אני כמעט בטוח שכבר היו שרשורים דומים
אבל אולי משהו מזה יעורר קצת את הפורום
שרושר התחלות מצחיקות אכזבות מצחיקות ואיך בנות נפנפו אותכם בדרך שגרמה לכם להתפקע
כל סיפור משעשע, רק שיהיה לנו משהו לגחח עליו
אני אתחיל
באתי באזור עישון (שזה פשוט מחוץ למועדון כזה) ל 2 בנות נעמדתי לידם התחלתי להסכל עליהם בחיוך, הם חיכו בחזרה ואמרו היי ואז אמרתי "הי, אני סטרייטלייט, ותמיד רציתי להגיד את זה ולבדוק מה התגובה... יש לי זין ענק!!!" די צעקתי את 2 המילים האחרונות... הם התפקעו מצחוק והכל זרם מצויין משם
עוד סיפור על התחלה... באיזה מועדון בדנמרק חבר טוב שלי החיל עם מישהי ממש כוסית, והיא צחקקה (לא זוכר על מה הם דיברו רק עברתי ליד) ואז היא אמרה לו שיש לה חבר, הוא אמר "אז מה? גם לי יש... הנה החבר שלי" והצביע עלי, התקרבתי וצעקתי "מאור!! (שמ בדוי) מה אתה עושה עם הבחורה הזאת??" ונתתי לי כאפה (מהסוג שבנות נותנות) הוא היה בשוק והיא הייתה בשוק וגם זה זרם די טוב משם.
בנות שנפנפו אותי... הייתה בחורה ששאלתי אותה מה השעה (לא ניסיתי להתחיל איתה... באמת שאלתי אותה מה השעה) והיא יצאה עלי שנמאס לה שגברים מתחילים איתה בכל מקום ושאני אלך להזדיין
ואני וזכר גם פעם מישהי שהכרבתי עליה במועדון (כנראה שהייתי בערך הגבר ה 52 באותו ערב, כי מסתבר שהיא היית מאד עצבנית, או שפשוט נראתי כמו מישהו אחר) הסתובבה וזרק עלי את הכוס שלה... שפגע לי בחזה והתנפצה, אני בתגובה פשוט התפרצי מצחוק
בכל מקרה אם אני אזכור עוד אני אוסיף... יאלה ביי בינתיים

ציטוט ההודעה

.
) ונתנה לי כאפה לפנים ממש חזקה שממש אפשר היה לשמוע אותה, וגם הפנים שלי הסתובבו לצד מרוב העוצמה...אז פשוט נקרעתי מצחוק ונהייתי אדום רצח, הבחורה קלטה את זה ואז היא פתאום עשתה כזה "יווואוווו אני מזה מצטערת!! זה יצא לי ממממששש חזקקק!" והתחילה לחבק אותי חחח