שבוע טוב לכולם
חדשות WWE
---------------------------
WWE תשחרר DVD ו-Blu-ray המתעד את חייו של אדג' ב -10 באפריל 2012.
שם ה דיוידי “You Think You Know Me – The Edge Story.”
מספר עובדי ה-WWE, כמו גם עמיתים שאינם משויכים לארגון רואיינו עבור חלק תיעודי של ה DVD.
ה WWE החלו למכור כרטיסים לאירוע Hall of Fame 2012.
המחירים נעים 93.65בין $ ל 41.40 $.
שיר הנושא הרשמי של 2011 ברויאל ראמבל הוא "סוסים האפל" שמבוצע על ידי Switchfoot.
Popthecrowd.com פרסמו רשימה של 25 המתאבקים הכי מצוייצים בטוויטר בראש הרשימה עומד רוק עם 1,800,000 עוקבים , אחריו נמצאים סינה , רנדי אורטון, CM פאנק, סטיב אוסטין, כריס ג'ריקו, מיז , שון מייקלס, זאק ריידר ו קלי קלי.
http://www.popthecrowd.com/news/1/6/12-top-25-most-followed-wrestling-persona...
גון מוריסון נשאל על ידי מעריצים רבים באתר Starship-Pained.com על החיים אחרי ה WWE מוריסון ענה להם : "אני מרגיש כאילו ירדתי מרכבת אקספרס לרכב פרטי , אני נורא עסוק רק שעכשיו אני נוסע יחיד"
הוא גם שאל, "מה אתה חושב יעזור לך להגיע לשלב הבא כאשר אתה תחזור ל WWE?"
מוריסון אמר,"ג'ומו צריך לחתוך בפרומואים."
הונקי טונק אגדת WWE הכחיש אמירה של רודי פייפר שהוא יופיע בסדרת ה-WWE הקרובה של השת "בית האגדות".
אומר הונקי " אני לא יודע מאיפה השמועה הזאת באה לא דיברתי עם אף אחד מה WWE, חוץ מהסימן המסחרי שלי אני לא מופיע בשום מקום"
בוקר טי חשף ביום שישי את רשימת ה "חמש חמש" שלו אשר מדרג את חמשת המתאבקים האהובים עליו,הרשימה העכשיות כוללת את .
1. דניאל בריאן
2. שיימוס
3. ווייד בארט
4. זאק ריידר
5. דרו מקינטייר
מקנטייר אומר בוקר לא עשה הרבה אבל 2012 זאת השנה שלו.
לילאן גרסייה רושמת בטוויטק : "ביום שישי בסמאקדאון אני מסתובבת בשדרת הכוכבים בהוליווד נחשו במי נתקלתי...וינס מקמהן"
http://lockerz.com/s/172003974
דיבורים אחרונים ב WWE מדברים על החזרת אליפות זוגות הנשים ל WWE ( קודם שיהיו מספיק מתאבקות איכותיות)
אוהדי MMA רבים מגיבים בצורה שלילית על הכוונה של פאנק ללות את של סונין בקרב שלו החודש.
הקרב בטוויטר בין נאש לאולטימט ווריר מתחמם כשווריר נשאל על ידי אחד המעריצים למה הוא לא צובע את השיער כמו נאש וחוזר לקרבות,ווריר ענה " אני לא מטומטם לעשות משהו כזה רק כדי לקחת לצעירים את אור הזרקורים"
נאש ירה עם נאום ארוך וחריף וקרא לו ליצן , עוד הוא איתגר אותו לקרב MMA עם פרס בשווי 100000$ אחרי זה יומיים בלי טוויטים מאף אחד ואז ווריר משחרר תשובה : "ידעתי שהתגובה הזאת תגיע אני אשחרר בקרוב וידאו עם תשובה משלי, רק אל תשכח פעם אחרונה ששיחררתי וידאו שרפתי את הוגאן המסומם"
המספרים מראים שברוק לסנר הוא בעל הצפייה הגדולה ביותר של הPPV האחרון של UFC הצפיות לאירוע הם בין 750000-810000 בצפון אמריקה.
באטיסה מופיע בסרט מלך הערבים 3 ביחד עם לוחם MMA קימבו סליס ככול הנראה הסרט יצא ישר לDVD.
הסרט קיבל תגובות שליליות אבל בהחלט שווה לראות אותו למי שאוהב את הסדרה.
רוק שמצלם את הסרט "סניץ" בניו אורלינס כבר קיבל הצעה לסרט "אמפייר סטייט" כשגם "מהיר ועצבני" אותו רוק יצלם השנה תגרום לעומס עבודה אצלו(אל תצפו לחזרה לזירה)
קרבות לסמאקדאון ביום שישי ללא תוצאות
גולדברג צייץ ונתן רמז שהוא מוכן לחזור ל WWE לקרב אחרון מול לסנר ברסלמנייה 29
מריס בראיון מדברת על הקו יצור חדש שלה מבית מריס שמציג הלבשה תחתונה איפור ונעליים.
כול המוצרים יהיו נגישים ב 400 חנויות בארצות הברית וכמובן שיש גם אתר HouseofMaryse.com
לראיון המלא http://hittheropes.com/htrradio/wrestling-show/htr-radio/143-episode-26-3rd-a...
שלי מרטינז שהיתה דיווה ב ECW 2006-7 רוצה לחזור ל WWE , מרטינז שיחקה את אריאל שהיתה המלווה של המתאבק הערפד(שכחתי אך קוראים לו)
אנדי לוין זוכה טאף אינאף אומר שהוא לומד אצל ווילאם ריגל וגון בראדשו לקראת כניסתו לעולם ההיאבקות.
כיום הוא מתאבק ב FCW בשם קווין הקמן.
בורן כועס על כך שהוא ואר טרו עישנו ביחד ונתפסו ביחד אבל הוא הושהה מיידית וטרו הושהה רק אחרי הקרב שלו בשיתוף מיז נגד סינה ורוק.
טריפל הייץ שלא נמצא בין אוהדי בורן דיבר איתו כמה פעמים על הוצאת הצהרות לגבי התנהלות החברה אבל בורן ממשיך.
האם ה WWE שוב מתכוונים להשתמש בכוכבי ג'רזי שור , כמו בשנה שעברה מתכננים ב WWE להביא את מייק"המצב"סורנטינו ולהשתמש איתו אולי בקרב אולי מאחורי הקלעים בשיתוף זאק ריידר.
לבי החזרה של ג'ריקו כמו שנאמר בעבר מתוכנן לו פיוד עד לרסלמנייה עם פאנק.
וגם כנראה שגריקו חוזר לפעילות מלאה בארגון.
דיק סלייטר אלוף WCW בזוגות בעבר נעצר ב31 בדצמבר על דקירת חברתו לחיים , ונידון לשנת מאסר אחת ושנתיים על תנאי.
פרק 100 של תוכנית ה NXT צפוייה להכיל את החתונה המיועדת של ג'וני קרטיס ומקסין ( בזבוז של זמן ותוכנית)
כריס מאסטרס העלה וידאו בו הוא מדבר על הקרב הקרוב שלו מול MVP בסיור WWFX Showcase מתרחש ב -4 בפברואר 2012 במנילה שבפיליפינים
רודי ראודי פייפר הראשון שיהיה בבית האגדות - התוכנית ברשת של WWE.
WWE שיחררו את מספר קוני הכרטיסים בתוכניות האחרונות ות כמות הכף שיצא להם מזה :
RAW של דצמבר 27 בניו יורק קנו 14,000 אוהדים,ושילמו 675,000 $
RAW ב 28 דצמבר 8500 בפיטסבורג משכה חובבי עבור 330,000 $
סמאקדאון של דצמבר 28 בדטרויט קנו 10,000 אוהדים ושילמו 330,000 $
RAW של דצמבר 29 בוושינגטון, קנו 8000 אוהדים ושילמו 320,000 $
סמאקדאון על דצמבר 29 בבאפלו קנו 8,200 אוהדים ושילמו 230,000 $
RAW על דצמבר 30 בהרטפורד, קנו 8500 אוהדים ושילמו 250,000 $
סמאקדאון ב 30 דצמבר במזרח רתרפורד, קנו 9500 אוהדים ושילמו 350,000 $
עעם סיום חוזים השנה של כוכבי TNA הנה פירוט של שמות שהם מעוניינים בהם:
רוב ואן דאם: ה-WWE הוא מעוניין להביא אותו בחזרה כמה שיותר מהר.
ג'יימס סטורם ורוברט רוד: ה-WWE היה מעוניין להביא אותם בתור זוג אבל לא בתור מתאבקים בודדים.
סמואה ג'ו: למרות תמיכה חזקה של סטיב אוסטין בשנה שעברה וחברויות ותיק השל ג'ו עם CM פאנק ודניאל בריאן, אין הרבה עניין של ה-WWE.
מאט מורגן: התחושה הכללית היא כי מורגן יקפוץ ל-WWE כאשר החוזה TNA שלו יפוג בשנה הבאה.
Bully ריי: הWWE מעוניין בו אבל בלי דיוון.
פופ: רצו אותו בתחילת 2011 אבל היום כבר לא.
אינק: אולי יחזירו את שאנון מור בהמשך אבל גסי ניל מקסימום יגיע לחוזה התפתחותי.
רנדי אורטון למרות הפציעה חתום ב WWE עד 2019.
סטון קולד סטיב אוסטין מצלם סרט חדש ב שם "הרתעה" שמספר על שוטר משמר אזרחי שמשפחתו נרצחה .
כריס הירו חזר ל ROH , באתר ROH הודיעו רשמית שכריס הירו חוזר לחברה והוא יכנס לזירה כבר ב 20 בינואר.
כריס היה קרוב לחתימה עם ה WWE אבל המצב התפרק אחרי הבדיקות הרפואיות של כריס.
דנה וויט אמר בוידאו אחרי מסיבה שברוק לסנר חופשי להתאבק ב WWE אם הוא רוצה הנה הסרטון
מלינה העלתה וידאו על Wההשתתפות שלה בWFX Showcase שיתרחש ב -4 בפברואר 2012 במנילה שבפיליפינים. היא תעמוד בפני ג'יליאן הול.
50 סנט נתן לשון מייקלס להופיע בשיר חדש שלו ההשתתפות של מייקלס היתה צעקה בשיר.
ככול הנראה אחרי הרסלמנייה מארק הנרי יקח פסק זמן בגלל כול הפציעות שלו במשך השנה האחרונה .
המתאבק שמלווה את הוניקו בתוכנית סופרסטארס ובסמאקדאון האחרון הוא דוני מרלו בנו של האקו אגדת WWE בחברה הוא ישא את השם קמאצ'ו.
-------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------
חדשות TNA
--------------------------------
אימפקט רסלינג שחררו סרטון שמראה את וולוט סקי שלא תשתתף הערב בג'נסיס בחיפוש אחר סטינג כדי לדבר איתו על כול מה שקורה באיזור הנוקאאוט ,ככול הנראה TNA רוצים לשנות לוולוט סקי את הגימיק או לפתוח בסטור ליין חדש.
מאט הארדי פרסם הצהרה בדף הפייסבוק שלו בו הוא מודע על טעויות שלו שנעשו השנה שכוללות שני מעצרים על נהיגה בגילופין, אחד מעצר על אחזקת סמים ואחד מעצר בגין הפרת צו בית משפט.
בדף הוא מתאר למה הוא אדם שונה היום ולמה מגיע לו עוד הזדמנות להוכיח את עצמו..
דיקסי קרטר הודיעה שאימפקט תצולם החודש באנגליה.
ההופעה תערך ב בוומבלי ארנה בלונדון ב 1 / 28 זה יהיה הפרק הראשון של אימפקט מוץ לארצות הברית.
ברוק אדמס ( מיס טסמרקר) תשתתף בתחרות ביחד עם עוד 15 בנות על שער במגזין Hooters Dream ובסכום זכייה של 10000$.
עוד פרטים כנסו לפה http://www.impactwrestling.com/news/item/3274-Brooke-Tessmacher-Featured-in-H...
קורט אנגל בראיון מדבר על קריירת ההיאבקות המקצועית שלו לקראת האולמפיידה הקרובה , עוד אומר אנגל שה WWE לא מכבדים אותו " הם המציאו גימיק בדיוק כמו שלי(גק סוואגר) שמשתמש באנגל לוק שלי , אורטון משתמש באנגל סלאם שלי , זה לא מכובד אני חיכיתי עד שקן שמרוק יפרוש ורק אז השתמשתי באנגל לוק.
למרות זאת הוא מודה לוינס מקמהן על החזון שלו ועל הקריירה שלו ב WWE.
לראיון המלאhttp://www.nypost.com/p/entertainment/tv/kurt_angle_eyes_spot_on_olympic_hlLF...
Sky Deutschland רשת בגרמנייה הודיעה שהיא מאריכה את החוזה עם TNA לששנה נוספת.
TNA מציעות חולצות חדשות של הארדי,אנגל,סקיי,ODB ועוד...
סמואה גו יתאבק נגד כריסטופר דניאלס ב Maximum Impact tournament שיהיה בפרק אקספוזין השבוע כדי לקבל הזדמנות על התואר כבר במהך הסיור של TNA בבריטניה .
ג'ילאן הול סיפרה שטארה (ויקטוריה) נישתה לשכנע אותה להגיע ל TNA אבל היא לא מרגישה שהיא יכולה לחזור בקרוב להיאבקות מאחר שהיא השמינה מאז WWE
קרדיט לאתר אחר

ציטוט ההודעה

)