נכתב במקור על ידי
משתמש אנונימי
אוקיי אז ככה, אני בשנה האחרונה של החטיבת ביניים ויש ילד שהוא שנה מעליי והוא בתיכון שאני אלך אליו שנה הבאה וגם הוא היה באותה חטיבת ביניים שאני עכשיו. עכשיו, הוא איתי בשבט (בצופים), ואני לא מאוהבת בו או משהו, לא חושבת עליו ביום ולא כל זה..
הכל התחיל מהמחנה קיץ של שנה שעברה.. היינו בעבודות למחנה, ושנינו הגענו ראשונים בבוקר לעבודות ונכנסנו לחדר גדוד שלי בינתיים, ואז הוא אמר: "אני רואה אותך כל פעם באה ראשונה לעבודות.. למה לא כל הגדוד שלך בא?", וחשבתי לעצמי, לפחות הוא שם לב שאני באה ולא חושב שאני אוויר, ועניתי לו משהו ואז כבר שאר השכבג הגיע ולא הייתה לי הזדמנות לפתח את השיחה. במחנה קיץ, ישבתי לידו במפקד וקצת צחקנו ממש בקטנה ביחד,אחר כך.. הוא כזה שטף את עצמו בשוקת עם הברז והוא הוריד חולצה, ואז כזה עברתי והוא השפריץ עליי וצחקתי, והרגשתי שאני סוג של מחבבת אותו, שאני רוצה שיתפתח משהו בינינו. אחרי המחנה דיברתי איתו בפייסבוק והוא לא ממש הראה עניין.. (הרגשתי פתטית שמנסה להתחיל איתו) . עבר המון זמן מאז כי היה את החופש הגדול ואז הגיעה השנה ואני רואה אותו כל פעם בצופים. עכשיו, אני לא מאוהבת בו, אני יודעת שלא, אבל כל פעם שאני רואה אותו אני משתוקקת שהוא יפתח איתי שיחה ויקרה בינינו משהו, סוג של נמשכת אליו..
אז כמה שאלות: מה קורה לי ?, איך אני אגרום לו לדבר איתי ?