קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] ממש זקוק לעזרה , לא יודע כבר מה לעשות -->נואש
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 08-02-2008, 00:53
  2. בקשר לחברה לא יודע כבר מה לעשות
    על ידי FrEe בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 10-10-2007, 11:21
  3. לא יודע כבר מה לעשות!?! עזרה דחוף
    על ידי FrEe בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 24-09-2007, 00:47
  4. [שאלההה] שמעו אני כבר מת פה לא יודע כבר מה לעשות
    על ידי eliSitBon בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 01:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

לא יודע כבר מה לעשות (16)

ברירת מחדל לא יודע כבר מה לעשות (16)

תקשיבו ישלי חברה כבר 4 - 5 חודשים, אנחנו בני 16, מאוהבים עד מעל לראש.
    עברנו כל כך הרבה דברים שהיו צריכים להפריד בנינו, גורמים חיצוניםם שתהערבו וכמעט גרמו לנו ליפרד אבל לא היינו מסוגלים.
    עד כמה שאני מאוהב בה והיא בי ואנלי בכלל ספק היא מאוהבת בי כי עשתה בשבילי המון! אנחנו רבים מלא.
    אתם לא יכולים לדמיין בכלל כמה אנחנו רבים, כל יומיים שלושה אנחנו רבים ועל הדברים הכי דפוקים.
    עוד משהו היא מהאנשים האלה אין להם דעה, תגיד לה מה לעשות והיא תעשה.
    כאילו זה משגע אותי כבר!
    לפני חודש וחצי בערך קבענו להיפגש ללמוד למבחן ביחד, היא בסוף אמרה לי "לא אני לומדת עם חברה" זה עיצבן אותי כי קבענו.
    בקיצור התחלנו לריב, אחרי זה היא באה אליי בזמן הריב כאילו רבנו בפלאפון בעיקר ואז דיברנו פנים מול פנים והשלמנו אחרי בכי ודמעות ורגשות ומה לא! וישר אחרי שהשלמנו היא עושה לי "טוב אני חייבת לחזור חברה שלי מחכה לי" כאילו ראבקקקקקקק השנייה השלמנו ישר את עפה?! מה את סתומה אנלא מבין את זה!!!!!!
    בכל מיקרה היא הלכה השלמנו וזהו..
    היום זה שוב קרה, קבענו ללמוד אתמול למבחן, לא למדנו בסוף היא ניפגשה עם חברות, דחינו את זה להיום! וגם היום היא הלכה ולמדה עם חברה! אז אני עושה לה כאילו מה לא אכפת לך שאת פוגעת בי ככה, היא אומרת שהיא לא שמה לב.

אני בטוח שהיא אוהבת אותי, אני בטוח בזה ב100% אז למה היא עושה את זה?! אני מנסה לדבר איתה ולא מבין! אינלה תשובה בשבילי!
    בקיצור אני כבר על סף לומר לה שאני רוצה להיפרד, באמת שזה הולך לבוא כל רגע אני מרגיש את זה, ואחרי זה אני אתחרט על זה כל כך הרבה!

טוב זאת סוג של פרידה, אנינלכם ממש איך לעזור לי :\ אבל אם מישהו מכיר ת'סיטואציה או רוצה לתת עצה או משהו הוא מוזמן.
    תודה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל האוואטר של may1642
    שם פרטי
    מאי
    לייקים
    5
    נקודות
    0

תקשיב אתה צריך לתת לה קצת את הספייס שלה..ולא כל הזמן להיות איתה, יש לה את החברות שלה שזה גם חלק מהחיים שלה..
    אבל תאמר לה שזה לא בסדר, כי היא כבר קבעה איתך..ואחרי זה הלכה לחברות..זה באמת לא בסדר
    ותפסיקו לריב על דברים מטומטמים חחח

ציטוט נכתב במקור על ידי may1642 צפיה בהודעה
    תקשיב אתה צריך לתת לה קצת את הספייס שלה..ולא כל הזמן להיות איתה, יש לה את החברות שלה שזה גם חלק מהחיים שלה..
    אבל תאמר לה שזה לא בסדר, כי היא כבר קבעה איתך..ואחרי זה הלכה לחברות..זה באמת לא בסדר
    ותפסיקו לריב על דברים מטומטמים חחח

יכול להיות שאת צודקת, ניראלי שאני באמת אתרחק קצת, אתן לה ספייס איזה שבוע שבועיים וניראה מה הלאה.
    אשמח לעוד תגובות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

אל תקבע איתה ללמוד, תקבע איתה לצאת לעשות משהו אחר..תנסה להרפות קצת,בכל זאת יש לה את החברות שלה והכל.
    ואם באמת נמאס לך,תחכה שהיא תקבע איתך משהו,אתה יכול להעיר לך בעדינות שזה מפריע לך...
    אם אתם הרבה זמן ביחד בטח יש פתיחות...אז תדברו על זה.אל תוותר על הקשר-אתה נשמע ממש מאוהב,ואם אתה בטוח שאהבה שלה אליך אז אל תחתוך את הקשר.
    ויכול להיות,שדווקא הפגישות שלכם לא על לימודים,לא על כל המבחנים יעשו לכם טוב,זמן איכות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,448 | הודעות: 8,174,035 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect