קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה לעשות כשקיבל ציון גרוע במבחן
    על ידי giorag בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-07-2007, 12:47
  2. תגובות: 31
    הודעה אחרונה: 16-08-2006, 13:22
  3. לליגה אני נהיה רק גרוע וגרוע
    על ידי Flash בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 20-07-2006, 02:15
  4. 4000, בצניעות ויש הקדשות .. הרבה :)
    על ידי Paradise בפורום דיבורים
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 30-01-2006, 21:03
  5. [דעה] פיפא 2006 - משחק פשוט גרוע
    על ידי Idan- בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 14:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

מה כל כך גרוע באשה שיוצאת לא בצניעות?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

Lightbulb מה כל כך גרוע באשה שיוצאת לא בצניעות?

הרבה שואלים זאת והרבה מרוצים לומר שאין בעיה (אני בטוח שאין להם מקור מוסמך או שהם אומרים זאת מליבם)
    אני אומר עכשיו סתם סיפור הזוי אבל זה בשביל ההסבר: אדם שנסע ברכב ומשהו בכוונה גרם לו להסיך את ראשו מהנסיעה ולהסתכל לכיוון המדרכה כדי שלא יראה את ההולך רגל שעובר ברחוב וידרוס אותו. שוטר שראה הכל מאשים את האדם שגרם לכל הבילבול הזה כדי שיקבל את המגיע לו כיוון שביגללו נדרס אדם (כמובן שגם הדורס מקבל את עונשו)הסיפור הזוי אבל תבינו את כוונתי.
    אותו דבר אישה יפיפייה שהלכה ברחוב לא צנוע. וגרמה לאדם אחר שהסתכל עליה להוציא זרע לבטלה (שידוע העונש החמור בזה). שניהם מגיעים לעולם הבא ונשפטים על מעשיהם. פשוט מאוד האישה תקבל עונש כמו זה שהסיך את דעתו של הנהג והחוטא בהוצאה לבטלה יקבל עונש כמו הנהג הדורס.
    סיבה שניה: אשה ששומרת על צניעות גורמת לחיבתה בפני בורא עולם. ומה היא מרוויחה בזה? שיש לה הצלחה בחיים. במבחנים.... בכל מיני דברים שאדם מנסה לעשות היא תצליח כי ה' הוא זה שעושה את כל הדברים בעולם
    סיבה שלישית: בלי קשר לעולם הבא ובלי קשר לאמונה אשה שהולכת בצניעות שומרת על הכבוד העצמי שלה ואשה שלא הולכת בצניעות אשה שהיא פרוצה מסתכלים עליה בצורה זולה אומנם היא מקבלת יותר צומי אבל זה לא מה שגבר מחפש. גבר אמיתי מחפש אשה עם כבוד.
    תראה אתה בעצמך איך אתה מסתכל על אשה פרוצה? ואיך אתה מסתכל על אישה צנועה? ואיזה אשה היית רוצה? אחת שכל העולם נגע בה?! אחת ששכבו עליה עשר אנשים?! אחת שמיסתובבת ברחוב עם איפור בולט ומחפסת צומי מאנשים "שיסתכלו עליה"?! (איכס) או אחת כזאת ששומרת את עצמה אך ורק לבעלה מי שהיא אוהבת באמת? התשובה ידועה
    אבל חז"ל בנו לנו גדרות כדי שלא ניפול בהם ולכן הרבנים אוסרים על נשים להסתובב לא צנוע. בדיוק כמו שבונים לאדם גדר רחוקה מהתהום כדי שגם אם עבר את הגדר בטעות עדיין הוא לא נפל
    אבל בוודאי שלא כמו האשכנ.... סליחה. וודאי לא כמו אלה ברחובות שעושים חילול ה' בצורה שפלה וגורמים להרחקת המשיח על התורה נאמר "דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום" ולא במילחמות וכח כי זה בוודאי לא יעזור (כפי שאנו רואים) אלא בנועם ומי שלא רוצה יישא בעול אח"כ בשמיים כי ה' מעניש ולא אנחנו (חוץ מבית דין שאין לנו היום) וידוע הדין שהגמרא אומרת בשם ר' יוסי "על הניזק להרחיק את עצמו" שזה אומר שמי שניזוק (החוטא) ירחיק עצמו מההיזק (המחטיא) אבל מחטיא שנמצא באזור של המפגינים האלה צריך לברוח משם לא רק בגלל שהוא מחטיא אלא בגלל שהם עושים חילול ה'

