למוכר - אם אתה רוצה ב- 15 נקודות אני יקנה ממך ...
נערך לאחרונה על ידי vcnda8; 06-01-2012 בשעה 00:06.
כול הנקודות שלי ?
נכתב במקור על ידי vcnda8 15 נקודות אם אתה רוצה דבר איתי בפרטית .. קנית מהמוכר? איך אפשר לדעת שאתם מוכרים אותו אתר.. יש מצב שסתם התעלקת על האשכול שלו והמנהל לא שם לב בכלל חחח עכשיו אפשר לדבר איתי.. אני יכול להוציא 15 נקודות אבל אני לא יודע ממי לקנות
נכתב במקור על ידי Gil4 קנית מהמוכר? איך אפשר לדעת שאתם מוכרים אותו אתר.. יש מצב שסתם התעלקת על האשכול שלו והמנהל לא שם לב בכלל חחח עכשיו אפשר לדבר איתי.. אני יכול להוציא 15 נקודות אבל אני לא יודע ממי לקנות אני קונה אחי לא מוכר .. , שאלתי אותו עם הוא רוצה שאני יקנה ממנו ב- 15 נקודות ..
25 נקודות רוצה?
נכתב במקור על ידי קליט כול הנקודות שלי ? הולך. שלח נקודות ותקבל בפרטי,אבל אל תתן לאף אחד אחי.
נכתב במקור על ידי Daily הולך. שלח נקודות ותקבל בפרטי,אבל אל תתן לאף אחד אחי. קיבלתה . שלח בבקשה
אני מוכן לשלם עכשיו 25 נקודות
נערך לאחרונה על ידי Gil4; 06-01-2012 בשעה 16:44.
נכתב במקור על ידי קליט קיבלתה . שלח בבקשה תיבת ההודעות שלך מלאה אחי..
נערך לאחרונה על ידי Daily; 06-01-2012 בשעה 16:44.
נכתב במקור על ידי Daily תיבת ההודעות שלך מלאה אחי.. רוצה ב 25 נקודות ?
נכתב במקור על ידי Gil4 רוצה ב 25 נקודות ? הבן אדם שילם לי פה 155 נקודות..למה נראה לך שאני ימכור לך ב-25?? יש לך איזה 1110 נקודות ואתה רוצה לקנות ב-25 ?חחח
נכתב במקור על ידי Daily הבן אדם שילם לי פה 155 נקודות..למה נראה לך שאני ימכור לך ב-25?? יש לך איזה 1110 נקודות ואתה רוצה לקנות ב-25 ?חחח שלח מחקתי הודעות .
נכתב במקור על ידי קליט שלח מחקתי הודעות . המשתמש/ת קליט הגיע/ה לכמות ההודעות המקסימליות שניתן לאחסן. יש לך מסן /סקייפ?
חוקי הפורום