היי שלום לכולם
ראיתי שיש פה מלא בעיות ולא יכולתי להעלים עין
אני מוכן לעזור לאחד אחד פה בבעיות שלהם
להתחיל מ-0 ידע ולהגיע לידע גבוה אם אתם צריכים עזרה או שיש לכם בעיה תוסיפו אותי היי
במסןבפרטי
או בסקייפ: Papanoamericano22
אשמח לעזור
היי שלום לכולם
ראיתי שיש פה מלא בעיות ולא יכולתי להעלים עין
אני מוכן לעזור לאחד אחד פה בבעיות שלהם
להתחיל מ-0 ידע ולהגיע לידע גבוה אם אתם צריכים עזרה או שיש לכם בעיה תוסיפו אותי היי
במסןבפרטי
או בסקייפ: Papanoamericano22
אשמח לעזור
|
|
זה קצת מגוחך שמישהוא רנדומלי מציע עזרה בלי שהוא בכלל הראה שהוא מבין משהוא .
לא דווקא יש לי פה משתמש שקיבל באן שהיה לו 3402 הודעות ופתחתי חדש
אתה רוצה הוחכה שאל שאלה ואני יענה
עריכה: יש לומר "אענה".
נערך לאחרונה על ידי Mario.; 11-01-2012 בשעה 19:45.
במקום לפתוח נושא ולהכריז שאתה מוכן לעזור, תעשה מה שכולנו פה עושים, תשב בבית בשקט ושכשמישהו יפתח נושא, בנושא עזרה תעזור לו בכיף.
כולנו פה כמוך נהנים ואוהבים לעזור, לכולנו יש פה נסיון בתחום, ולא רק בתחום הזה ספציפית, אבל במקום שכולם יפתחו 300 נושאי- הכרזה שהם רוצים לעזור, שזה דבר לא רע בכלל..שלא תחשוב לשנייה שאני נגדך, הם פשוט מחכים בבית שמישהו יפתח נושא ואז כל אחד נותן את הדעה שלו בעניין וככה אפשר לפתור לבן-אדם את בעייתו..קאפיש?![]()
מממ. מעניין! .
If you continue to do what you’ve always done,
you’ll continue to get what you’ve always got
and that means - no girls
משל המלך אומר
שמי שמציע את עצמו הוא בדרך כלל זה שאין לו מה להציע
just saying =]]
למה לי לפתוח סתם אשכול ולמה שאני יציע את עצמי סתם?
אני אוהב לעזור לאנשים
כמו שיש הרבה אנשים שאין להם אומץ לפתוח אבל הם מגיבים בפורום ונותנים עצות לאחרים .
שהייתי AFC גמור הגבתי הרבה בפורום ונתתי עצות למרות שהיה לי פחד גישה ובקושי פתחתי בעצמי .
אנ'לא אמור שאתה כזה , אבל זה קצת מוזר לטרוח לפתוח משתמש חדש רק בשביל לעזור למישהוא אחר .
שלא נדבר על זה שREAL CATS פתח שנמצא בערך בחצי העמוד "מישהוא רוצה להדריך אותי" ויכולת פשוט לשלוח לו ה"פ.
אבל גם יכול להיות שאתה תותח על ומיסטרי הבא מאיפה לי .. , בכל אופן בהצלחה , אני מקווה שבאמת תמצא תעזור למישהוא להתקדם .