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי nbnbn צפיה בהודעה
    הרבה שואלים זאת והרבה מרוצים לומר שאין בעיה (אני בטוח שאין להם מקור מוסמך או שהם אומרים זאת מליבם)
    אני אומר עכשיו סתם סיפור הזוי אבל זה בשביל ההסבר: אדם שנסע ברכב ומשהו בכוונה גרם לו להסיך את ראשו מהנסיעה ולהסתכל לכיוון המדרכה כדי שלא יראה את ההולך רגל שעובר ברחוב וידרוס אותו. שוטר שראה הכל מאשים את האדם שגרם לכל הבילבול הזה כדי שיקבל את המגיע לו כיוון שביגללו נדרס אדם (כמובן שגם הדורס מקבל את עונשו)הסיפור הזוי אבל תבינו את כוונתי.
    אותו דבר אישה יפיפייה שהלכה ברחוב לא צנוע. וגרמה לאדם אחר שהסתכל עליה להוציא זרע לבטלה (שידוע העונש החמור בזה). שניהם מגיעים לעולם הבא ונשפטים על מעשיהם. פשוט מאוד האישה תקבל עונש כמו זה שהסיך את דעתו של הנהג והחוטא בהוצאה לבטלה יקבל עונש כמו הנהג הדורס.
    סיבה שניה: אשה ששומרת על צניעות גורמת לחיבתה בפני בורא עולם. ומה היא מרוויחה בזה? שיש לה הצלחה בחיים. במבחנים.... בכל מיני דברים שאדם מנסה לעשות היא תצליח כי ה' הוא זה שעושה את כל הדברים בעולם
    סיבה שלישית: בלי קשר לעולם הבא ובלי קשר לאמונה אשה שהולכת בצניעות שומרת על הכבוד העצמי שלה ואשה שלא הולכת בצניעות אשה שהיא פרוצה מסתכלים עליה בצורה זולה אומנם היא מקבלת יותר צומי אבל זה לא מה שגבר מחפש. גבר אמיתי מחפש אשה עם כבוד.
    תראה אתה בעצמך איך אתה מסתכל על אשה פרוצה? ואיך אתה מסתכל על אישה צנועה? ואיזה אשה היית רוצה? אחת שכל העולם נגע בה?! אחת ששכבו עליה עשר אנשים?! אחת שמיסתובבת ברחוב עם איפור בולט ומחפסת צומי מאנשים "שיסתכלו עליה"?! (איכס) או אחת כזאת ששומרת את עצמה אך ורק לבעלה מי שהיא אוהבת באמת? התשובה ידועה
    אבל חז"ל בנו לנו גדרות כדי שלא ניפול בהם ולכן הרבנים אוסרים על נשים להסתובב לא צנוע. בדיוק כמו שבונים לאדם גדר רחוקה מהתהום כדי שגם אם עבר את הגדר בטעות עדיין הוא לא נפל
    אבל בוודאי שלא כמו האשכנ.... סליחה. וודאי לא כמו אלה ברחובות שעושים חילול ה' בצורה שפלה וגורמים להרחקת המשיח על התורה נאמר "דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום" ולא במילחמות וכח כי זה בוודאי לא יעזור (כפי שאנו רואים) אלא בנועם ומי שלא רוצה יישא בעול אח"כ בשמיים כי ה' מעניש ולא אנחנו (חוץ מבית דין שאין לנו היום) וידוע הדין שהגמרא אומרת בשם ר' יוסי "על הניזק להרחיק את עצמו" שזה אומר שמי שניזוק (החוטא) ירחיק עצמו מההיזק (המחטיא) אבל מחטיא שנמצא באזור של המפגינים האלה צריך לברוח משם לא רק בגלל שהוא מחטיא אלא בגלל שהם עושים חילול ה'
    כל הכבוד סיכמת את זה יפה

אבל איפה שנפלת זה עם ההערה שלך על האשכנזים, אני מדבר בתור מרוקאי ושמעתי אינספור סיפורים אמיתיים על היחס מאשכנזים,
    וכן גם מחכמים גדולים בתורה (ספרדים) מהמאה הקודמת על היחס שקיבלו מאשכנזים כשהם הגיעו לערי אשכנז .

אבל אתה בעצמך אמרת, דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום,

הדרכים אלה הדרכים הגדולות שכל בני האדם הולכים בהם, ונתיבות אלה הפרטיות שבהם הולך אדם אחד בנתיב שלו,

אתה צריך ללכת בנתיב שלך בשלום , לרדוף שלום, גם אם "האשכנזים" לא. ואתה מרחיק את הגאולה בכך שאתה אומר את זה, כי ברור לך שזה לא כל האשכנזים, אלא חלק זעיר של קיצוניים נטורי קרתא ועוד מיני סיקריקים

ועוד דבר שצריך להשמר מפניו...שאתה הולך אחרי התקשורת בכך שאתה מאמין לכל מה שהם אומרים על חרדים וכו'..שזה כמו ללכת אחרי הערב רב, כמו שחלק מבנ"י הלכו אחרי חטא העגל אחרי הערב רב שיצאו איתם ממצרים והושמדו, כך ה' מחזיר לנו אותם בגלגול בדור הזה כדי לתקן את החטא העגל.

תקרא את האשכול שלי פה
    showthread.php?t=819380&p=7270909#post7270909
    כדי להבין על מה אני מדבר

מה שכן אני מסכים איתך שרוב הקיצוניים יוצאים מאשכנזים, לימין או לשמאל. אבל אל לנו להתעסק בפירוד אלא באחדות.
    נערך לאחרונה על ידי moimel; 04-01-2012 בשעה 14:46.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

את כל מה שאמרת תמיד היה בליבי וידעתי זאת אבל עכשיו הוכחת לי שזה נשאר שם וזה לא יוצא החוצה
    תודה רבה חיזקת אותי
    אני לא מתקן את זה כדי שאחרים ישימו לב לזה

כמו שאמר שלמה המלך על הרשעים "ותפרעו כל עצתי ותוכחתי לא אביתם, גם אני באידכם אשחק אלעג בבוא פחדכם"

עצה שהיא עוד משאירה בחירה לאדם, על כן אמר גם אני באידכם אשחק אם לא תבחרו בעצתי בדומה למי שאומר לך 'אמרתי לך' וצוחק עלייך באידך אחרי שלא הקשבת לו
    תוכחה שהיא באה לאחר הטעות בבחירה היא מודיעה על העונש הצפוי ועל כן אמר אלעג בבוא פחדכם

הרשעים לא מוכנים לקבל תוכחת, ולשמוע עצה

אבל אתה צדיק בכל זאת קיבלת מה שאמרתי לך.
    נערך לאחרונה על ידי moimel; 04-01-2012 בשעה 15:06.

משתמש מתקדם האוואטר של ענבר_
    לייקים
    134
    נקודות
    160

וואו כל הכבוד לך!
    אין דבר יותר יפה מצניעות ! ואני מדברת בתור דתייה שלקח לה קצת זמן להבין את זה אבל ברוך ה' זה קרה!
    ואולי לפעמים זה קשה אבל זה שווה את הכל

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ענבר_ צפיה בהודעה
    וואו כל הכבוד לך!
    אין דבר יותר יפה מצניעות ! ואני מדברת בתור דתייה שלקח לה קצת זמן להבין את זה אבל ברוך ה' זה קרה!
    ואולי לפעמים זה קשה אבל זה שווה את הכל
    אחלה בחורה =]

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:54.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,691 | הודעות: 8,198,284 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect