קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ביקורתי כלפי עצמי בצורה מעוררת רחמים.
    על ידי Shaked בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 15:51
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 18:20
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 00:30
  4. אתגר קטן משל עצמי ----פרס ראשון ::200 נק'::
    על ידי Forgiven בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 09:04
  5. [אני רוצה להתלונן] על עצמי...
    על ידי Fantasy בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 18:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

מיצוי עצמי

ברירת מחדל מיצוי עצמי

סוניק שלח לי הודעה פרטית והזכיר לי את הפורום הזה. ומכיוון שלאחרונה מצאתי את עצמי חווה משהו חיובי רציתי לשתף אותו.

מצאתי עבודה חדשה. לא קלה בלשון המעטה, 10 שעות ביום, שכר די טוב לגיל שלי ולהשכלה שלי.
    אני ישן רק 6 שעות בלילה טוב, אין הרבה פעמים שאני יוצא לבלות, זמן לחברה יש הרבה פחות. אפשר לחשוב שזאת לא עבודה מדהימה.

רק מה - אני מרוצה עד הגג. ניסיתי להבין למה, ואלה הסיבות שהגעתי אליהן (בינתיים):
    1. אני עוסק במשהו שאני אוהב ובמשהו שאני טוב בו.
    2. בגלל שנשאר לי כל כך מעט זמן לעצמי, אני מנצל אותו באופן הכי טוב שאפשר. היציאות שכן היו לי, היו מהטובות ביותר.
    3. אתה לומד להעריך דברים שנראו לך סתמיים (9 שעות שינה בסופש - חלום!)
    4. אתה עסוק מדי בשביל להכנס לבאסה מדברים מפגרים.
    זהו, אני חושב.

אז קצת פרקטיקה בשביל שאני לא ישאר היחיד ששמח בחלקו בפורום הזה:
    תמצאו משהו שאתם טובים בו, ותמצאו איך להרוויח מזה. ואני מדבר גם על כסף וגם על רווח אישיותי (בעיקר על כסף ).
    אתם לא תאמינו ממה אנשים מרוויחים, אפילו מלשחק במחשב!
    תעסיקו את עצמכם נונ-סטופ. אני עכשיו מעדיף לישון 6 שעות העיקר לעשות את מה שאני אוהב.
    תעמיסו על עצמכם מחויבויות - זה אומר עוד זמן מנוצל, זה אומר פחות זמן לעצמכם מה שאומר שתהיו חייבים לנצל את הזמן שכן יש לכם לעצמכם בצורה הכי טובה.

בהצלחה לכולם!

עריכה: אגב, אם אתם עובדים ומרוויחים כסף, תבזבזו אותו לא על רכוש אלא על חוויות. למשל - עדיף לבזבז 100 שקל על יציאה עם חברים לפאב, מאשר על חולצה חדשה.
    נערך לאחרונה על ידי inverter; 09-01-2012 בשעה 16:07.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

מבין מה אתה אומר אני בדרך לשם כי אני עוד לומד אבל אני כל הזמן משתדל לנצל את הזמן נכון
    ובעקר על דברים שאני אוהב, אני לא בטוח שאני אלך לכיוון של עובדה של 10 שעות ביום כי לדעתי צריך לדעת גם להינות מהזמן שיש לך עכשיו ולא לחסוך לאחר כך.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

סחטיין על הרצון לתת השראה, מאוד מעריך את מה שעשית!

הנה עוד מספר יתרונות שלדעתי השגת בלי לשים לב:
    • אתה חי בעולם של ביצועים ולא בעולם התחושות (שלזה יש המון השלכות חיוביות: נוגד דיכאון מצויין, מושך אהדה מאחרים, רוקם קשרים ועוד).
    • אתה מפיק סיפוק עצמי, זה בריא לנפש.
    • אתה מרחיב את האופציות בחייך ופותח דלתות (בין אם באמצעות הכסף שאתה מרוויח או בזכות האנשים שאתה עובד עימם ומכיר).
    • אתה מאתגר את עצמך בכל יום (אחד הלקוחות שלי בעבודה שלומד פסיכולוגיה אמר שצריך לאתגר את עצמך ואת המוח).
    • אם אתה יודע להעריך דבר טריוויאלי לכאורה כמו עבודה, זה מעיד על כך שאתה יודע להעריך וליהנות מהרגע ומהדברים הקטנים של החיים, זה צעד חשוב. לא משנה מה הן השאיפות שלך, המסע לקראתן תמיד יתחיל מהדברים הקטנים והיום-יומיים (או כמו שאמרו "כל מסע גדול מתחיל בצעד אחד קטן").

הכי חשוב שאתה מרוצה, הבריאות והאושר לפני הכל..
    ח"ח על ההתקדמות שלך
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 09-01-2012 בשעה 21:11.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

אם תתעניין קצת לגבי שינה- תראה שגוף האדם צריך לישון 4 מחזורי שינה ומחזור שינה נע בין שעה ו20 דקות לשעה ו30 דקות. יש עוד המון מה להוסיף לגבי השינה אבל זה דורש פוסט שלם וזה לא לפה. (אתה יושן פחות או יותר בדיוק מה שאדם זקוק לו- אין לך סיבה לישון יותר, בדרך כלל לישון מעל מה שצריך גורם לעייפות יותר מאשר הערנות שהגוף זקוק לו, בנוסף- זה בזבוז זמן לא מנוצל..)
    -אני יתן עוד סיבה למה למצוא את העבודה שאתם אוהבים אם זה משהו שאתם לא אוהבים לעשות אתם תפרשו מאוד מהר ממנה. כי ברגע שיגיע המשבר הקל בעבודה אתם תגידו בשביל מה אני צריך את זה ותחפשו משהו אחר, לכן אתם חייבים למצוא משהו שאתם אוהבים, שלא משנה באיזה משבר תיתקלו- אתם אוהבים את מה שאתם עושים ולכן יש לכם סיבה להישאר שם.

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

וואלה אחי נהנתי לקרוא, אם אפשר לשאול במה אתה עובד?!

ציטוט נכתב במקור על ידי Beatz צפיה בהודעה
    וואלה אחי נהנתי לקרוא, אם אפשר לשאול במה אתה עובד?!
    תודה לכולם על התגובות!

ואני מורה פרטי למתמטיקה של תלמידי תיכון. אני לא עובד אחד על אחד אלא יותר קבוצות של 6 איש. אני עובד עם סטודנט בטכניון, ככה שיש יחס מאוד אישי, יותר מבית הספר לדוגמה.

שמעו, עוד דבר טוב בעבודה הזאת זה התלמידות שבאות ללמוד אצלנו... תשעיות ועשיריות אחת אחת חחח, קשה ללמד.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,738 | הודעות: 8,201,331 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect