יש סיפור ליפני התיאוריה והשאלה שלי
אז ככה כהרגלי יצאתי למועדון מסיבת יום הולדת לידידה עכשיו תוך כדי ניווט בין שני מעגלים חברתיים שלי שהיו באותו מועדון מצאתי מישהי ממש מדהימה נמוכה ועם קול אנרגטי מצד אחד אבל שגם מרגיע אותך עיניים כחולות וחיוך ללא גבולות בכל מקרה התקרבתי לקחתי לה את היד והתחלנו לרקוד תוך כדי אני שואל אותה לשמה עם קינו שלפי דעתי היה אדיר ואני אנסה לפרק לכם איך זה היה
יד ברכות על העורף שלה לכי צמודה ל לכי שלה והגוף שלנו צמוד אחד לשני
Any way רקדנו 10 דקות ואז אני חתכתי ממנה לא היא ממני והלכתי לחבר שלי שאלתי אותו אם הוא מכיר את אותה הבחורה הוא אמר שכן ואמר שהיא ילדה טובה מידי כלומר משקיע בלימודים ולא יוצאת ממש הרבה פה הבנתי שאו שיש לי קלף ג'וקר או שיש לי קלף 2 תלוי איך אני אשחק ואני אסביר
1 בחורה שיוצאת מבלה היא בדרך כלל יותר קשה רגילה שמתחילים איתה ולא ממש מתלהבת מזה ואתה תשיג אותה רק לפי איך שתשחק את המשחק באותו הלילה ולי זה קצת קשה כי אני לא מיסטרי סטייל רוס ג'פריס דיאנג'לו וכו'
2 בחורה שלא יוצאת הרבה לא רגילה שגברים מתחילים איתה ולפי הידע שלי מבית הספר גברים לא מחפשים את הבחורה שמשקיע בלימודים אז כנראה שבבית ספר שלה היא לא זוכה להמון מחזרים ( לא בטוח שזה נכון זה ניתוח שלי)
עכשיו לפואנטה אם אתה משחק מול בחורה שלא כל כך מזוהה עם העולם של המועדונים והיציאות אתה יכול להצליח אבל אתה גם יכול להגיע לאוברגיימינג ואז תדחה אותה לא במודע פשוט היא תרגיש ממש נחותה ממך ותעדיף לא להקשר אלייך כי אתה גבר בעל סטנדרטיים גבוהים וחזק והיא רק בחורה חלשה בניגוד לבחורה קלאברית שזוכה לחיזורים מצד גברים אחרים היא יודעת את הערך שלה והיא מחפשת גבר שיותר חזק ממנה ובעזרת הפיקאפ אתה יוצר את זה
מסקנה !!!
בחורה שהיא לא מכירה את העולם הזה שימוש במשחק עליה יכול להפחיד אותה ולדחות אותה ממך
כל זה קרה במשך כמה שניות במוח שלי הרגשתי כמו רובוט באותו הרגע מחשב משוואה עם מיליון נעלמים כדי למצוא את הפטרון כשהגעתי לתשובה פשוט נגשתי אליה סימנתי לה להתקרב ושוב בקינו הלחישה שלי אמרתי את הדבר הבאה
אני:''X את הבחורה הכי יפה במקום הזה ואני אשמח אם נשב בX יום אחד''
X מחייכת חיוך כובש ואומרת דבר איתי
שלפתי טלפון נתתי לה תכתוב את המספר שלה ואז היא התקשרה לנייד שלה כדי שלה יהיה את המספר שלי פעם ראשונה שזה קורה לי שאחרי שאני מקבל מספר מבחורה אני בדרך כלל לוחץ סנד ולא היא ואז היא אמרה לי שהיא לא נותנת בדרך כלל את הטלפון שלה חייכתי
ונפרדנו בנשיקה על הלכי
עכשיו מה אתם חושבים על המסקנה ואיך הייתה התוצאה הסופית הזו של הערב אני מקבל את כל סוגי הערות

ציטוט ההודעה

). ולכן אתה איתה וכל החרא