קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-03-2010, 03:58
  2. משהו יכול לשים פה אולי...
    על ידי ~!~avitali~!~ בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 17:19
  3. אולי במשחקי רשת..........
    על ידי La Bamba בפורום משוב
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 00:00
  4. [קונה] מספר 6 ספרות עד 600 אולי אפילו 700 נק' !!!!!!!!!
    על ידי Shai_16 בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 22:33
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

לא יודעת מה זה.. משיכה אולי ?

ברירת מחדל לא יודעת מה זה.. משיכה אולי ?

אוקיי אז ככה, אני בשנה האחרונה של החטיבת ביניים ויש ילד שהוא שנה מעליי והוא בתיכון שאני אלך אליו שנה הבאה וגם הוא היה באותה חטיבת ביניים שאני עכשיו. עכשיו, הוא איתי בשבט (בצופים), ואני לא מאוהבת בו או משהו, לא חושבת עליו ביום ולא כל זה..
    הכל התחיל מהמחנה קיץ של שנה שעברה.. היינו בעבודות למחנה, ושנינו הגענו ראשונים בבוקר לעבודות ונכנסנו לחדר גדוד שלי בינתיים, ואז הוא אמר: "אני רואה אותך כל פעם באה ראשונה לעבודות.. למה לא כל הגדוד שלך בא?", וחשבתי לעצמי, לפחות הוא שם לב שאני באה ולא חושב שאני אוויר, ועניתי לו משהו ואז כבר שאר השכבג הגיע ולא הייתה לי הזדמנות לפתח את השיחה. במחנה קיץ, ישבתי לידו במפקד וקצת צחקנו ממש בקטנה ביחד,אחר כך.. הוא כזה שטף את עצמו בשוקת עם הברז והוא הוריד חולצה, ואז כזה עברתי והוא השפריץ עליי וצחקתי, והרגשתי שאני סוג של מחבבת אותו, שאני רוצה שיתפתח משהו בינינו. אחרי המחנה דיברתי איתו בפייסבוק והוא לא ממש הראה עניין.. (הרגשתי פתטית שמנסה להתחיל איתו) . עבר המון זמן מאז כי היה את החופש הגדול ואז הגיעה השנה ואני רואה אותו כל פעם בצופים. עכשיו, אני לא מאוהבת בו, אני יודעת שלא, אבל כל פעם שאני רואה אותו אני משתוקקת שהוא יפתח איתי שיחה ויקרה בינינו משהו, סוג של נמשכת אליו..
    אז כמה שאלות: מה קורה לי ?, איך אני אגרום לו לדבר איתי ?

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

אי אפשר לגרום לגבר לדבר איתך.
    או שתדברי איתו או שהוא ידבר איתך.
    יש כאלה שיאהבו שיתחילו איתם אבל יש כאלה שלא ירגישו אתגר בזה ולא ירגישו שהם כבשו את הבחורה.
    עכשיו את צריכה להגיד איך האופי של הבחור,הוא אחד שהיתה לו חברה\בנות פעם או שהוא ביישן כזה מופנם?
    אם הוא ביישן תלכי לדבר איתי,אם לא יכול להיות שאת פשוט לא מוצאת חן בעיניו וזהו,או שהוא בנתיים אוזר אומץ וחושב על מה להגיד לך,יש הרבה אפשרויות,אני לא מכיר את הבן אדם כך שאני לא יכול לאבחן אותו,נתתי לך את האופציות.

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אוקיי אז ככה, אני בשנה האחרונה של החטיבת ביניים ויש ילד שהוא שנה מעליי והוא בתיכון שאני אלך אליו שנה הבאה וגם הוא היה באותה חטיבת ביניים שאני עכשיו. עכשיו, הוא איתי בשבט (בצופים), ואני לא מאוהבת בו או משהו, לא חושבת עליו ביום ולא כל זה..
    הכל התחיל מהמחנה קיץ של שנה שעברה.. היינו בעבודות למחנה, ושנינו הגענו ראשונים בבוקר לעבודות ונכנסנו לחדר גדוד שלי בינתיים, ואז הוא אמר: "אני רואה אותך כל פעם באה ראשונה לעבודות.. למה לא כל הגדוד שלך בא?", וחשבתי לעצמי, לפחות הוא שם לב שאני באה ולא חושב שאני אוויר, ועניתי לו משהו ואז כבר שאר השכבג הגיע ולא הייתה לי הזדמנות לפתח את השיחה. במחנה קיץ, ישבתי לידו במפקד וקצת צחקנו ממש בקטנה ביחד,אחר כך.. הוא כזה שטף את עצמו בשוקת עם הברז והוא הוריד חולצה, ואז כזה עברתי והוא השפריץ עליי וצחקתי, והרגשתי שאני סוג של מחבבת אותו, שאני רוצה שיתפתח משהו בינינו. אחרי המחנה דיברתי איתו בפייסבוק והוא לא ממש הראה עניין.. (הרגשתי פתטית שמנסה להתחיל איתו) . עבר המון זמן מאז כי היה את החופש הגדול ואז הגיעה השנה ואני רואה אותו כל פעם בצופים. עכשיו, אני לא מאוהבת בו, אני יודעת שלא, אבל כל פעם שאני רואה אותו אני משתוקקת שהוא יפתח איתי שיחה ויקרה בינינו משהו, סוג של נמשכת אליו..
    אז כמה שאלות: מה קורה לי ?, איך אני אגרום לו לדבר איתי ?
    שלום לך ,
    כמו שאושרי אמר לך, את לא יכולה לגרום למישהו לעשות משהו, אלא אם כן את תעשי את הצעד.
    אבל כמו שאמרת עשית, ולא קרה כלום. אז אני לא חושב שזה משהו אצלך, אלא משהו אצלו, נניח שהוא ביישן, או להפך, ואולי יש לו בכלל חברה, או אולי הוא לא מגלה עיניין.
    אל תקחי את זה כמשהו שקשור אלייך, כי בסך הכל הוא כן הביע משהו כלפייך.
    לדעתי אם לא יצא משהו, זה מישהו 1 ויש עוד הרבה אנשים להכיר .

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל לכל מי שהגיב- זאת אני

אוקיי אז ככה, קודם כל אני יודעת שאין לו חברה, ונראלי שהוא ביישן אבל אני לא ממש מכירה אותו.. רק כשאני רואה אותו פתאום קורה שהעיניים שלנו מצטלבות.. ואני לא יודעת מה זה, כי אני לא חושבת עליו ביום אבל רק שאני רואה אותו אני רוצה שהוא יגיד לי משהו או שיסתכל עליי.., ואני לא יודעת איךך לדבר איתו כי כבר ניסיתי ואני לא רוצה לצאת פתטית...

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אפשר לנעול

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי ניצן 333 צפיה בהודעה
    אוקיי אז ככה, קודם כל אני יודעת שאין לו חברה, ונראלי שהוא ביישן אבל אני לא ממש מכירה אותו.. רק כשאני רואה אותו פתאום קורה שהעיניים שלנו מצטלבות.. ואני לא יודעת מה זה, כי אני לא חושבת עליו ביום אבל רק שאני רואה אותו אני רוצה שהוא יגיד לי משהו או שיסתכל עליי.., ואני לא יודעת איךך לדבר איתו כי כבר ניסיתי ואני לא רוצה לצאת פתטית...
    ציטוט נכתב במקור על ידי ניצן 333 צפיה בהודעה
    אפשר לנעול
    להבא לא לפרסם הודעה לא באנונימי אם התחלת באנונימי.
    ננעל לבקשתך.
    נערך לאחרונה על ידי A kind of Magic; 05-01-2012 בשעה 19:07.

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:33.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,540 | הודעות: 8,174,127 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect