קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 19-05-2008, 14:49
  2. מה אתם חושבים על האלבום החדש של Inner Action - Liquid Hologram
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-09-2005, 23:26
  3. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 22-09-2005, 21:48
  4. [דעה] מה אתם חושבים על Audiotec ?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום אלקטרונית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 23:07
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

מה אתם חושבים על זה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל מה אתם חושבים על זה

יש סיפור ליפני התיאוריה והשאלה שלי

אז ככה כהרגלי יצאתי למועדון מסיבת יום הולדת לידידה עכשיו תוך כדי ניווט בין שני מעגלים חברתיים שלי שהיו באותו מועדון מצאתי מישהי ממש מדהימה נמוכה ועם קול אנרגטי מצד אחד אבל שגם מרגיע אותך עיניים כחולות וחיוך ללא גבולות בכל מקרה התקרבתי לקחתי לה את היד והתחלנו לרקוד תוך כדי אני שואל אותה לשמה עם קינו שלפי דעתי היה אדיר ואני אנסה לפרק לכם איך זה היה
    יד ברכות על העורף שלה לכי צמודה ל לכי שלה והגוף שלנו צמוד אחד לשני
    Any way רקדנו 10 דקות ואז אני חתכתי ממנה לא היא ממני והלכתי לחבר שלי שאלתי אותו אם הוא מכיר את אותה הבחורה הוא אמר שכן ואמר שהיא ילדה טובה מידי כלומר משקיע בלימודים ולא יוצאת ממש הרבה פה הבנתי שאו שיש לי קלף ג'וקר או שיש לי קלף 2 תלוי איך אני אשחק ואני אסביר
    1 בחורה שיוצאת מבלה היא בדרך כלל יותר קשה רגילה שמתחילים איתה ולא ממש מתלהבת מזה ואתה תשיג אותה רק לפי איך שתשחק את המשחק באותו הלילה ולי זה קצת קשה כי אני לא מיסטרי סטייל רוס ג'פריס דיאנג'לו וכו'
    2 בחורה שלא יוצאת הרבה לא רגילה שגברים מתחילים איתה ולפי הידע שלי מבית הספר גברים לא מחפשים את הבחורה שמשקיע בלימודים אז כנראה שבבית ספר שלה היא לא זוכה להמון מחזרים ( לא בטוח שזה נכון זה ניתוח שלי)
    עכשיו לפואנטה אם אתה משחק מול בחורה שלא כל כך מזוהה עם העולם של המועדונים והיציאות אתה יכול להצליח אבל אתה גם יכול להגיע לאוברגיימינג ואז תדחה אותה לא במודע פשוט היא תרגיש ממש נחותה ממך ותעדיף לא להקשר אלייך כי אתה גבר בעל סטנדרטיים גבוהים וחזק והיא רק בחורה חלשה בניגוד לבחורה קלאברית שזוכה לחיזורים מצד גברים אחרים היא יודעת את הערך שלה והיא מחפשת גבר שיותר חזק ממנה ובעזרת הפיקאפ אתה יוצר את זה
    מסקנה !!!
    בחורה שהיא לא מכירה את העולם הזה שימוש במשחק עליה יכול להפחיד אותה ולדחות אותה ממך
    כל זה קרה במשך כמה שניות במוח שלי הרגשתי כמו רובוט באותו הרגע מחשב משוואה עם מיליון נעלמים כדי למצוא את הפטרון כשהגעתי לתשובה פשוט נגשתי אליה סימנתי לה להתקרב ושוב בקינו הלחישה שלי אמרתי את הדבר הבאה
    אני:''X את הבחורה הכי יפה במקום הזה ואני אשמח אם נשב בX יום אחד''
    X מחייכת חיוך כובש ואומרת דבר איתי
    שלפתי טלפון נתתי לה תכתוב את המספר שלה ואז היא התקשרה לנייד שלה כדי שלה יהיה את המספר שלי פעם ראשונה שזה קורה לי שאחרי שאני מקבל מספר מבחורה אני בדרך כלל לוחץ סנד ולא היא ואז היא אמרה לי שהיא לא נותנת בדרך כלל את הטלפון שלה חייכתי
    ונפרדנו בנשיקה על הלכי

עכשיו מה אתם חושבים על המסקנה ואיך הייתה התוצאה הסופית הזו של הערב אני מקבל את כל סוגי הערות

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של SubUPer
    לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אל תנסה להיות מה שאתה לא.... תיהיה מה שאתה לא :)

קודם כל בלי להעליב אתה מתבקש לכתוב פעם הבאה עם סימני פיסוק וקצת פסקאות שנבין מה הולך בפוסט שלך. וגם לתקן שגיאות כתיב.
    ועכשיו לעניין.

אני חושב שהיית יותר מידיי רובוטי בחישוב שלך, אבל אי אפשר לשפוט אותך כי זה אוטומטי קורה לך במוח. עכשיו הכי חשוב שתזכור שלפני שהיא סוג מסויים של בחורה, היא בחורה. והיא נמשכת לבחור עם מאפיינים מסויימים, וזה לא משנה אם היא חורשת ת'חיים שלה או יוצאת למסיבות במקום. עכשיו, אם כבר אתה מנסה לפצח את סוג האופי שלה, אל תחשוב שזה גורף כלפיי כל הבחורות.
    אני מתכוון לזה שהיא מיוחדת, וכל בחורה שונה מהשנייה ואין כל כך סוג של בחורות שאוהבות מועדונים וסוג אחר שאוהב ללמוד. היית צריך לבדוק ולנתח מה היא בעצמה ולא איזה סוג של בחורה היא.

אחרי הניתוח, אני מאמין שהיית מצליח להתאים משחק שימשוך את הבחורה הספציפית הזאת.
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי SubUPer צפיה בהודעה
    . היית צריך לבדוק ולנתח מה היא בעצמה ולא איזה סוג של בחורה היא.
    .
    ממש גנבת לי את המילים מהפה
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    ממש גנבת לי את המילים מהפה
    מצטער, אש הנבואה פשוט בערה בעצמותיי...
    אם עוד לא הסתכלת בפרוייקט שלי, זה הזמן להסתכל ! יש שם מלא חומר, מדריכים, שאלות ותשובות ואני בטוח שהוא יעזור לך. לצפייה לחץ כאן !

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

יופי אחי לאט לאט ואתה תתרגל לזה וזה לא ילחיץ אותך

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

הגישה שלך שפעלת איתה בסוף הייתה מעולה. - שני דברים לתיקון:

קודם כל למה מספר?! - אתה מפחד מסגירה רצינית או מה? - אם היא באמת מה שחשבת אז היא הייתה מתה שתסגור אותה במקום וחוץ מזה, כל התיאורייה שלך לא נכונה, בחורה לא יכולה להילחץ ממך שיש לך סטנדרטים גבוהים וכל החרטא כי כדי להשיג אותה אתה אמור להראות לה שהיא כן בסטנדרטים שלך, ואתה רוצה אותה.

בכל אופן, לא משנה מה היה, פעלת נכון. - באת אליה ישיר ואמרת לה מה בראש שלך, רק שפה חבל שפשוט אמרת לה שהיא יפה. בחורות לא מחפשות גבר שרוצה אותן בגלל הגוף שלהן. יש לה עוד דברים חוץ מיופי והיא מתה שתראה לה שאתה שם לב לזה ומעריך אותה על זה.

לכן פעם הבאה, אתה לוקח מספר רק כשאין ברירה אחרת, ולפני שאתה לוקח מספר אתה קובע את הפגישה הבאה כדי שלא יהיה מצב שתצטרך לקבוע פגישה בפלאפון, או באסמס.

ובכלל, תנסה לשכוח ממספר, תחשוב מה יהיה אחרי זה? - תפגשו? תתנשקו? תשכבו? תראו סרט? תיהנו ביחד? - אז למה לא עכשיו??!!

דבר שני - גישה ישירה זה מעולה, לבודד זה עוד יותר טוב, - הצדקות לכך שהיא מוצאת חן בענייך: בשום פנים ואופן, לא יופי חיצוני.

.

נ.ב: כל השטויות שאמרתי פה בקושי משחקים תפקיד כשיש לך מסגרת חזקה, אבל אני אחסוך מלדבר על זה, את זה אתה רוכש עם השנים, גם לי אין פריים קונטרול עצבני... כשיש לך פריים קונטרול, חוקי המשחק נעלמים - אתה עושה מה בראש שלך.

כל הפיקאפ נועד לשדר שאתה שולט במסגרת ובסוף אתה באמת תגיע לרמה הזו (אני מקווה בשבילך ), ואז גם לך הכל יהיה כמו משחק ילדים.

זו הרמה שאני שואף אליה בכל מקרה. אל תתפשרו אנשים. רמה מטורפת של פיתוי... בערך כמו סטייל...

(ואוו, יש לי עוד פאקינג דרך ארוכה).
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 08-01-2012 בשעה 19:00.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

Mario- בלבלת אותי לגמרי אחיי...
    כתבת את זה- "י כדי להשיג אותה אתה אמור להראות לה שהיא כן בסטנדרטים שלך, ואתה רוצה אותה. " וזה נורא נורא חדש לי. כל מה שלמדתי עד היום מהפיקאפ , זה שאם אתה מראה לבחורה שאתה רוצה אותה, היא לא תרצה אותך. עכשיו אתה אומר שאני כן צריך להראות לה שאני רוצה אותה..?

אני ישמח אם תוכל לסדר לי את הדברים קצת יותר בברור.

לייקים
    60
    נקודות
    50
    משפט מחץ

אתה צריך להראות לה שיש לך תנאיי קבלה גבוהים לבחורות, ושהיא נמצאה מתאימה בשבילך מתוך כלל הבנות בעולם. עכשיו היא צריכה להשקיע כדי שתיהיו בקשר רומנטי...

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    Mario- בלבלת אותי לגמרי אחיי...
    כתבת את זה- "י כדי להשיג אותה אתה אמור להראות לה שהיא כן בסטנדרטים שלך, ואתה רוצה אותה. " וזה נורא נורא חדש לי. כל מה שלמדתי עד היום מהפיקאפ , זה שאם אתה מראה לבחורה שאתה רוצה אותה, היא לא תרצה אותך. עכשיו אתה אומר שאני כן צריך להראות לה שאני רוצה אותה..?

אני ישמח אם תוכל לסדר לי את הדברים קצת יותר בברור.
    לא בלבלתי אותך בכלל. אני אסביר ואתה תבין תוך שניה.

נכון יש שלב שבו יש פחות משחקים והדברים ברורים? בדרך כלל אחרי שאתם מתנשקים כמה פעמים... - נכון? - נכון. יופי - אז זה השלב שבו היא צריכה להבין.. שאחרי דרך ארוכה וקשה אל הסטנדרטים הגבוהיים שלך - היא נמצאה כמעט מתאימה (אף אחד לא מושלם ). ולכן אתה איתה וכל החרא .

אם עדיין לא מובן, דבר איתי בפרטי אני אסביר לך.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:20.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,510 | הודעות: 8,204,103 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect