשינו כבר סקס, הלכנו לכל מקום אפשרי יחד, סרטים, הצגות, לונה פארק, כל דבר אפשרי! כל קניון באיזור חרשנו, בכל מקום כבר היינו!
    ההורים שלה אוהבים אותי, אני כבר בן בית אצלם, בא אליה המון היא אליי, ההורים כבר מכירים אותי ממש טוב וממש אוהבים אותי וההורים שלי מכירים אותה זה כבר הפך למן זוגיות של שנים, אני מרגיש שאני איתה כבר שנה!

בכל זאת מה עושים ?
    אני מרגיש שבאלי משהו חדש, נימאס לי מהשיגרה הזאת, אבל בכל זאת אם אני אראה אותה עם מישהו אחר אני אתרסק!

גבר, כל מה שאמרת הוא טבעי לחלוטין.

בני אדם, לא אמורים לחיות בזוגות.
    אתה ורבים אחרים, רוב האוכלוסיה בעולם, לא מסוגלים לחיות בזוגות.
    אחד מתוך כל ארבע זוגות בישראל מתגרש,
    ארה"ב - 50% אחוזי גירושין, פינלנד -64% אחוזי גירושין,
    אירופה - 46% אחוזי גירושין בממוצע.

לא נועדנו לחיות בזוגות,
    אל תרגיש אשם שזה הטבע שלך לא לחיות בזוגות,
    כמו שת'לא צריך להרגיש אשם שאתה אוכל בשר - שזה הטבע שלך.

One Shot - One Kill

משתמש ותיק האוואטר של Mr.YeLLoW
    שם פרטי
    תמיר
    לייקים
    102
    נקודות
    16,689
    משפט מחץ
    יוסי ומשה קפצו מבניין.. מה אכפת לקיפוד, הוא לא מעשן

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה

לא נועדנו לחיות בזוגות,
    וואי כל כך מעודד אהבה.. חחחחח

אני לא יודע אם בני האדם טבעם לחיות בזוגות או לא אבל מה שאני בטח יודע, שהדבר הכי כיף אחרי גמירה מינית זה להיות מאוהב.
    אז עם כל הכבוד למה שצריך להיות ולמה שאנחנו צריכים לעשות, אתה צריך לעשות מה שיעשה לך טוב.
    התחושה שלך היא נפוצה מאוד ב 90% מהמקרים אחרי שעושים סקס בפעם הראשונה.
    אתה מרגיש שמיצית, כבר עשיתם הכל, אין את ההתרגשות של ההתחלה, אתה בטוח שהיא אוהבת אותך ואין לך בכלל ספק וזה גורם לך להרגיש שכבשת את הפסגה ואין יותר אתגר.
    יש לי שיטה ממש נחמדה בשבילך אבל אני לא יודע אם תוכל לממש אותה.
    כשזוג מגיע למצב כזה הדרך הכי טובה לפיתרון היא כזו:
    תהיה איתה 5-7 ימים, אבל כל הזמן איתה, בלי הפסקות. אני לא יודע אם היא גרה לידך או לומדת באותו בית ספר איתך ואם בכלל יש לכם פנאי אבל תנסה את זה.. פשוט תהיו תקועים אחד בתחת של השני במשך כמעט שבוע.
    אני מבטיח לך שאחרי שבוע ביחד אתה תהיה בטוח במאה אחוז אם אתה אוהב אותה ואם כדאי שתיפרדו או לא - זה סיכוי של 50-50 אז אל תצפה לכלום.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי Mr.YeLLoW צפיה בהודעה

אני לא יודע אם בני האדם טבעם לחיות בזוגות או לא אבל מה שאני בטח יודע, שהדבר הכי כיף אחרי גמירה מינית זה להיות מאוהב.
    אז עם כל הכבוד למה שצריך להיות ולמה שאנחנו צריכים לעשות, אתה צריך לעשות מה שיעשה לך טוב.
    אתה מרגיש שמיצית, כבר עשיתם הכל, אין את ההתרגשות של ההתחלה, אתה בטוח שהיא אוהבת אותך ואין לך בכלל ספק וזה גורם לך להרגיש שכבשת את הפסגה ואין יותר אתגר.
    תהיה איתה 5-7 ימים, אבל כל הזמן איתה, בלי הפסקות. אני לא יודע אם היא גרה לידך או לומדת באותו בית ספר איתך ואם בכלל יש לכם פנאי אבל תנסה את זה.. פשוט תהיו תקועים אחד בתחת של השני במשך כמעט שבוע.
    אני מבטיח לך שאחרי שבוע ביחד אתה תהיה בטוח במאה אחוז אם אתה אוהב אותה ואם כדאי שתיפרדו או לא - זה סיכוי של 50-50 אז אל תצפה לכלום.
    מה הקשר בין אהבה לתשוקה?

אהבה זה רגש, משהו רוחני,
    ותשוקה זה צורך טבעי.

אין שום קשר בינהם.

One Shot - One Kill

קודם כל תודה לכולם.

זה כבר קרה, בחופש הזה, היינו תקועים אחד בתחת של השני, כל יום היינו ביחד כל היום.
    וכן קצת התחיל להימאס לי, תיראת את מה שאנ מרגיש יותר טוב ממני.
    "כבשת את הפיסגה ואין יותר אתגר" זאת בדיוק ההרגשה שלי, למקום הזה אני רוצה להגיע כשאני אחפש מישהי להינשא לה בעתיד.
    כרגע ? כל הכיף זאת הדרך עד לפיסגה, אבל בעצם זה יוצר תדמית של ילד זין שגורם לנשים להתאהב בו ואז זורק אותן ואנלא אחד כזה ואנלא רוצה להיות אחד כזה.
    אמרתי עוד משהו, אם ניפרד ואני אראה אותה עם מישהו אחר אני באמת שאני אקרע אני ארגיש כל כך רע מבפנים וזה ישגעעע אותי אפילו אם אני אמצא מישהי חדשה כי כן אני אמצא בלי בעיה ולא לא בגלל שחצנות בגלל שכבר יש כמה ילדות שאמרו לי שהם בקטע שלי אבל זה לא העיינין.
    גם אם תיהיה לי מישהי ואני אראה אותה עם מישהו אחר זה יטריף לי תשכל!

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה

לא נועדנו לחיות בזוגות,
    אני לא כל כך הבנתי מה אתה מנסה לומר ? שצריך להישאר רווק ?

ושוב אם אפשר עצה פשוטה, אם הייתם בסיטואציה שלי מה הייתם עושים ? ניפרדים ? נשארים ? מנסים לתקן ? מה ?
    ד"א זה לא קצת יעליב אותה אם אני אדבר איתה על זה, כי בכל זאת לומר לחברה שלך שאתה לא יודע אם אתה אוהב אותה יותר זה אכזרי בטירוף.

משתמש ותיק האוואטר של Mr.YeLLoW
    שם פרטי
    תמיר
    לייקים
    102
    נקודות
    16,689
    משפט מחץ
    יוסי ומשה קפצו מבניין.. מה אכפת לקיפוד, הוא לא מעשן

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    קודם כל תודה לכולם.
    זה כבר קרה, בחופש הזה, היינו תקועים אחד בתחת של השני, כל יום היינו ביחד כל היום.
    וכן קצת התחיל להימאס לי, תיראת את מה שאנ מרגיש יותר טוב ממני.
    "כבשת את הפיסגה ואין יותר אתגר" זאת בדיוק ההרגשה שלי, למקום הזה אני רוצה להגיע כשאני אחפש מישהי להינשא לה בעתיד.
    כרגע ? כל הכיף זאת הדרך עד לפיסגה, אבל בעצם זה יוצר תדמית של ילד זין שגורם לנשים להתאהב בו ואז זורק אותן ואנלא אחד כזה ואנלא רוצה להיות אחד כזה.
    אמרתי עוד משהו, אם ניפרד ואני אראה אותה עם מישהו אחר אני באמת שאני אקרע אני ארגיש כל כך רע מבפנים וזה ישגעעע אותי אפילו אם אני אמצא מישהי חדשה כי כן אני אמצא בלי בעיה ולא לא בגלל שחצנות בגלל שכבר יש כמה ילדות שאמרו לי שהם בקטע שלי אבל זה לא העיינין.
    גם אם תיהיה לי מישהי ואני אראה אותה עם מישהו אחר זה יטריף לי תשכל!
    אני לא כל כך הבנתי מה אתה מנסה לומר ? שצריך להישאר רווק ?
    ושוב אם אפשר עצה פשוטה, אם הייתם בסיטואציה שלי מה הייתם עושים ? ניפרדים ? נשארים ? מנסים לתקן ? מה ?
    ד"א זה לא קצת יעליב אותה אם אני אדבר איתה על זה, כי בכל זאת לומר לחברה שלך שאתה לא יודע אם אתה אוהב אותה יותר זה אכזרי בטירוף.
    אני באמת הייתי לא מזמן במצב שלך בדיוק.
    אמרתי את זה לחברה שלי, והיא אמרה שגם היא מרגישה ככה. ( אני מאמין שג אצלך זה ככה כי הרי מרגישים את זה אחד על השני).
    דיברנו דיברנו דיברנו בכינו וזה כבר היה נראה אבוד,ובסוף החלטנו "להתחיל את הקשר מחדש". עכשיו אנחנו התחלנו לדבר כזה קצת יותר עמוק, בלי שקרים בכלל, יותר דיבורים של אמת ולא כדי לנסות להתחבב כמו שזה בהתחלה, וגיליתי דברים שלא ידעתי קודם, וכן זה הפך להיות יותר מעניין.
    במקרה כמה ימים אחרי שדיברנו גם היה לנו חופש אחד מהשני (היא נסעה לחו"ל) וכן כשהיא חזרה הרגשתי שאני שוב מאוהב.

אני באמת הייתי לא מזמן במצב שלך בדיוק.
    אמרתי את זה לחברה שלי, והיא אמרה שגם היא מרגישה ככה. ( אני מאמין שג אצלך זה ככה כי הרי מרגישים את זה אחד על השני).
    דיברנו דיברנו דיברנו בכינו וזה כבר היה נראה אבוד,ובסוף החלטנו "להתחיל את הקשר מחדש". עכשיו אנחנו התחלנו לדבר כזה קצת יותר עמוק, בלי שקרים בכלל, יותר דיבורים של אמת ולא כדי לנסות להתחבב כמו שזה בהתחלה, וגיליתי דברים שלא ידעתי קודם, וכן זה הפך להיות יותר מעניין.
    במקרה כמה ימים אחרי שדיברנו גם היה לנו חופש אחד מהשני (היא נסעה לחו"ל) וכן כשהיא חזרה הרגשתי שאני שוב מאוהב.
    הבנתי, אבל עברנו את השלב הזה כאילו הוא כבר היה.
    חודש ראשון, זה היה הכי להתחבב אחד על השני, להראות רק את הצדדים הטובים.
    עברנו המון!! המון המון ריבים ששינו הכל! ניפתחנו אחד לשני הרבה יותר.
    אני מדבר איתה על דברים שעם החבר הכי טוב שלי אני לא מדבר! כמו שאמרתי זה כבר כמו קשר של שנים ככה זה מרגיש לפחות.
    דחסנו כמה שנים ב4 חודשים.
    ולא היא לא מרגישה ככה, לא מזמן היה קטע שמישהי נידלקה עליי והיא גילתה את זה ואני בעצמי לא ידעתי על זה, היא כמעט הלכה עם הילדה הזאת מכות כי לא היה אכפת לה שיש לי חברה, המטרה שלה היית שניהיה ביחד.
    בקיצור לא היא לא רוצה להיפרד אני בטוח בזה, היא כל הזמן אומרת שהיא אוהבת אותי, כל הזמן רוצה להיות ביחד וכו..

בכל מיקרה מה היית עושה במיקרה כמו שלי ? במיקרה שכבר אין ממש לאן להמשיך, זה כבר נהפך לשיגרה.
    איך אפשר להכניס את הטעם מחדש ? את הרגש שהיה בהתחלה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,483 | הודעות: 8,174,070 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect