לא יודע למה אבל אני מעשן מהר אני מסיים תסיגריה די מהר, אין לי עצבים "להסתלבט על הסיגריה בלי לעשות כלום זאת אומרת אם אני הולך לעשן ואין לי עם לדבר אני מסיים תסיגריה מהר.ובגלל זה גם אני מסריח מיסיגריות, זה גם קורה לכם שאו שזה רק לי?
לא יודע למה אבל אני מעשן מהר אני מסיים תסיגריה די מהר, אין לי עצבים "להסתלבט על הסיגריה בלי לעשות כלום זאת אומרת אם אני הולך לעשן ואין לי עם לדבר אני מסיים תסיגריה מהר.ובגלל זה גם אני מסריח מיסיגריות, זה גם קורה לכם שאו שזה רק לי?
|
|
גם אני ככה... אני מסיים סיגריה לבד ב4 דקות... אם אני מדבר עם מישהו או מעשן תוך כדי שאני שותה אז לוקח לי 8 דקות
אצלנו לאחר 4-5 שנים שהיו מקפידים על המעשנים ובודקים במחששות כל הפסקה ואשכרה היה תורנים שם (!!) הם הבינו שמי שבאמת רוצה לעשן פשוט מוצא עוד מקומות
וויתרו עכשיו כבר אפשר לעשן ממש בכיף ואפילו לפעמים יום כיף לעשן בבית ספר מאשר בשכונה בגלל הצחוקים של החברים
אחי אם אתה רוצה לעשן עם מישהו פשוט קרא לחבר אפילו אחד שלא מעשן פשוט אל תנשוף לכיוונו שלא יסבול או יתעצבן מעישון פסיבי ודבר איתו בפנאן תוך כדי שאתה מעשן
שאתה מעשן לבד אתה מרוכז רק בסגריה אז אתה גומר אותה מהר, אם זה מפריע לך תנסה לקרוא עיתון או לשתות משהו בזמן שאתה מעשן .. בכל מקרה אני לא יכול להזדהות איתך כי אין אצלי מצבים שאני מעשן סיגריה וזהו, אני או מעשן ושותה בין אם זה קפה\תה או אלכוהול וכל הסיגריות שלי חוץ מהסיגריה של הבוקר הם עם עוד אנשים ככה שיוצא שמדברים גם ..
בתכל'ס ה"רגיעה" זה חרטא ברטא זה מרגיע רק מכורים זה לא כמו כדורי הרגעה למשל שמרגיע את כולם
לעשן סיגריה במהירות זה סתם מבאס ואתה לא מרגיש מסופק ממנה ברמה של כיף..הכיף בסיגריה זה לשבת עם משהו או לעשות משהו ביחד עם הסיגריה אתה מרגיש יותר מסופק ויותר קליל כי שאתה מעשן סיגריה לבד דוגמא ולא עושה כלום אתה אחרי הסיגריה מרגיש מסריח כזה ויש לך טעם בפה ואתה מרגיש כבד..