|
|
חחח יש תישרכארט שלי שמה חחח
לפני חודשיים ביטלתי ישכראט והבאתי חדש עכשיו גם אותו אני יצטרך לבטל
כנסו לפה והסיפור נגמר - http://www.il-cert.org/2012/01/checkccn/
לא יזהו כלום.
יש דבר כזה והם כן ארגון מסודר.
כמו שאני יכול להגיד שאני כתבתי את ההודעה הזאת בשמם, כל עוד זה לא יוצא מסרטון שלהם זה בולשיט אחד גדול.
דרך אגב אם כבר מדברים, הם חבורת אנשים מוכשרים בטירוף עם חולשה לשליטה.
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 04-01-2012 בשעה 06:46.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
לקוחות ישראכרט המעוניינים לבצע בדיקה קצרה ומהירה האם פרטי כרטיס האשראי שלהם נחשפו, מוזמנים להיכנס
לאתר החברה
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
מי שנוגע למשה באשכול מחוסל, יש מאפיית עולם תחתון !
שיווק נכון של חברה? תגיד לי אתה שם לב למה שאתה רושם לפני שאתה מגיב? תודה לאל לפחות הם נכנסים לאתרים שהם יחסית מתוקשרים ועוזרים ללקוחות שלהם במקום לספק רק מענה טלפוני שגם ככה קורס בקביעות בגלל שיש המון אנשים לחוצים מהעניין.
בכל מקרה, שלחתי למשה את הרשימה(אני מניח המלאה) כפי שפורסמה ברחבי הרשת. משה יערוך את ההודעה הראשונה ברגע שהוא יראה.
אגב, תגדילו ראש ואל תהיו אגואיסטים - חברים, קרובי משפחה, הורים של חברים תבדקו גם אותם.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
בושה אנשים עובדים בשביל זה ומי שהוריד את הקובץ ולקח כסף באמת שהוא יצא בן זונה כי אנשים קונים אוכל עם הכסף הזה ועובדים בשבילו
צפו לי בחתימה
תודה על הפרסום, הודיעו בחדשות שהאקרים האלה הודיעו שיש ברשותם עוד מיליון כרטיסים..
ממש משוגעים,הלוואי שייתפסו אותם!!
רגע לא הבנתי אני צריך עכשיו להתקשר לאנשים שאני מכיר ולבקש מהם את מספר כרטיס האשראי שלהם? זה לא נראה לכם קצת מוזר?