תקשיבו ישלי חברה כבר 4 - 5 חודשים, אנחנו בני 16, מאוהבים עד מעל לראש.
עברנו כל כך הרבה דברים שהיו צריכים להפריד בנינו, גורמים חיצוניםם שתהערבו וכמעט גרמו לנו ליפרד אבל לא היינו מסוגלים.
עד כמה שאני מאוהב בה והיא בי ואנלי בכלל ספק היא מאוהבת בי כי עשתה בשבילי המון! אנחנו רבים מלא.
אתם לא יכולים לדמיין בכלל כמה אנחנו רבים, כל יומיים שלושה אנחנו רבים ועל הדברים הכי דפוקים.
עוד משהו היא מהאנשים האלה אין להם דעה, תגיד לה מה לעשות והיא תעשה.
כאילו זה משגע אותי כבר!
לפני חודש וחצי בערך קבענו להיפגש ללמוד למבחן ביחד, היא בסוף אמרה לי "לא אני לומדת עם חברה" זה עיצבן אותי כי קבענו.
בקיצור התחלנו לריב, אחרי זה היא באה אליי בזמן הריב כאילו רבנו בפלאפון בעיקר ואז דיברנו פנים מול פנים והשלמנו אחרי בכי ודמעות ורגשות ומה לא! וישר אחרי שהשלמנו היא עושה לי "טוב אני חייבת לחזור חברה שלי מחכה לי" כאילו ראבקקקקקקק השנייה השלמנו ישר את עפה?! מה את סתומה אנלא מבין את זה!!!!!!
בכל מיקרה היא הלכה השלמנו וזהו..
היום זה שוב קרה, קבענו ללמוד אתמול למבחן, לא למדנו בסוף היא ניפגשה עם חברות, דחינו את זה להיום! וגם היום היא הלכה ולמדה עם חברה! אז אני עושה לה כאילו מה לא אכפת לך שאת פוגעת בי ככה, היא אומרת שהיא לא שמה לב.
אני בטוח שהיא אוהבת אותי, אני בטוח בזה ב100% אז למה היא עושה את זה?! אני מנסה לדבר איתה ולא מבין! אינלה תשובה בשבילי!
בקיצור אני כבר על סף לומר לה שאני רוצה להיפרד, באמת שזה הולך לבוא כל רגע אני מרגיש את זה, ואחרי זה אני אתחרט על זה כל כך הרבה!
טוב זאת סוג של פרידה, אנינלכם ממש איך לעזור לי :\ אבל אם מישהו מכיר ת'סיטואציה או רוצה לתת עצה או משהו הוא מוזמן.
תודה.

ציטוט ההודעה